De 4 beste Vizio-TV-ene i 2022

Innholdsfortegnelse:

De 4 beste Vizio-TV-ene i 2022
De 4 beste Vizio-TV-ene i 2022
Anonim

Vizio er et av de mest pålitelige merkene innen TV-er og hjemmekinoutstyr, og de beste Vizio-TV-ene tilbyr en rekke smarte funksjoner som stemmekontroller, forhåndslastede streaming-apper og muligheten til å speile smarttelefonen eller nettbrettet ditt skjermer for flere måter å dele bilder, musikk og videoer på. Vizio inkluderer også deres proprietære WatchFree-app med deres nyere modeller, som gir over 150 gratis live-kanaler for nyheter, sport og origin alt innhold for alle som ønsker å kutte ledningen med kabel- eller satellittleverandøren og gå helt mot streaming. Hver smart-TV er kompatibel med smarthøyttalere aktivert med virtuelle assistenter som Alexa eller Google Assistant for håndfri talekommandoer og enklere surfing eller søking; Quantum X-serien er også kompatibel med Apple Homekit, slik at du kan bruke Siri for stemmekontroll.

Vizios nyeste serie med TV-er er designet for å levere utmerket 4K UHD-oppløsning samt et bredt utvalg av farger for mer naturtro bilder og en mer oppslukende seeropplevelse. Konsollspillere vil elske at Vizio bruker QLED-paneler som støtter HDR-teknologi og har lokale dimmingssoner for forbedret detaljering og kontrast, samt høye oppdateringsfrekvenser for silkemyk bevegelse selv under fartsfylte, intense actionscener. Vizio tilbyr også flere forskjellige modeller av TV-er med varierende prispoeng for å passe både budsjettbevisste kunder og de som ønsker å bruke mer for å fremtidssikre eller oppgradere hjemmekinoanlegget. Uansett hva du leter etter, finnes det en Vizio TV som passer dine behov. Vi har samlet de beste Vizio-TV-ene for å hjelpe deg med å velge den som passer best for deg.

Beste tot alt sett: P-Series Quantum 65-tommer

Image
Image

Vizio har sluppet flere linjer med TV-modeller på markedet, men P-Series Quantum 65-inch er den beste balansen mellom form og funksjon med et prispunkt som er enklere for lommeboken enn andre 4K UHD-modeller. Den bruker Vizios QuantumColor-teknologi for å levere opptil 115 prosent flere farger enn deres standard 4K-TV-er for dypere metning og naturtro bilder. Skjermen bruker bakgrunnsbelyste QLED-arrayer som gir deg 1100 nits lysstyrke slik at du kan nyte favorittfilmene og -seriene dine i alle unntatt de lyseste miljøene. Den har også 200 lokale dimmingssoner for å skape dype svarte farger for overlegen kontrast.

Du kan koble iOS- eller Android-mobilenhetene dine med Airplay 2 eller Chromecast for å strømme direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Denne TV-en fungerer også med Amazon Alexa og Google Assistant for å gi deg stemmekontroll mens du blar gjennom menyer eller søker etter noe å se. Vizio inkluderer sin proprietære WatchFree-app som gir deg tilgang til over 150 gratis direkte og originale innholdskanaler for flere serier og filmer du kan glede deg over med venner og familie.

Runner-Up best sammenlagt: Vizio M-Series Quantum 55" Class 4K HDR Smart TV

Image
Image

M-Series 55-tommers TV leverer mye av de samme funksjonene som sin storebror, P-Series Quantum, men i en mindre og rimeligere pakke. Den bruker Vizios QuantumColor-teknologi for å produsere over 1 milliard farger og lage fantastiske bilder. Denne modellen har 4K UHD-oppløsning med Dolby Vision HDR for ekstra detaljer, slik at du aldri går glipp av et sekund med action i favorittprogrammene, filmene og sportsspillene dine.

Skjermen bruker en bakgrunnsbelyst LED-array for å produsere 600 nits med lysstyrke, flott for alle typiske hjemmekino- eller mediarom. Den har også 90 lokale dimmingssoner for å skape dype, ekte svarte farger for større kontrast for virkelig å få disse milliardfargene til å slå ut. Med en oppdateringsfrekvens på 120Hz vil du legge merke til at bevegelsesuskarphet praktisk t alt vil være en saga blott. Du kan koble til iOS- og Android-enheter med Apple AirPlay 2 eller Chromecast, og denne TV-en er også kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant for håndfri stemmekontroll. Du får Vizios WatchFree-app med tilgang til 150 direktesendte og originale innholdskanaler gratis.

WatchFree-appen drives av Pluto TV. Det er en gratis strømmetjeneste som gir direktesendte TV-kanaler med klassiske programmer og filmer, origin alt innhold og nyheter. Pluto TV legger stadig til nye kanaler og innhold, så det er alltid noe å se på. - Taylor Clemons

Beste Splurge: P-Series Quantum X 75-tommer

Image
Image

På den annen side, hvis du ønsker å unne deg en ny TV og ikke har noe imot å betale ekstra for å få alt du vil ha, er P-Series Quantum X 75-tommers modellen det riktige valget for du. Dette monsteret av en TV leverer alle klokkene og plystrene du kan forvente til dette prispunktet, inkludert Dolby Vision HDR-støtte for en virkelig fantastisk 4K UHD-skjerm. Skjermen bruker et komplett utvalg av bakgrunnsbelyste LED-er for å gi deg opp til hele 2700 nits lysstyrke, slik at du kan nyte favorittprogrammene og -filmene dine i praktisk t alt alle miljøer.

TV-en integrerer Vizios QuantumColor-teknologi for å produsere over 1 milliard farger for virkelig slående metning og naturtro bilder. Med 480 lokale dimmingssoner og et kontrastforhold på 50 millioner:1, oppnår denne TV-en noen av de dypeste svarte og lyseste hvite fargene for den beste kontrasten som er tilgjengelig for å gjøre hver detalj levende. Dekselet til denne TV-en er praktisk t alt uten ramme, noe som gir et bilde fra kant til kant, og med en 178-graders visningsvinkel vil du ikke gå glipp av et sekunds action uansett hvor du sitter. Med en svimlende 240Hz oppdateringsfrekvens produserer denne TV-en silkemyk bevegelse mens du ser på sport og intense actionscener. Det er enkelt å koble til hjemmekinolydsystemet, Blu-ray-spilleren eller andre medieenheter med de 5 HDMI-inngangene og USB-porten.

En bred visningsvinkel er viktig når en TV ikke kan plasseres sentr alt i stua eller hjemmekinoanlegget. TVer med vidsynsmuligheter lar deg fortsatt nyte flott fargevolum og bildeskarphet mens du sitter på siden; i motsetning til smalsyns-TVer som begynner å vaske ut bildet jo lenger du beveger deg fra midten.- Taylor Clemons

Best for gaming: P-Series Quantum 65-tommers

Image
Image

Hvis du er seriøs med konsollspilling, er P-Series Quantum X 65-tommers TV riktig for deg. I likhet med Quantum X 75-tommer, bruker den Vizios QuantumColor-teknologi for å produsere over 1 milliard forskjellige farger, samt QLED-teknologi for bedre metning og kontrast. Denne TV-en er 4K UHD-kompatibel og har Dolby Vision HDR-støtte for utrolige detaljer i filmer, serier og spill.

Quantum X 65-tommers kan produsere opptil 3000 nits med lysstyrke, noe som gir deg eksepsjonell bildekvalitet i nesten alle typer lysmiljøer. Den har også 384 lokale dimmingssoner for å skape virkelig dype svarte farger og få disse milliardfargene til å slå ut. Å koble til alle favorittspillkonsollene og medieenhetene dine er en lek med fem HDMI-innganger, USB-port, WiFi-tilkobling og Ethernet-port. Med en oppdateringsfrekvens på 120Hz jevnes bevegelsesuskarphet ut under actionscener slik at du aldri går glipp av en eneste detalj. Den praktisk t alt rammefrie designen gir deg et nesten kant-til-kant-bilde og bredere visningsvinkel enn tidligere Vizio-TV-er, så uansett hvor du er, har du det beste setet i huset.

P-Series Quantum 65-tommers fra Vizio er det beste merket har å tilby. Med utmerket 4K UHD-oppløsning og et QLED-panel får du overlegen bildekvalitet for både UHD og oppskalert innhold. Den har også støtte for Chromecast og AirPlay2 for å speile skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet. M-Series 55-tommeren er en nær andreplass fra Vizio. Den gir deg fortsatt flott 4K UHD-oppløsning med HDR-støtte, men den har ikke så mange lokale dimmingssoner eller like lyssterk skjerm. M-serien er kompatibel med Alexa og Google Assistant for håndfri talekommandoer og integrering av smart hjemmenettverk.

FAQ

    Hvor lages Vizio TV-er?

    Vizio-TV-er produseres i Mexico, Kina og Vietnam, selv om selskapet er registrert i USA og hevder å operere som et amerikansk selskap. TV-ene er stort sett satt sammen i Kina og Mexico, og mange er levert av Foxconn.

    Har Vizio TV-er kameraer?

    Vizio TV-er har ikke innebygde kameraer. Når det er sagt, ble selskapet bøtelagt av FTC i 2019 for å ha spionert på kunder uten samtykke. Hvis du ønsker å bruke et kamera med Vizio TV, bør du kunne koble til et webkamera.

    Er alle Vizio TV-er smart-TVer?

    Nesten alle Vizio-TV-er som selges nå er smart-TV-er, noe som betyr at de har det innebygde SmartCast-operativsystemet lastet med strømmetjenester og en rekke smart-TV-apper. Du vil bli hardt presset for å finne en "dum" TV i disse dager, men hvis du ikke liker Vizios OS, har du muligheten til å plukke opp en strømmeenhet du ønsker og bruke den i stedet.

bunnlinjen

Taylor Clemons har anmeldt og skrevet om forbrukerelektronikk i over tre år. Hun har også jobbet med produktledelse for e-handel, så hun har kunnskap om hva som gjør en solid TV for hjemmeunderholdning.

The Ultimate Vizio TV-kjøpsveiledning

Vizio har kanskje ikke den samme merkevaregjenkjenningen som LG, Sony og Samsung nyter godt av, men selskapet tilbyr fortsatt kvalitets-TVer med mange funksjoner og prispoeng som passer nesten alle hjemmekino- eller underholdningsrom. Ikke bare har de fulle 1080p HD-modeller, men de har flere linjer med 4K UHD-TVer som er rimeligere priset enn noen av konkurrentene, noe som gjør dem til et flott alternativ for budsjettbevisste shoppere. De fleste av Vizios TV-er tilbyr også en rekke smarte funksjoner som streaming av filmer, musikk og programmer, samt skjermspeiling og stemmekontroll. Vizios avanserte modeller som P-serien har rammefri design for å gi deg et kant-til-kant-bilde og bredere visningsvinkler enn deres forgjengere, noe som sikrer at uansett hvor du er i rommet har du den beste seeropplevelsen. Vizio TV-er tilbyr høye oppdateringsfrekvenser for jevn bevegelse og for å forhindre at skjermen rives og stamming som kan skje under intense actionscener i filmer, serier og videospill.

TV-ene deres har også en rekke tilkoblingsmuligheter. Fra HDMI-innganger for HD- og UHD-streaming og videoavspilling og USB-porter for avspilling av videoer fra eksterne minnelagringsenheter, er det mange måter å integrere en Vizio TV i hjemmekinoanlegget. Selv om noen modeller ikke tilbyr Bluetooth-tilkobling, kan du fortsatt bruke kablede tilkoblinger for eksternt lydutstyr som lydplanker, høyttalere og subwoofere for å lage en tilpasset hjemmekinokonfigurasjon. Når du ser på en Vizio TV for hjemmet, leiligheten eller hybelen din, er det noen viktige faktorer du bør vurdere før du kjøper. Vi deler opp de viktigste funksjonene for å hjelpe deg med å avgjøre hvilken som fungerer best for deg.

Image
Image

Oppløsnings alternativer

Bildekvalitet avhenger stort sett av hvilken oppløsning TV-en din kan levere. Selv om det kan være fristende å automatisk springe for de avanserte 4K-enhetene, er det best å vurdere hva slags underholdning du skal bruke før du gjør det. Med mindre du planlegger å investere i en 4K DVD-spiller eller utelukkende streame 4K-innhold, vil du ikke kunne dra full nytte av en TV med høyere oppløsning. TV-er som tilbyr 4K-oppløsning er raskt i ferd med å bli den nye gullstandarden, men det finnes fortsatt flotte 1080p HD- alternativer for de som bare vil ha et anstendig bilde for familiefilmkvelder eller helgespill.

Hva gjør 4K til en så god ting? TV-er som har 4K-oppløsning støtter ofte teknologi med høy dynamisk rekkevidde for å produsere farge- og kontrastnivåer som tett etterligner det du ville sett i den virkelige verden. Denne teknologien kommer i fire varianter: HDR10/10+, HLG (hybrid loggamma), Dolby Vision og Technicolor HDR. Det er ikke mye forskjell mellom hver variant av HDR, bortsett fra hvilket selskap som har lisensiert bruken av teknologien. Hver variant bruker de samme grunnleggende prinsippene for å produsere forbedrede fargevolum og kontrast for bedre detaljering og mer naturtro bilder.

Mens selskaper som LG og Sony har tatt spranget inn i fremtiden for hjemmeunderholdning og lansert en serie med 8K-TV-er, har Vizio holdt fast ved å produsere 4K- og 1080p-modeller av høy kvalitet. Mens 8K høres fancy og spennende ut, med gjeldende hjemmeunderholdningsstandarder, er det nesten umulig å dra full nytte av den typen oppløsning. TV-er med 8K-oppløsning gir deg fire ganger så mange detaljer enn 4K og 16 ganger så mye som 1080p. Det er veldig, veldig få videostrømmetjenester, kringkastingsselskaper eller videospillutviklere som til og med tilbyr 8K-innhold, og det kan ta år før det blir mer mainstream. Det kan være en fin måte å fremtidssikre hjemmekinoanlegget på, men de ekstremt høye kostnadene for 8K-modeller og det ekstremt begrensede utvalget av 8K UHD-innhold betyr at det ikke er et rimelig alternativ akkurat nå.

Image
Image

talekontroller

Sammen med den utmerkede bildekvaliteten du får fra 4K-oppløsning, blir TV-er med stemmekontroll mer og mer populært for hjemmeunderholdning. Noen modeller kommer pakket med fjernkontroller som har mikrofoner og enten Alexa eller Google Assistant innebygd for håndfri kontroller rett ut av esken. Andre er kompatible med smarthøyttalere som Amazon Echo eller Google Home og krever litt mer oppsett før du kan dra nytte av talekommandoer. Selv om talekommandoer kan virke litt overdrevne, er de en flott ekstra funksjon å ha i travle husholdninger eller de med begrensede motoriske ferdigheter eller synshemmede.

Talekommandoer gjør det enklere å åpne apper, søke etter noe å se eller lytte til, og til og med justere bilde- og lydinnstillinger uten fjernkontroll eller tastatur. Små knapper kan være vanskelige å jobbe med og enkelte fonter kan være vanskelige å lese, og bruk av en talekommando eliminerer mye unødvendig frustrasjon. For travle hjem gjør stemmekontroller det enkelt å finne barnevennlige programmer for å holde de små opptatt mens foreldrene er ferdige med jobb eller husarbeid. Du kan enkelt hente opp en YouTube-video for å hjelpe deg med en middagsoppskrift, eller åpne Netflix og sette opp en film du kan se med venner mens du lager popcorn og drikker. Noen av Vizios modeller er kompatible med Apple Homekit, slik at du kan bruke iOS-enhetene dine og Siri til å søke, bla gjennom og åpne apper.

Image
Image

Price Points

Fjernsyn er en av de tingene som kan være overveldende når du skal kjøpe den perfekte modellen til hjemmekinoanlegget. Med prisene som varierer voldsomt mellom merkene for den samme mengden funksjoner, er det nesten umulig å sette likhetstegn mellom en høyere kostnad og høyere kvalitet. Heldigvis lener Vizio seg inn i den rimeligere enden av prisspekteret, selv for deres toppmodeller. D-serien tilbyr de mest budsjettvennlige modellene, med priser som varierer fra i underkant av $150 til rundt $200, avhengig av størrelsen på fjernsynet. V-serien er mer midt på veien, og tilbyr bedre bilde og flere smarte funksjoner med priser som varierer fra rundt $200-500. M- og P-seriemodellene fra Vizio tilbyr noen av de beste bildekvalitetene og de mest smarte funksjonene for pengene dine, med priser som matcher: $1000-1700. Selv med de høyere kostnadene for de bedre modellene, er Vizio fortsatt priset under konkurrenter som tilbyr lignende størrelser og funksjoner. En 55-tommers fra Vizio kan bare sette deg tilbake noen få hundre dollar, mens en smart-TV i samme størrelse fra Samsung eller LG kan koste deg godt over 1 000 dollar.

Image
Image

Andre faktorer

Det er andre ting du bør vurdere når du velger en Vizio-TV til hjemmekinoanlegget, leiligheten eller hybelen. Noen størrelser kan være for store for en plass som et soverom, lekerom for barn eller studenthjem, mens en skjerm som er for liten for et rom vil gjøre filmkvelder og se-fester vanskelige for store folkemengder. Hvis du er en ivrig konsollspiller, vil du kanskje ha en TV som har en 60Hz eller 120Hz oppdateringsfrekvens for jevn bevegelse og en lav inngangsforsinkelse for nesten sanntidsreaksjoner. For de som ønsker å kjøpe en 4K-TV, tilbyr Vizio både standard LED- og QLED-paneler som bruker kvanteprikker for mer intens fargemetning og bedre detaljer. Uansett hvilke underholdningsbehov du har, har Vizio en modell og størrelse som garantert vil passe inn.

Anbefalt: