Polars nye Pacer-klokker handler om løpere

Polars nye Pacer-klokker handler om løpere
Polars nye Pacer-klokker handler om løpere
Anonim

Sportklokke- og treningssporprodusenten Polar har avslørt et par nye klokker som er designet spesielt med tanke på løpere.

Polar Pacer og Polar Pacer Pro er en duo av klokker ment å fungere som enten en inngangsport til løping (Paceren) eller en erfaren løpeforbedring (Pacer Pro). Begge enhetene er fulle av funksjoner og funksjoner for løpere, fra rutesporing og hjertefrekvensovervåking til ytelsestester og søvnsporing.

Image
Image

Starting with the Pacer, som Polar sier er ideell for løpere som nettopp har begynt eller ikke har begynt ennå. Du kan forvente alt du trenger for løping. Den kan holde styr på tempo, runder og tider, generere og spore treningsmål, fungere som en kontroller for musikkapper på en tilkoblet smarttelefon og sende push-varsler.

Den kan også spore og katalogisere løpeprestasjonene dine, slik at du kan se hvordan du forbedrer deg over tid. Alt dette ifølge Polar vil fungere i opptil 35 timer med GPS og pulsovervåking aktivert eller opptil 100 timer i strømsparingsmodus.

Image
Image

Pacer Pro er omtrent det samme som den vanlige Pacer, bortsett fra flere. Den har en Memory in Pixel (MIP)-skjerm som er lesbar i direkte sollys, en raskere CPU, et innebygd barometer og en lett (41g) design. Baksiden av klokken er også flatere for å sitte nærmere håndleddet og tilby mer nøyaktig pulsmåling.

Du kan forhåndsbestille Polar Pacer nå for $199,95 i hvit, svart, blågrønn eller lilla, og den forventes å begynne å sendes i mai. Polar Pacer Pro er imidlertid på lager nå i grått, hvitt, blått og rødbrun for $299,95.

Anbefalt: