Hvorfor jeg planlegger å oppgradere til Rumored AirPods 3

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor jeg planlegger å oppgradere til Rumored AirPods 3
Hvorfor jeg planlegger å oppgradere til Rumored AirPods 3
Anonim

Key takeaways

  • Rykter florerer om at Apple snart vil gi ut AirPods 3 med bedre lydkvalitet og lengre batterilevetid.
  • Jeg håper å oppgradere til de nye AirPods slik at jeg kan ha lange telefonsamtaler uten å bekymre meg for at øreproppene mine dør.
  • Selv om AirPods 3 angivelig ikke vil ha aktiv støyreduksjon, plager ikke denne utelatelsen meg.
Image
Image

Apple AirPods 2-øretelefonene mine fungerer fortsatt godt, men jeg ser frem til neste generasjons modell som ryktes snart skal lanseres.

AirPods 3 vil ligne AirPods Pro, men uten øretuppene, ifølge nylige rapporter. Men de nye AirPods kan mangle noen av funksjonene til den avanserte modellen som aktiv støyreduksjon.

Jeg er mest spent på muligheten for forbedret batterilevetid og bedre lyd. Apple forventes å tukle med programvaren og interne deler av AirPods 3 for å spare mer tid per lading. Det ryktes at de kommende knoppene passer godt sammen med Dolby Atmos med Spatial Audio for forbedret lydkvalitet.

Jeg ville være villig til å oppgradere selv om det er en beskjeden forbedring i lyden siden jeg elsker kompatibiliteten AirPods tilbyr med Apple-enhetene mine.

Gjør gode AirPods bedre

Det er ingenting g alt med AirPods 2 som jeg eier for øyeblikket, og faktisk er de blant de mest komfortable ørepluggene jeg noen gang har prøvd. At de har en spesiell W1-brikke inni betyr at de enkelt pares med iOS-enheter, og Bluetooth-tilkoblingen er bunnsolid.

Men det har gått flere år siden AirPods 2 ble utgitt, og siden den gang har det nyeste innen trådløse ørepropper gått videre. Til $159,00 har AirPods 2 en lignende pris som mange ørepropper, som tilbyr flere funksjoner som aktiv støyreduksjon (ANC). For eksempel koster den nylig annonserte Samsung Galaxy Buds 2 $149,99 og leverer ANC og et utvalg av fire forskjellige farger.

Jeg har ikke prøvd Buds 2 ennå, men tidlige anmeldelser tyder på at de kan tilby bedre lydkvalitet enn AirPods 2. Lyden til AirPods 2 er behagelig, men får meg ofte til å ønske meg mer. De er et anstendig alternativ for telefonsamtaler og tilfeldige musikklyttingsøkter, men lydkvaliteten høres flat ut og har et begrenset lydbilde.

De kommende AirPods 3 vil neppe matche eller overgå lydkvaliteten til AirPods Pro ganske enkelt fordi Apple ikke vil kannibalisere potensielle kjøpere av den dyrere modellen. Men jeg ville være villig til å oppgradere selv om det er en beskjeden forbedring i lyden siden jeg elsker kompatibiliteten AirPods tilbyr med Apple-enhetene mine.

Jeg er OK med ideen om at AirPods 3 ikke vil ha aktiv støyreduksjon. I de fleste situasjoner er jeg en av dem som ikke liker ANC. Lydbølgene som ANC bruker for å fjerne ekstern støy har en tendens til å gjøre meg kvalm. Jeg bruker først og fremst denne funksjonen når jeg er på fly eller ikke kan høre noen godt når jeg er i en telefonsamtale.

Vennligst, la det bli bedre batterilevetid

En nøkkelfunksjon i AirPods 3 som garantert vil få meg til å oppgradere er bedre batterilevetid. Den korte tiden min AirPods 2 varer på en enkelt lading, er en av mine kjæledyrplager om denne modellen.

Jeg innser at det bare er så mye batteri at Apple kan putte inn i en liten veske, men jeg er lei av at AirPods går tom for energi under en lang spasertur eller konferansesamtaler som trekker ut. Mine AirPods har også fått mindre og mindre tid på lading siden jeg kjøpte dem for mer enn et år siden. Tap av batterilevetid over tid er et kjent problem med alle dingser som har innebygde batterier siden de bare varer et begrenset antall ladesykluser.

Image
Image

DigiTimes rapporterte nylig at AirPods 3 sannsynligvis vil lanseres sammen med iPhone 13 i september. De nye knoppene forventes å koste omtrent det samme som den nåværende AirPods 2, og plasserer dem i området under $200.

Selv om jeg er sikker på at du vil kunne få trådløse ørepropper som har flere funksjoner enn AirPods 3 til en lavere pris, er verdien som Apple bringer verdt det for meg. Til tross for deres mindre mangler har AirPods 2 vært pålitelige følgesvenner, og jeg gleder meg til å oppgradere til Apples neste modell.

Anbefalt: