Hvordan oppdaterer du AirPods-fastvaren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppdaterer du AirPods-fastvaren
Hvordan oppdaterer du AirPods-fastvaren
Anonim

What to Know

  • Gå til Settings > Bluetooth, trykk på i-ikonet, rull tilAbout for å se hvilken versjon du har.
  • Du kan tvinge frem en oppdatering: Plasser AirPods i ladevesken, koble den til en strømkilde, plasser alt ved siden av iPhone for en automatisk oppdatering.
  • AirPods-oppdateringer skjer automatisk, og brukere kontrollerer dem vanligvis ikke.

Denne artikkelen forklarer hva AirPods-fastvare er, hvordan du sjekker hvilken versjon du kjører, og hvordan du oppdaterer AirPods. Informasjonen i denne artikkelen gjelder for alle AirPods-versjoner: førstegenerasjons AirPods med trådløst ladedeksel og AirPods Pro.

Hvordan oppdaterer du AirPods-fastvaren

For å sjekke hvilken fastvareversjon AirPods kjører, og for å oppdatere AirPods-fastvare, følg disse trinnene:

  1. Koble AirPods til iPhone.
  2. På iPhone, gå til Settings > Bluetooth.
  3. Trykk på i-ikonet ved siden av AirPods.
  4. Rull ned til About-delen. Version-linjen forteller deg hvilken versjon av AirPods-fastvaren du bruker. (For tidligere modeller eller tidligere versjoner av iOS, må du kanskje trykke på navnet på AirPods og deretter se etter Firmware Version-linjen.).

    Image
    Image

    Når dette skrives, er de nyeste AirPods-fastvareversjonene:

    • Førstegenerasjons AirPods: 6.8.8
    • Andregenerasjons og AirPods Pro: 3A283
  5. Hvis du tror det er en oppdatering tilgjengelig, kan du prøve å tvinge den til å installeres.

    Merk at det ikke er noen knapp for å oppdatere AirPods-fastvaren som for å oppdatere iOS. Det er fordi Apple ikke tillater brukere å utføre denne oppdateringen. I stedet oppdateres AirPods-fastvaren automatisk hver gang det er en ny versjon tilgjengelig.

Manuell oppdatering av AirPods

Du kan prøve å tvinge frem en oppdatering. Hvis det er en AirPods-fastvareoppdatering, vil den bli installert etter at du følger instruksjonene nedenfor.

  1. Plasser AirPods i ladevesken.
  2. Koble ladevesken til en strømkilde.
  3. Sørg for at AirPods og dekselet er fysisk nær iPhone.

Trenger AirPods å oppdateres?

Ja, AirPods trenger oppdateringer. I motsetning til iOS og iPhone er det imidlertid ikke like enkelt å oppdatere dem, og Apple slipper ikke nye AirPods-fastvareversjoner på langt nær like ofte.

Firmware er programvaren som kjører på enkelte dingser og enheter for å tilby funksjoner og funksjonalitet. Tenk på fastvare som operativsystemet for enheter som AirPods. På samme måte som nye versjoner av iOS leverer funksjoner, feilrettinger og oppdatert funksjonalitet til iPhone, gjør nye versjoner av AirPods-fastvaren det samme for Apples trådløse ørepropper.

FAQ

    Hvordan oppdaterer jeg AirPods-fastvaren uten en iPhone?

    Hvis du ikke har eller har tilgang til en iPhone, kan du oppdatere fastvaren for AirPods ved å bruke en iPod, iPad, Mac eller MacBook i stedet. Bare sammenkoble AirPods med iOS-enheten eller macOS-enheten din, plasser dem i ladevesken, koble til dekselet og oppbevar det i nærheten av Apple-enheten din. AirPods skal oppdateres automatisk.

    Hvordan oppdaterer jeg AirPods fra en Android-enhet?

    Det er for øyeblikket ikke mulig å oppdatere AirPods fra en Android-enhet. Hvis du ikke har tilgang til noen Apple-enheter og du trenger å oppdatere AirPods, er det beste du kan gjøre å be noen du kjenner og stoler på om å synkronisere AirPods med Apple-enheten deres og oppdatere dem på den måten.

Anbefalt: