Hvordan bruke kablede ørepropper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke kablede ørepropper
Hvordan bruke kablede ørepropper
Anonim

What to Know

  • Bruk alltid øreplugger som passer til ørene, og sørg for å rengjøre knopper kort før bruk.
  • Pass på at kabelen ikke er sammenfiltret og går under noen klær, hvis mulig, for ekstra beskyttelse.
  • Transporter øreplugger i et etui eller trygt pakket rundt en enhet for å unngå floker.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker øreplugger med ledning, forhindrer at de faller ut og transporterer dem trygt og sikkert.

Hvordan skal kablede ørepropper brukes?

Dette høres kanskje ut som et enkelt spørsmål, men det er faktisk flere nyanser enn du kanskje forventer.

Det enkle faktum er at, avhengig av ørepluggens design og formen på øret ditt, er det ingen garanti for at en øreplugg passer perfekt for deg uansett hva du gjør, så ofte er det ingen rett eller g alt når det kommer til hvordan du bør bruke en øreplugg. Det er imidlertid god praksis å huske på.

  1. Hvis øreproppene dine har en rekke ørepropper i forskjellige størrelser, kan du prøve de forskjellige størrelsene for å finne tuppen som passer best til øret ditt.

    Image
    Image
  2. Før du bruker et par ørepropper eller til og med kobler dem til en enhet, sørg for at de er helt løst. Selv en liten knute kan få dem til å falle ut av ørene dine eller til og med påvirke lydkvaliteten.
  3. Ingen behov for trykkluft, men blås på porten på enheten du kobler øreproppene til, så vel som selve øreproppene for raskt å fjerne rusk som kan ha satt seg fast først.

  4. Hold enheten som øreproppene dine er koblet til så nærme ørene dine som er behagelig for å sikre at du ikke trekker dem ut ved et uhell mens du beveger deg rundt.

Hvordan forhindrer jeg at ørepluggene mine faller ut?

Det er ingen eksakt vitenskap for å holde ørepluggene tett i ørene, men det er tiltak du kan ta for å fortsette å falle ut til et minimum.

  1. Sørg for at øreproppene passer til ørene. Mange ørepropper kommer med forskjellig størrelse tips for forskjellige øreformer. Den ideelle passformen er tettsittende, men ikke tett. Ikke prøv å klemme en ørepluggspiss som er for stor inn i øret, for du kan ende opp med å skade deg selv.

    Image
    Image
  2. Hold ledningen løst. Hvis det er knuter eller løkker i ledningen din, kan den lett sette seg fast på noe og rive ørepluggene ut når du beveger deg. For å bekjempe dette er det best å tre de usammenfiltrede øreproppene dine under en jakke eller lignende klesplagg for å forhindre at ledningen(e) setter seg fast.

  3. Hold den tilkoblede enheten i nærheten. For eksempel bruker de fleste øreplugger med en telefon. Moderne telefoner kan ha store skjermer og en anstendig vekt, så hvis du er spesielt høy, kan vekten av telefonen din i lommen trekke øreproppene dine ut. Vurder å ha telefonen i en høyere lomme eller holde den i denne situasjonen.

Hvordan bærer du kablede hodetelefoner?

Å bære hodetelefoner med kablet som øreplugger riktig er en stor del av å holde dem ufiltrerte.

Image
Image
  1. Sørg for å transportere øreplugger løst i lommen. Hvis de er løst og pent pakket inn, er det mindre sjanse for at de floker seg inn i lommen din og mindre sjanse for at de blir skadet hvis du må løse dem.
  2. Hvis du kan, er det en god måte å pakke øreplugger rundt en enhet som en telefon (men ikke for tett) og deretter legge telefonen i lommen.
  3. Hvis du er så heldig å ha øreplugger som følger med et etui, bruk bærevesken til å transportere dem. Det vil både beskytte dem og forhindre at de blir flokete inn.

Flere ørepluggertips

Selv om disse tipsene er beregnet på kablede øreplugger, gjelder mange også for trådløse ørepropper eller kablede hodetelefoner. Uansett hvilken enhet du bruker, er det viktig å holde kabler løst, få den riktige passformen og regelmessig rengjøring av alle lydenheter.

FAQ

    Hvordan rengjør jeg de kablede øreproppene mine?

    For å rengjøre øreplugger, bruk en isopropylalkoholløsning fortynnet med destillert vann. Dupp en liten mengde på en ren klut eller bomullspinne, og kjør den over plast- og silikonoverflatene. Ikke glem å fjerne og rengjøre (innvendig og utvendig) silikonørepluggene grundig.

    Hvor lenge varer kablede ørepropper?

    Hvor lenge øreplugger varer avhenger av kvaliteten, hvor ofte du bruker dem og hvordan du tar vare på dem. Billige ørepropper kan slutte å fungere innen seks måneder, mens avanserte enheter kan vare i opptil fem år.

    Hvordan fikser jeg de kablede øreproppene mine?

    Hvis øreproppene dine ikke fungerer, koble fra og koble dem til igjen, og kontroller deretter volumet og strømkilden. Se etter frynsete ledninger eller ødelagt plastbelegg. Du kan reparere øretelefonkabelen selv hvis du har en loddebolt.

    Hva er de beste kablede øreproppene?

    De beste kablede øreproppene inkluderer Beats urBeats3 og Shure SE215-CL. Hvis du stadig mister hodetelefonene dine eller vasker dem, bør du vurdere den mer budsjettvennlige 1MORE 1M301.

Anbefalt: