Google Play Store får ny design for Wear OS

Google Play Store får ny design for Wear OS
Google Play Store får ny design for Wear OS
Anonim

Google ga ut en oppdatert Play Store for Wear OS i forkant av den kommende Wear OS 3.0.

En Reddit-bruker oppdaget det oppdaterte Google Play Store-utseendet tidligere denne uken, og la ut bilder av de nye endringene. 9to5Google bemerker at det nye designet ser mindre trangt ut på klokkens lille skjerm, takket være de pilleformede kortene, og inkluderer litt mer farger for å få alternativene til å skille seg ut.

Image
Image

Det nye Play Store-grensesnittet rulles etter sigende ut for utvalgte brukere før en bredere utrulling til alle Wear OS-enheter.

Det hele er en del av den fullstendige overhalingen av Googles smartklokke-operativsystem som kommer senere i år og annonseres på Google I/O-konferansen i mai. Under arrangementet sa Google at de slår sammen sitt smartwatch-operativsystem med Samsungs for å forbedre Googles Wear OS og Samsungs Tizen-baserte programvareplattform. Disse forbedringene inkluderer bedre batterilevetid, 30 % raskere innlastingstider for apper og jevnere animasjoner.

Flere tilpasnings alternativer vil også spille en avgjørende rolle for hvordan du bruker din Wear OS-drevne smartklokke. I tillegg vil utgivelsen av nye fliser og personaliseringsfunksjoner bidra til å bringe denne opplevelsen til brukerne.

"Hos Samsung har vi lenge fokusert på å skape best mulig tilkoblede opplevelser mellom Galaxy smartklokker og smarttelefoner, og jobbe i perfekt harmoni sammen," skrev Janghyun Yoon, en konserndirektør i Samsung, på selskapets nettside.

"Denne nye plattformen er neste steg i det oppdraget, og vi ser frem til å gi forbrukerne den beste mobilopplevelsen."

Sist gang Google gjorde et Wear OS-redesign var november 2019, da selskapet la til Mine apper, kontoer og innstillinger nederst på hovedsiden, i stedet for i en rullegardinmeny.

Anbefalt: