Windows 11-installasjon er mulig uten TPM 2.0

Windows 11-installasjon er mulig uten TPM 2.0
Windows 11-installasjon er mulig uten TPM 2.0
Anonim

Microsoft har gitt ut instruksjoner for å omgå Windows 11s TPM 2.0-krav, selv om du fortsatt må ha TPM 1.2 eller høyere.

En av Windows-brukeres største hindringer ved oppgradering til Windows 11 er kravene til TPM 2.0-brikke. Microsoft sier at det presser TPM for det nye operativsystemet for å forbedre sikkerheten for brukerne, men ikke alle har 2.0 i systemet sitt. Heldigvis finnes det en offisiell løsning for å installere Windows 11 som kan omgå TPM 2.0-kravet, men du må fortsatt ha minst TPM 1.2 for at det skal fungere.

Image
Image

Først må du sørge for at datamaskinen din har en TPM-brikke installert og finne versjonsnummeret, hvis den har en. Hvis den gjør det, og det er versjon 1.2 eller høyere, kan du opprette et installasjonsverktøy for Windows 11 via installasjonssiden. Følg deretter trinnene i Microsofts instruksjoner for å fullføre installasjonen.

Det er verdt å merke seg at det fortsatt er en viss risiko forbundet med forsøk på å omgå TPM 2.0-kravene som dette.

Microsoft advarer om at "alvorlige problemer kan oppstå hvis du endrer registret feil ved å bruke Registerredigering eller ved å bruke en annen metode."

Image
Image

Microsoft forklarer også at du bør sørge for at systemet ditt oppfyller minimumskravene for Windows 11 før du prøver noe av dette.

Bypassing forhindrer Windows 11 fra å bekrefte om prosessoren din er på listen over godkjente CPUer, noe som kan føre til problemer hvis det viser seg at den ikke er kompatibel.

Anbefalt: