Hvordan oppdaterer du kart på iPad

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppdaterer du kart på iPad
Hvordan oppdaterer du kart på iPad
Anonim

What to Know

  • Apple oppdaterer de innebygde appene, inkludert Apple Maps, når de slipper en iPadOS-oppdatering.
  • Manuelle oppdateringer for problemer: Hvis du har problemer med Maps og ønsker å oppdatere appen manuelt, har vi flere mulige løsninger.

Denne artikkelen forklarer hvordan oppdateringer til Apple Maps fungerer på en iPad når nye funksjoner er tilgjengelige. For de som ønsker å fikse problemer med Maps ved å bruke en manuell oppdatering på iPad, har vi ulike innstillinger og alternativer du kan sjekke.

Oppdaterer Apple Maps på iPad for nye funksjoner

I likhet med Apples andre innebygde apper, som Safari, Notes og Mail, oppdateres Maps automatisk når en ny versjon av operativsystemet utgis. Så med iPadOS 15, for eksempel, vil du motta den oppdaterte Maps-appen med dens nye funksjoner når du oppgraderer iPaden til den nyeste systemversjonen.

Gå til Settings > General > Programvareoppdatering for å se om iPad-en din er oppe til dags dato eller hvis en iPadOS-oppdatering er tilgjengelig.

Image
Image

Oppdatering av Apple Maps på iPad for å løse problemer

Hvis du har problemer med den nåværende versjonen av Maps, for eksempel problemer med å finne posisjonen din eller få feil informasjon, lurer du kanskje på om du kan oppdatere appen manuelt.

Det er ingen praktisk knapp for å oppdatere Maps manuelt, men det er flere ting du kan sjekke for å prøve å løse problemer. Her er de i orden.

  1. Sørg for at du har posisjonstjenester aktivert for Maps-appen på iPad-en din. Åpne Settings og gå til Personvern> Location Services.

    Velg Maps og bekreft at du har Mens du bruker appen eller widgetene avmerket.

    Image
    Image
  2. Bekreft at du har Wi-Fi eller mobildata slått på og at du er tilkoblet. Også i Settings, velg Wi-Fi eller Mobildata per iPad-modell og tilkobling.

    Sørg for at bryteren er slått på og at du er tilkoblet.

    Image
    Image
  3. Dobbeltsjekk at innstillingene for tidssone og tid og dato er riktige. I Settings, gå til General > Date & Time for å se dine nåværende innstillinger.

    Gjør eventuelle nødvendige endringer eller aktiver Sett automatisk slik at iPad-en din kan håndtere det.

    Image
    Image
  4. Hvis alt ovenfor er riktig og du fortsatt har problemer, start Maps-appen på nytt: tvangslukk appen og åpne den på nytt.

    Start App Switcher og sveip opp på appen for å lukke den. Naviger deretter til Maps på iPad-en og åpne den igjen.

    Image
    Image
  5. Hvis tvangslukking av appen ikke virker, prøv å avinstallere og deretter installere appen på nytt ved å bruke en ny nedlasting fra App Store. Dette kan løse en rekke problemer som hindrer appen i å fungere ordentlig.
  6. Den siste handlingen du kan ta hvis ingenting løser Maps-problemet ditt, er å starte iPad-en på nytt. Mange ganger kan en enkel omstart av en enhet fikse et lite problem.

Hvis det er nye Maps-funksjoner du vil ha, bør du vurdere å oppdatere iPadOS-versjonen din. Men hvis det er problemer du har med Apple Maps, kan du forhåpentligvis oppdatere en eller to innstillinger løse problemet.

FAQ

    Hvordan ser jeg Street Level i Maps på en iPad?

    For å se deg rundt i gater i Maps på en iPad, trykk på kikkert-ikonet på et kart eller informasjonskort. Trykk på Expand-ikonet for å se en full oversikt over gaten, dra fingeren til venstre eller høyre for å panorere, trykk på scenen for å gå fremover, og klyp for å zoome inn eller ut. Trykk Ferdig når du er ferdig.

    Hvordan tømmer du hurtigbufferen i Apple Maps på en iPad?

    For å tømme Apple Maps-posisjonsloggen på iPad-en, start Maps og dra deretter opp for å vise hele informasjonspanelet. Under Recents finner du den nyeste loggen din. Sveip til venstre på et enkelt sted og trykk på Slett for å fjerne det fra loggen din. Trykk på Mer for å se. hele loggen din, og trykk deretter Tøm ved en hvilken som helst seksjon for å slette alle dataene.

Anbefalt: