Hvorfor du ikke trenger å oppgradere til Nintendos OLED-svitsj

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor du ikke trenger å oppgradere til Nintendos OLED-svitsj
Hvorfor du ikke trenger å oppgradere til Nintendos OLED-svitsj
Anonim

Key takeaways

  • Nintendo Switch OLED-modellen kommer i salg i oktober for $350.
  • Skjermen og høyttalerne er oppgradert, men nesten alt annet forblir det samme.
  • Endelig en justerbar støtte som fungerer.
Image
Image

Nintendo Switch-eiere: Ikke få panikk. Hvis du er sjalu på den nylig annonserte OLED-bryteren, ikke vær - det er ikke noe for deg, og du trenger det sannsynligvis ikke. Sannsynligvis.

Den nye bryteren er stort sett den gamle bryteren med en større, bedre OLED-skjerm, oppgraderte høyttalere, et bedre stativ (det gamle stativet kan være det verste stativet som noen gang er inkludert på et fraktprodukt), og litt ekstra lagringsplass. Og hvis du for det meste spiller med bryteren koblet til en TV eller skjerm, er det enda færre grunner til å oppgradere.

"Jeg tror for de fleste mennesker, denne Switch-oppdateringen er ikke nødvendig. Spill vil fortsatt fungere bra, og de fleste vil se bra ut. Bare hvis du har penger til å brenne og bruke Switch ofte i frakoblet modus bør du vurderer dette," sa Christen Costa, administrerende direktør i Gadget Review, til Lifewire via e-post.

Den skjermen

Det offisielle navnet er Nintendo Switch (OLED-modell), og den kommer i oktober. Internt er det ingen endring i ytelsen, selv om lagringsplassen dobles til 64 GB over dagens 32 GB. Batterilevetiden forblir også på samme 4,5-9 timer, og alle eksisterende spill vil fungere i den nye modellen.

Forskjellene er nesten alle eksterne. Skjermen er nå en fin, lyssterk 7-tommers OLED-skjerm, større enn den gamle 6,3-tommers LCD-skjermen og mye større enn Switch Lites lille 5,5-tommers skjerm. Og, sier Nintendo, kan du nå nyte forbedret lyd fra systemets innebygde høyttalere.«

Image
Image

"Jeg synes den nye skjermen er fin, men uten en raskere brikke, tror jeg ikke den er verdt oppgraderingen," sa teknisk journalist og spiller Killian Bell til Lifewire via Slack. "Kjekt å ha nye høyttalere også, men igjen, hvis du spiller den for det meste dokket, spiller de ingen rolle heller," sier Bell.

Da jeg snakket med Bell, fort alte han meg at han kommer til å kjøpe den nye modellen, men bare fordi den gamle enheten hans er så banket opp, trenger han en ny uansett. Konsensus ser altså ut til å være at dette er en flott oppdatering for å holde Switch frisk i 2021, men den er ikke verdt å kjøpe hvis du allerede har en.

Og hvis du bruker den dokket, som en hjemmespillkonsoll koblet til TV-en? Det er bare én endring som vil påvirke deg.

Docked Switch

Den andre delen av standard Switch-pakken er dokken, plastholderen som kobles til Switchen via USB-C, lader den og øker tilkoblingen. HDMI-utgangen forblir den samme, med samme videooppløsning. Bortsett fra utseendet, er den eneste endringen inkluderingen av en Ethernet-port for å koble enheten til hjemmenettverket med en kabel.

Med den gjeldende versjonen får du bare en USB A-port på innsiden av dokkens flappede dør. For Ethernet må du legge til en dongle. Men siden dongelen er skjult og er et permanent tillegg til en tilkoblet dokkingstasjon, er det ingen praktisk forskjell når du først er konfigurert.

Image
Image

Det er synd at Nintendo ikke tok sjansen på å fikse JoyCon-kontrollerne sine. De forblir de samme, komplett med det beryktede "drift"-problemet forårsaket av billige komponenter.

A Switch Pro?

Switch-fans har lenge ønsket seg en Switch Pro, en versjon med 4K-video og en oppgradert prosessor. Dette er ikke det. Og kanskje vil det aldri bli en Switch Pro. Ikke som en enkel oppgradering til Switch, i hvert fall. Mer sannsynlig er det at Switch Pro vil være en helt ny konsoll.

"Det er svært usannsynlig at Nintendo vil gi ut en Switch Pro i løpet av de neste par årene. Denne oppgraderingen føles som et kompromiss som er nødvendig på grunn av pandemiske arbeidsbegrensninger. Teamene jobber sannsynligvis fortsatt hardt med Switch Pro," sier Costa.

Det er spekulasjoner, selvfølgelig. Men Nintendos virkelige trekk er kvaliteten på spillene. Ville Zelda: Breath of the Wild vært morsommere i 4K? Sannsynligvis ikke. Og 16-biters Super Mario World, som kan spilles på Switch som nedlasting, står seg fortsatt i dag. Så lenge Nintendo fortsetter å komme med disse fantastiske spillene, vil vi være glade.

Anbefalt: