Hvorfor jeg vil ha den nye Zens-ladestasjonen til $150

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor jeg vil ha den nye Zens-ladestasjonen til $150
Hvorfor jeg vil ha den nye Zens-ladestasjonen til $150
Anonim

Key takeaways

  • Den nye Zens magnetiske ladestasjonen ser bra ut og lover å gjøre slutt på sammenfiltrede ledninger.
  • På $149,99 er Zens mye å bruke på en lader, men jeg håper det vil gjøre livet mitt enklere.
  • Flere andre magnetiske ladestasjoner er på markedet, inkludert noen som koster betydelig mindre enn Zens.
Image
Image

Det er absolutt ingen grunn til å bruke $149,99 på en lader, men jeg er fristet til å kjøpe den nye Zens-ladestasjonen uansett, rett og slett fordi den ser kul ut og lover å gjøre livet mitt enklere.

Den nye 4-i-1 magnetiske trådløsladeren kom i salg denne uken, og den er designet for å fungere med Apples nyeste iPhone 12-modeller. Den elegante, minimalistiske laderen kan safte en MagSafe-utstyrt iPhone, Apple Watch, AirPods og en fjerde enhet samtidig.

Jeg er fanget i et svart hull med forskjellige ladestandarder, selv om jeg stort sett er en eksklusiv Apple-gadget-eier.

Uttangling the Cords

The Zens er laget av aluminium og kommer i en svart finish. For iPhone 12-serien har venstre side et stativ med MagSafe-holder som kan lade enheter i liggende og stående retning med opptil 15 watt. Det er også en flat trådløs ladeplass for AirPods og Qi-kompatible enheter.

Høyre side av stativet har en vertikal USB-A-port, som støtter en Apple Watch i nattbordsmodus. En USB-A-port kan kobles til en annen enhet for lading. I motsetning til mange rimeligere stativer, kommer Zens med sin egen 30W-adapter for å drive hele innretningen.

Jeg prøver å rettferdiggjøre den dyre Zens-laderen fordi den kan forbedre og forenkle oppsettet mitt. Leiligheten min er et rottere av forskjellige og sammenfiltrede Apple-ladeledninger. Jeg legger mye av skylden på meg selv, men det er ikke bare meg.

Jeg er fanget i et sort hull med forskjellige ladestandarder, selv om jeg stort sett er en eksklusiv Apple-gadget-eier. Hvordan er det mulig i 2021 at jeg sliter med å finne og bruke så mange ladere?

La meg telle veiene. Min MacBook Pro bruker USB-C, mens AirPods bruker en Lightning-tilkobling. Min Apple Watch Series 6 bruker sin egen lader, mens iPhone 12 bruker Lightning igjen. I mellomtiden lader iPad Air over lynet, men iPad Pro må lades med en USB-C-tilkobling. Jeg trenger et kart bare for å holde laderene mine rett.

Image
Image

Alle for én, én for alle

Det er mange ladestasjoner på markedet, og jeg har prøvd en haug, men de har alle sine fatale feil. For det første har de mer praktiske laderne, som er solide og kommer med mange tilkoblinger, en tendens til å være så stygge at de ser ut som de hører hjemme på et lager i stedet for en stue.

Min nåværende ladestativ er en herlig bambusvare jeg kjøpte på Amazon for mindre enn $30. Det naturlige treutseendet utfyller enhver innredning og er beroligende å se på. Dessverre, som mange ladestasjoner der ute, er det en fullstendig katastrofe å bruke.

Det lette bambusmaterialet gjør at det er tilbøyelig til å velte.

Du må selvfølgelig sørge for dine egne ladekabler og tre dem gjennom de forskjellige portåpningene. Å holde ledningene der de skal være er en kontinuerlig øvelse i frustrasjon, siden ladere har en tendens til å skifte når du berører dem. Derimot er Zens-stasjonen tungt vektet og lover å holde ledningene på plass.

Du trenger kanskje ikke å bruke $150 på Zens for å få lignende funksjoner. Det er ganske mange ladestativ tilgjengelig som tilbyr magnetisk lading og et minimalistisk design. Ta denne 4-i-1 magnetiske trådløse laderen, som ligner mye på Zens, men koster mindre enn $50. Også opp til vurdering er den medisinske apparat-utseende Intoval 3-i-1 magnetisk trådløs lader for $39,99.

Den velkjente tilbehørsprodusenten Belkin tilbyr også en magnetisk ladestasjon, selv om prisen sammenlignes med Zens til $149,99. Den har MagSafe-teknologi og leveres i et utvalg av svarte eller hvite overflater for å matche Apple-enhetene dine.

Til tross for mine betenkeligheter med å bruke så mye penger på en ladestasjon, kommer jeg til å bestille Zens 4-i-1. Jeg gleder meg til å prøve det ut og dele tankene mine.

Anbefalt: