Logitech avduker nye trådløse ørepropper for profesjonelle

Logitech avduker nye trådløse ørepropper for profesjonelle
Logitech avduker nye trådløse ørepropper for profesjonelle
Anonim

Logitech har avduket en ny linje med trådløse ørepropper, Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds, rettet mot forretningsfolk som bruker mye tid på å foreta videosamtaler mens de jobber eksternt.

Image
Image

Selskapet hevder at deres nye produkter er de første som er sertifisert av de store videokonferanseplattformene – Google Meet, Microsoft Teams og Zoom. Ørepluggene kommer på et passende tidspunkt når flere profesjonelle bruker fjernarbeid og hybridmiljøer.

The Zone True Wireless-øreplugger lover brukerne en komfortabel form med lyd på høyt nivå. De trådløse øreproppene kommer med en støyreduserende mikrofon og Active Noise Cancellation (ANC) som gir mulighet for høykvalitetssamtaler uavhengig av høy bakgrunnsstøy, hevder selskapet.

Logitech fortsetter senere med å si at øreproppene har "dobbelt batteri av ledende enheter." Litiumion-batteriet gir en estimert varighet på seks timer med ANC på og seks timer, 30 minutter med ANC av hvis de er brukes til å snakke. Hvis bare brukes til å lytte, utvides batterilevetiden til ni timer med ANC og 12 timer med ANC av. Det tar 2 timer og 45 minutter å lade de trådløse øreproppene helt opp.

The Zone True Wireless-øreplugger støtter Bluetooth- og USB-mottakere, så de fungerer med de fleste smarttelefoner og datamaskiner og lar brukere enkelt hoppe mellom enheter.

The Zone Wired Earbuds har også den samme støyreduserende mikrofonen og Active Noise Cancellation-funksjonene, i tillegg til samme lydkvalitet. De kan kobles til datamaskinen eller smarttelefonen din via USB-A, USB-C eller standard 3,5 mm hodetelefonkontakt.

Image
Image

Logitechs nye trådløse øreplugger kommer i Graphite og Rose Pink, men det er ingen bekreftelse på fargen på de kablede øreproppene. Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds lanseres senere i høst for henholdsvis $299 og $99, med Rose Pink trådløse øreplugger som er eksklusive for Logitechs nettsted.

Anbefalt: