Headwolf har sluppet nye HPad 1- og FPad 1-nettbrett

Headwolf har sluppet nye HPad 1- og FPad 1-nettbrett
Headwolf har sluppet nye HPad 1- og FPad 1-nettbrett
Anonim

Et par nye "high-end" nettbrett har blitt utgitt fra kraftstasjonsprodusenten Headwolf: HPad 1 og FPad 1.

I følge en pressemelding fra Headwolf er begge Android-nettbrettene designet for solid ytelse for en rekke funksjoner. De er også designet for fysisk komfort og konstruert med materialer beregnet på å redusere fingeravtrykk og svetteoppbygging.

Image
Image

HPad 1 er den tyngste slageren av de to, med en Unisoc Tiger T618 åttekjerneprosessor for å hjelpe den med å multitaske eller kjøre intense spill med redusert lag. Den gir også en 10,4-tommers 2K-oppløsning berøringsskjerm, et 20 MP bakkamera, og tilbyr hurtiglading som kan gå fra null til 31 prosent på litt over 30 minutter. Og den leveres med et standard tastaturvedlegg, i tilfelle du vil bruke det mer som en bærbar datamaskin enn et nettbrett.

Image
Image

Ytelsen er ikke fullt så intens med FPad 1, men den bruker en 2,0 GHz A75 quadcore-prosessor for jevn spillytelse og videoavspilling. Den tilbyr også en 8-tommers HD-berøringsskjerm, en mer kompakt design enn HPad 1, et 5 MP bakkamera og et hurtigladet batteri som kan håndtere opptil syv timer med video.

Både HPad 1 og FPad 1 er nå tilgjengelig direkte fra Headwolfs nettbutikk for henholdsvis $229 (norm alt $399) og $119 (norm alt $299). FPad 1 er også tilgjengelig på Headwolfs Amazon-butikk for $159,99, men HPad 1 er ikke oppført der.

Anbefalt: