Landskap og portrettbilder i samme Powerpoint

Innholdsfortegnelse:

Landskap og portrettbilder i samme Powerpoint
Landskap og portrettbilder i samme Powerpoint
Anonim

What to Know

  • Lag to PowerPoint-presentasjoner: en med liggende lysbilder og en med stående lysbilder. Lagre i en mappe med alle lysbildefremvisningsfilene.
  • Åpne landskapspresentasjonen. Gå til Insert > Action i Links-gruppen. Velg enten museklikk eller Mouse Over-fanen.
  • Velg Hyperlink to > pil ned > Annen PowerPoint-presentasjon. Åpne portrettpresentasjonen, velg et lysbilde. Velg OK for å koble det.

Denne artikkelen forklarer hvordan du har en PowerPoint-presentasjon med lysbilder både i liggende og stående retning ved å lage to separate presentasjoner og koble dem til den effekten du ønsker. Denne informasjonen gjelder for PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 og PowerPoint for Microsoft 365.

Opprett presentasjonene

Når du vil bruke lysbilder i både liggende og stående retning, lag to separate presentasjonsfiler. Lysbilder som bruker liggende retning er i én PowerPoint-presentasjon, mens lysbildene med stående orientering er i den andre PowerPoint-presentasjonen.

Deretter kobler du de to presentasjonene sammen ved hjelp av handlingsinnstillinger fra ett lysbilde i liggende presentasjon til det neste lysbildet du ønsker (et stående lysbilde), som er i den andre presentasjonen (og omvendt).

Den siste lysbildefremvisningen flyter perfekt, og publikummet ditt vil ikke legge merke til noe utenom det vanlige når du klikker eller muser over et angitt bilde eller område for å bytte fra den ene orienteringen til den andre.

  1. Opprett en mappe og lagre alle filer du vil legge til i denne lysbildefremvisningen, inkludert alle lydfiler og bilder som du vil sette inn i presentasjonen.
  2. Lag to forskjellige presentasjoner. Lag en i liggende retning og en i stående orientering. Deretter lagrer du dem i mappen du opprettet.

  3. Lag alle nødvendige lysbilder i hver av presentasjonene dine. Legg til lysbilder i portrettstil til portrettpresentasjonen og lysbilder i landskapsstil til landskapspresentasjonen.

Link fra liggende til portrettorientering

For å bytte fra liggende presentasjon til stående orientering under lysbildefremvisningen, velg enten et tekstobjekt, et bilde eller en annen grafikk på lysbildet og følg trinnene nedenfor. Når denne teksten eller objektet klikkes under lysbildefremvisningen, åpnes det stående lysbildet.

  1. Gå til Sett inn.
  2. Velg Action i Linker-gruppen.

    Image
    Image
  3. Velg enten Mouse Click eller Mouse Over-fanen.

    Image
    Image
  4. Velg Hyperlink to, velg nedoverpilen, og velg Annen PowerPoint-presentasjon.

  5. Finn portrettpresentasjonsfilen i den nye mappen, velg den og velg Open.
  6. Velg det aktuelle lysbildet i listen over lysbilder i den presentasjonen.

    Image
    Image
  7. Velg OK to ganger for å lukke dialogboksene. Lysbildet i landskapspresentasjonen er nå koblet til portrettlysbildet, som er det neste lysbildet i presentasjonen din.

Link fra portrett til landskapsorientering

Følg de samme trinnene ovenfor for å koble tilbake fra stående lysbilde til neste landskapslysbilde.

Deretter gjentar du denne prosessen for ytterligere tilfeller der du trenger å bytte fra et landskapslysbilde til et portrettlysbilde.

Anbefalt: