Tinder legger til funksjon for bakgrunnssjekk for å forhindre misbruk

Tinder legger til funksjon for bakgrunnssjekk for å forhindre misbruk
Tinder legger til funksjon for bakgrunnssjekk for å forhindre misbruk
Anonim

Internettdating kommer med sine egne risikoer, siden du egentlig møter en tot alt fremmed, men Tinder ønsker å gjøre ting tryggere.

Den populære datingappen har nettopp avduket en funksjon for bakgrunnssjekk og forbedrede verktøy for å rapportere misbruk, som annonsert i et blogginnlegg fra selskapet. Snart vil brukere kunne utføre bakgrunnssjekker direkte på appen, betjent av en ideell organisasjon k alt Garbo. Forresten, Tinders morselskap, Match Group, ble bedriftssponsor for Garbo i mars 2021.

Image
Image

Tinder har ikke avslørt nøyaktig hvordan funksjonen for bakgrunnssjekk vil fungere eller når den vil være tilgjengelig, selv om de sa at den bare vil være for innbyggere i USA.

Det er ikke den eneste endringen som kommer til datingappen. Tinder avslørte også en pakke med forbedrede verktøy for medlemmer for å rapportere misbruk. Disse verktøyene kommer etter at appen inngikk samarbeid med Rape, Abuse & Incest National Network, eller RAINN, i mars 2020.

“Våre medlemmer stoler på oss med en utrolig sensitiv og sårbar del av livet deres, og vi mener vi har et ansvar for å støtte dem gjennom alle deler av denne reisen, inkludert når de har dårlige opplevelser på og utenfor appen,” sa Tracey Breeden, VP of Safety and Social Advocacy for Tinder.

I tillegg vil ansatte motta intern opplæring i hvordan de best kan hjelpe alle på appen som håndterer trakassering eller overgrep.

Korreksjon 28.1.2022: Rettet en uttalelse i paragraf 2 for å gjenspeile at Tinder er en bedriftssponsor av Garbo.

Anbefalt: