IPhone 6 Plus vil snart bli ansett som vintage

IPhone 6 Plus vil snart bli ansett som vintage
IPhone 6 Plus vil snart bli ansett som vintage
Anonim

Hvis du har en iPhone 6 Plus, vil du offisielt ha en "vintage-telefon" i Apples øyne fra slutten av denne måneden.

Ifølge MacRumors vil 2014-iPhone-modellen bli lagt til Apples liste over vintageprodukter 31. desember. Apple sa at produkter anses som vintage etter at selskapet sluttet å distribuere dem for salg for mer enn fem og mindre enn syv år siden.

Image
Image

IPhone 6 Plus slutter seg til en bred liste over andre vintage Apple-produkter som fjerdegenerasjons iPod shuffle og iPod touch, 13-tommers MacBook Air fra 2014, iPhone 5, førstegenerasjons Apple Watch og mer.

Apple Stores og dets autoriserte tjenesteleverandører tilbyr reparasjoner og tjenester for enheter som anses som vintage i opptil syv år – hvis deler fortsatt er tilgjengelige.

"Enheten din støttes av pågående OS-oppdateringer og støttes av et nettverk med mer enn 5 000 Apple-sertifiserte reparasjonssteder som du kan stole på hvis noe uventet skjer," sa Apple på sin støtteside.

iPhone 6 Plus ble introdusert som åttende generasjon av iPhone i september 2014 og hadde nye funksjoner som større skjermer med 4,7-tommers og 5,5-tommers Retina HD-skjermer og en oppdatert M8 motion co-prosessor. Den var også den første med Apple Pay.

Image
Image

Som et resultat var telefonen superpopulær ved lanseringen, og Apple solgte til og med mer enn 10 millioner enheter av iPhone 6- og iPhone 6 Plus-telefonene bare i løpet av den første uken de kom i salg.

Men hvis en iPhone fra 2014 ikke høres vintage ut for deg, er du ikke alene. Når de fleste tenker på vintage-teknologi, tenker de sannsynligvis på en Sony Walkman, en Nintendo 64, en magentafarget Razr-telefon eller andre enheter som er borte for lenge siden, ikke noe som bare er syv år gammelt.

Anbefalt: