Palm kunngjør nye Palm Buds Pro trådløse ørepropper

Palm kunngjør nye Palm Buds Pro trådløse ørepropper
Palm kunngjør nye Palm Buds Pro trådløse ørepropper
Anonim

Elektronikkselskapet Palm har annonsert det nyeste produktet i sitt utvalg av mobile enheter: Palm Buds Pro, som kobles til iOS- og Android-enheter.

I følge den offisielle produktsiden kommer Palm Buds Pro fullpakket med funksjoner som aktiv støyreduksjon, 10 mm-drivere på studionivå og svette- og vannmotstand. Ørepluggene har en spilletid på opptil seks timer på Bluetooth og maksim alt 24 timer med ladevesken.

Image
Image

Tre mikrofoner aktiverer aktiv støyreduksjon på hver knopp, og jobber sammen for å blokkere lyden. Funksjonen fungerer ved å ha en utadvendt mikrofon for å oppdage miljølyder, en innovervendt mikrofon for å overvåke lyden som kommer ut, og en tredje som tar opp stemmen din.

10 mm-driverne leverer det Palm kaller "stor dunkende bass, forbedrede mellomtoner og skarpe høyder." Alt dette oversettes til lyd av høy kvalitet i studiokvalitet. Aktiv støyreduksjon betyr også klare telefonsamtaler.

Palm hevder at de hyret inn designerne av Beats by Dre og Samsung-hodetelefoner for å skape og sikre denne kvaliteten.

Fuktmotstanden ble designet med en IPX4-vannbestandighetsvurdering, som beskytter knoppene mot vannsprut eller svette. Dette gjør Palm Buds Pro til et passende produkt for idrettsutøvere.

The Palm Buds Pro er kun tilgjengelig i svart, mens silikondekslene kommer i Shadow Black, Rose Pink og Navy Blue. Ørepluggene er for øyeblikket tilgjengelige for forhåndsbestilling og vil koste $99, men bare frem til 9. november.

Etter den datoen vil ørepluggene selges for full pris på $129.

Anbefalt: