Raspberry Pi lanserer ny Zero 2 W-modell

Raspberry Pi lanserer ny Zero 2 W-modell
Raspberry Pi lanserer ny Zero 2 W-modell
Anonim

Raspberry Pis nye Zero 2 W er ute i dag, med bedre ytelse enn den originale Zero-modellen, en kompakt størrelse og en pris på 15 USD.

Raspberry Pi Zero 2 W pakker inn på 65 mm x 30 mm (omtrent 2,5 tommer x 1,2 tommer), og pakker mye ytelse inn i den lille rammen. Opptil fem ganger hastigheten til den originale Raspberry Pi Zero, faktisk. Men som det pleier å være med de fleste Raspberry Pi-minidatamaskiner, kan du gjøre mer med den enn å bruke den som en datamaskin.

Image
Image

Raspberry Pi Zero 2 W har en 1GHz quad-core CPU, 2,4GHz trådløst LAN, et kortspor for microSD, mini HDMI og micro USB-porter og 512MB SDRAM. Den kan heller ikke oppgraderes til 1 GB SDRAM-512 GB er så høy som den går. I følge Raspberry Pi er det bare ikke mulig å produsere enheten med den større SDRAM-en.

Selskapet lanserer også en ny mikro-USB-strømforsyning designet for å fungere med Raspberry Pi Zero 2 W. Selskapet hevder det er "den mest pålitelige strømkilden" for den nye modellen, men den er også kompatibel med andre Raspberry Pi-modeller som har mikro-USB-kontakter.

Raspberry Pi Zero 2 W er ute nå i USA, Storbritannia, EU, Canada og Hong Kong (med flere land som legges til senere) og er priset til $15.

Merk at hvis du vil bruke den som en datamaskin, må du levere eller kjøpe ditt eget etui, ledninger, periferiutstyr, stasjoner og skjerm. Hvis du vil ha den nye mikro-USB-strømforsyningen, er den også ute nå, og vil sette deg tilbake $8,

Anbefalt: