Hvordan holde skjermen aktiv på Android

Innholdsfortegnelse:

Hvordan holde skjermen aktiv på Android
Hvordan holde skjermen aktiv på Android
Anonim

What to Know

  • Åpne Settings og trykk på Display > Sleep (eller Settings > Display > Skjermtidsavbrudd, avhengig av hvilken Android-versjon du bruker) for å utsette Android Sleep-timeren med opptil til 30 minutter.
  • Du kan beholde Android-skjermen på ubestemt tid ved å installere en app som Screen Alive.
  • Androids Always on Display-funksjon viser informasjonen på skjermen selv når enheten er i dvale.

Denne artikkelen vil lede deg gjennom de tre viktigste måtene å holde skjermen aktiv på Android-smarttelefonen eller -nettbrettet. Den dekker instruksjoner for å endre inaktivitetstidtakeren, hvordan du bruker en Android-app for å holde skjermen på, og hva du trenger å vite om funksjonen Alltid på skjerm.

Hvordan stopper jeg Android-skjermen min fra å slå seg av?

Den enkleste måten å få Android-enhetens skjerm på lenger, er å justere de innebygde søvninnstillingene. Sleep vil automatisk slå av Android-enhetens skjerm når den ikke oppdager aktivitet i en bestemt periode. Denne grensen kan forlenges med opptil 30 minutter.

  1. Åpne innstillinger.
  2. Trykk Display.
  3. Trykk Søvn eller Skjermtidsavbrudd.

    Image
    Image
  4. Velg hvor lenge du vil at skjermen på Android-smarttelefonen eller nettbrettet skal være på før den slås av på grunn av inaktivitet. Endringen trer i kraft umiddelbart.

    Maksimal tillatt tid er 30 minutter.

Noen versjoner av Android har også en Skjermoppmerksomhet-funksjon på Screen timeout-skjermen som du kan justere for å hindre at enheten din snur seg av hvis du ser på den.

Hvordan holder jeg Android-skjermen min alltid på med en app?

Hvis du vil at Android-nettbrettet eller smarttelefonen din skal være på i mer enn 30 minutter, kan du installere en app for å holde skjermen på på ubestemt tid eller i en lengre angitt tid, for eksempel en time eller to.

Hvis du holder Android-enhetens skjerm på i lengre perioder, kan det tappe batteriet, så det er en god idé å holde den tilkoblet og lades når du gjør det.

Det er mange Android-apper laget for å holde skjermen på, men for dette eksemplet bruker vi Screen Alive. Det er helt gratis å bruke og fungerer etter hensikten.

Slik bruker du Screen Alive for å holde Android-skjermen på alltid.

  1. Etter at du har installert Screen Alive, åpner du appen og trykker på Fortsett.
  2. Trykk på bryteren ved siden av Tillat endring av systeminnstillinger.
  3. Gå tilbake til Android-enhetens startskjerm, finn appen og åpne den igjen.

  4. Trykk på det gule pæreikonet i nedre høyre hjørne.
  5. Always-innstillingen skal aktiveres umiddelbart. Trykk på Custom for å angi en spesifikk inaktivitetsteller.

    Du kan også legge til Screen Alive-appen på startskjermen din som en widget eller i Hurtiginnstillinger-menyen for enkel tilgang.

    Image
    Image
  6. Trykk på lyspæreikonet for å deaktivere Screen Alive og for å gå tilbake til Android-nettbrettet eller smarttelefonens standard søvninnstillinger.

Hvordan bruke Androids Alltid på-skjerm-innstilling for å holde skjermen på

Mange Android-enheter har en innebygd funksjon k alt Always on Display som gjør at grunnleggende informasjon, for eksempel klokkeslett og dato, kan vises på skjermen selv når den er i dvale. Androids Always on Display-funksjon bruker liten batterilevetid når den er i bruk og kan være nyttig for de som stadig trykker på smarttelefonen for å sjekke tiden.

Avhengig av Android-enhetens produsent og operativsystemet som brukes, kan innstillingen kalles noe annet, for eksempel Always-on Panel, Ambient Display , Always-On Display, eller Vis alltid tid og info.

Always on Display-innstillingene for Android-smarttelefonen eller -nettbrettet ditt finnes vanligvis i Innstillinger-appen.

Image
Image

Innstillingen skal kunne lokaliseres ved å følge en av følgende menyruter fra Innstillinger-appen.

  • Display > Always on Display
  • Hjemskjerm, låseskjerm og Alltid-på-skjerm > Alltid-på-skjerm
  • Display > Låseskjerm

Når du er funnet, trykker du på alternativet for å aktivere Alltid på skjerm-funksjonen og tilpasse innstillingene slik du vil.

FAQ

    Hvordan holder jeg Android-skjermen min på mens jeg lader?

    Du kan bruke skjermsparerinnstillingen for å holde skjermen våken mens enheten lades. Gå til Settings > Display > Skjermsparer og velg et alternativ, for eksempel Bilder eller farger.

    Hvordan hører jeg på YouTube med skjermen av på Android?

    Få tilgang til YouTube.com i et Firefox- eller Chrome-nettleservindu, velg menyen og velg Desktop SiteFinn videoen du vil lytte til, åpne den i fullskjermmodus og gå tilbake til startskjermen. Sveip kontrollsenteret opp, trykk på Play, og sveip kontrollsenteret ned for at videoen skal spilles av i bakgrunnen.

Anbefalt: