Samsung oppdaterer SmartThings-appen med strømlinjeformet design

Samsung oppdaterer SmartThings-appen med strømlinjeformet design
Samsung oppdaterer SmartThings-appen med strømlinjeformet design
Anonim

Samsung SmartThings-brukere kan oppdatere til den siste redesignede appen, tilgjengelig fra onsdag.

Den nye SmartThings smarthus-appen er tilgjengelig for nedlasting nå for Android-brukere, og Samsung sa at en iOS-oppdatering kommer snart. Appen har en redesignet startskjerm og en ny, mer organisert meny for det Samsung kaller en bedre brukeropplevelse.

Image
Image

“Vi har lyttet til kundene våre og har investert i teknologien vår for å forbedre brukeropplevelsen for å gjøre det enklere,” sa Jaeyeon Jung, konserndirektør i Samsung Electronics, i selskapets appoppdateringskunngjøring.

"Når smarte hjem fortsetter å øke i popularitet, er SmartThings den ideelle plattformen som lar alle nyte et smartere liv med tilkoblede enheter."

Det nye appoppsettet er delt inn i fem hovedseksjoner: Favoritter, Enheter, Liv, Automatisering og Meny. Samsung sa at det nye grensesnittet "gjør det enklere å oppdage tilkoblede hjemopplevelser, samtidig som det sikrer en sømløs overgang fra SmartThings sin forrige versjon."

Vi har lyttet til kundene våre og har investert i teknologien vår for å forbedre brukeropplevelsen og gjøre det enklere.

SmartThings-økosystemet ble først introdusert i 2014 og lar deg kontrollere kompatible enheter, inkludert lys, kameraer, stemmeassistenter, låser, termostater og mer.

Det er viktig å merke seg at støtte for førstegenerasjons SmartThings Hub og SmartThings Link for Nvidia Shield ikke vil fungere etter 30. juni. Samsung sa imidlertid at SmartThings-appen fortsatt lar deg overvåke og kontrollere kompatibel Wi-Fi eller skytilkoblede enheter du kanskje allerede har satt opp i hjemmet ditt.

Samsung kunngjorde nylig sin overhaling av SmartThings-systemet for å integreres i Matter-protokollen laget av Connectivity Standards Alliance. Protokollen vil etablere en industristandard for alle smarthusenheter, noe som gjør dem mer kompatible med hverandre. Bortsett fra Samsung, er Apple, Amazon, Google og Comcast også en del av Matter-protokollen.

Anbefalt: