Instagram kan tillate alle å legge til lenker til historier

Instagram kan tillate alle å legge til lenker til historier
Instagram kan tillate alle å legge til lenker til historier
Anonim

Instagrams nyeste test lar hvem som helst legge til lenker til historiene sine – ikke bare folk med mange følgere.

I følge The Verge tillater Instagram et lite antall personer å legge til lenker til historien deres ved å legge til et klistremerke, som vil fungere på samme måte som sveipe-opp-lenken gjør. Den sosiale plattformen ønsker å lære om hvordan folk bruker lenkene – og om feilinformasjon og spam blir et problem – før de rulles ut til alle.

Image
Image

Instagram fort alte The Verge at lenkeklistremerker til slutt ville fase ut metoden med sveipe-opp-lenke som for øyeblikket tillater lenker i historier.

Akkurat nå kan du bare legge til swipe-up-lenker til historien din hvis du er verifisert eller har minst 10 000 følgere. Funksjonen er flott for influencere som kanskje vil dele tips eller et produkt med følgerne sine, men folk med færre følgere har ting å dele også.

Det er til og med en begjæring om å la alle Instagram-brukere dele lenker på historien sin. Arrangørene sier at å åpne funksjonen vil tillate flere mennesker å dele begjæringer, donasjonslenker og pedagogiske ressurser, samt gi alle "muligheten til å forsterke stemmene til de tausede."

… folk med færre følgere har ting å dele også.

Stories er en av Instagrams mest populære funksjoner, og folk velger i økende grad å dele feedinnlegg til Stories for å omgå Instagrams kompliserte algoritme. Mens muligheten til å legge til lenker i Stories for hver bruker har vært noe folk har ønsket seg en stund, tester Instagram også å fjerne muligheten til å dele feedinnlegg i historiene dine, noe ikke så mange mennesker er fornøyd med.

Eksperter sier det vil være en dårlig idé å deaktivere funksjonen, spesielt for små bedrifter som ikke har råd til andre former for annonsering eller deling av viktig informasjon om visse emner.

Anbefalt: