Kommer iPhone 12 med AirPods?

Innholdsfortegnelse:

Kommer iPhone 12 med AirPods?
Kommer iPhone 12 med AirPods?
Anonim

IPhone 12 kommer ikke med AirPods. Faktisk kommer ikke iPhone 12 med noen hodetelefoner eller en strømadapter. Det følger kun med en lade-/synkroniseringskabel. Apple sier at de fjernet hodetelefonene og strømadapteren for å redusere emballasje og avfall.

Føler AirPods med iPhone 12?

Med utgivelsen av iPhone 12 planlegger mange mennesker å oppgradere. Når du oppgraderer telefonen, er det også et godt tidspunkt å oppgradere annet nøkkeltilbehør som hodetelefonene. Det får mange til å spørre: "Føler AirPods med iPhone 12?"

Det er et ganske naturlig spørsmål. Tross alt er iPhone og AirPods en fantastisk kombinasjon, og hvis du bruker hundrevis (eller tusenvis i noen tilfeller) på en ny telefon, er det fornuftig at du kan få flotte trådløse hodetelefoner inkludert.

Vel, vi beklager å fortelle deg: AirPods er ikke inkludert med iPhone 12. Uansett hvilken iPhone-modell du kjøper – hvilken som helst modell av iPhone 12-serien, eller en hvilken som helst tidligere iPhone-modell – må du kjøpe AirPods separat.

Vi anbefaler AirPods - spesielt de støyreduserende AirPods Pro - takket være deres flotte lydkvalitet og kule funksjoner, men du må budsjettere med et par hundre dollar ekstra for å kjøpe dem.

Image
Image

IPhone 12s manglende hodetelefoner

Apple har også introdusert en stor endring i hvilket tilbehør det inkluderer med nye iPhones. Tidligere kom en ny iPhone med en ladekabel, en strømadapter for å koble til vegguttak, og kablede hodetelefoner (sist Apples EarPods). Ikke lenger.

Fra og med iPhone 12 får du bare ladekabelen. iPhone inkluderer ikke lenger strømadapteren eller, viktigst av alt, EarPods-hodetelefonene.

Det stemmer: Fra og med iPhone 12, , får du ingen hodetelefoner med iPhone.

Apple sier at dette reduserer emballasje, og dermed avfall og fraktvekt. Selskapet hevder denne endringen som en del av forpliktelsen til miljøet.

På noen måter er dette fornuftig. Det er sant at dette vil redusere miljøfotavtrykket til iPhone 12. Dessuten har de fleste allerede hodetelefoner av et eller annet slag, så de inkluderte EarPods ville være duplikative og potensielt bortkastede.

På den annen side virker dette som et forsøk fra Apple på å presse folk til å kjøpe dyre AirPods. AirPods er utmerket og vel verdt prisen, men det gjør dem ikke billigere.

Selv om iPhone 12 kanskje ikke inkluderer AirPods, tilbyr den massevis av flotte funksjoner. Vi har delt ned all den viktigste informasjonen om iPhone 12.

Hodetelefon alternativer for iPhone 12

Siden AirPods – eller andre hodetelefoner – ikke følger med iPhone 12, hva er alternativene dine? Praktisk t alt hva som helst!

Du kan fortsatt kjøpe EarPods fra Apple for rundt $19. Og du kan få andre generasjons AirPods for rundt $160 eller AirPods Pro for rundt $250.

Men du kan også få praktisk t alt alle andre typer hodetelefoner. iPhone støtter nesten alle Bluetooth-hodetelefoner, inkludert Apples serie med Beats-hodetelefoner.

Hvis du foretrekker andre kablede hodetelefoner enn EarPods, sørg for at du får $9-adapteren for å koble standard hodetelefonkontakten til Apples Lightning-port nederst på iPhone (iPhone 12 bruker ikke USB-C. Kanskje iPhone 13 gjør det?).

Anbefalt: