Tinder legger til flere sosiale opplevelser til appen sin

Tinder legger til flere sosiale opplevelser til appen sin
Tinder legger til flere sosiale opplevelser til appen sin
Anonim

Tinder introduserte en rekke nye funksjoner på tirsdag for å la brukere samhandle med potensielle datoer på nye måter.

En av de store oppdateringene er muligheten til å legge til opptil ni 10-sekunders videoer til profilen din for å gi folk et glimt av hvem du er utenfor et bilde. Tinder legger også til en Utforsk-seksjon som ligner Instagrams funksjon for å oppdage kamper som deler lignende interesser, kjent i appen som Passions.

Image
Image

Utforsk-delen vil også inneholde en Hot Takes-sosial opplevelse som lar folk delta i forskjellige aktiviteter og snakke med andre selv før matching. Begivenheter i appen som ligger i Hot Takes-delen, for eksempel Swipe Night og Vibes, vil finne sted hver natt fra kl. 18.00 til midnatt lokal tid.

“En ny generasjon datere ber om mer fra oss i post-COVID-verdenen: flere måter å vise frem sitt autentiske jeg på, flere måter å ha det gøy og samhandle med andre virtuelt, og mer kontroll over hvem de møtes på Tinder og hvordan de kommuniserer», sa Jim Lanzone, administrerende direktør i Tinder, i selskapets kunngjøring.

"De ønsker også å date på en mindre lineær måte, i sitt eget tempo, og med håp om at det kan komme gnister med noen uventet."

Tinder ser ut til å gjenoppfinne seg selv til et slags sosi alt nettverk i stedet for en enkel datingapp med disse oppdateringene og andre nyere. Opplevelser i appen som forrige måneds introduksjon av Vibes lar brukere "uttrykke sine meninger om alt fra om det er norm alt å bruke sokker i sengen til hva som skjer i popkulturen," ifølge selskapet.

Tinder regjerer fortsatt når det gjelder flest amerikanske brukere på en dating-app til 7,8 millioner, ifølge Business of Apps. Bumble er nummer to med 5 millioner brukere, og Plenty of Fish kommer på tredjeplass med 4,2 millioner brukere.

Anbefalt: