Nokias 2720 V Flip blander Smartphone Cred med klassisk design

Nokias 2720 V Flip blander Smartphone Cred med klassisk design
Nokias 2720 V Flip blander Smartphone Cred med klassisk design
Anonim

Nokia fortsetter sin reise for å bringe klassisk mobiltelefondesign fullpakket med lette smarttelefonfunksjoner med Nokia 2720 V Flip, tilgjengelig senere i år.

Nokia avslørte endelig planer om å bringe sin klassiske flip-telefon til USA med 2720 V Flip. PCMag rapporterer at den kommende enheten vil kjøre av KaiOS, et mobiloperativsystem som opprinnelig kommer fra det gamle Firefox OS.

Image
Image

2720 V Flip er en oppgradert versjon av den originale 2720, som Nokia lanserte internasjon alt i 2019. Den aktuelle versjonen debuterte aldri i USA, så V Flip er en sjanse for amerikanere til å endelig få hendene sine på den tradisjonelle formfaktoren, med noen få smarttelefonfasiliteter lagt til.

Disse fasilitetene inkluderer tilgang til apper som WhatsApp, Facebook, Google Assistant og YouTube. Det er imidlertid verdt å merke seg at fordi V Flip bruker KaiOS i stedet for Android eller et annet operativsystem, vil 2720 V Flip bare tilby tilgang til et begrenset utvalg av applikasjoner via appbutikken.

Nokia sier at den nye telefonen vil tilby opptil 28 dager standby-tid, i tillegg til sterk holdbarhet og store, brukervennlige knapper. Det vil også fungere utenfor 4G-tjenesten, så brukere bør kunne få mest mulig ut av Verizons nettverk, så lenge de har dekning i området sitt.

Image
Image

Nøyaktige spesifikasjoner har ikke blitt delt for V Flip ennå, men PCMag tror den kan ha lignende spesifikasjoner som 2720 Flip, som inkluderer et 1500 mAh-batteri og en Qualcomm 205-prosessor. Den har også innebygd høreapparatkompatibilitet og kan kobles til WiFi. 2720 Flip er allerede tilgjengelig i rødt, grått og svart. Nokias offisielle side for V Flip viser imidlertid bare svart som et tilgjengelig farge alternativ.

Nokia 2720 V Flip vil selges for $79,99 hos Verizon og vil være tilgjengelig 20. mai.

Anbefalt: