Googles nye mellomklasse Pixel 6a har avanserte funksjoner

Googles nye mellomklasse Pixel 6a har avanserte funksjoner
Googles nye mellomklasse Pixel 6a har avanserte funksjoner
Anonim

Under sin I/O 2022-konferanse onsdag, avslørte Google sin kommende mellomklassesmarttelefon, Pixel 6a, som har samme størrelse som Pixel 6.

Pixel 6a har samme tofargede utseende, kamerastang og 6,1-tommers skjerm plassert i en resirkulert aluminiumsramme som forgjengeren, Pixel 6. Denne nye enheten har også Googles mobilbrikke, Tensor, Real Tone for å få kameraet til å vise hudtoner nøyaktig, og redigeringsverktøyet Magic Eraser.

Image
Image

Googles mobilbrikke, Tensor, har avanserte maskinlæringsmuligheter for å gi rask språkoversettelse, nøyaktig talegjenkjenning og forbedret bildekvalitet. Tensor-brikken inneholder også Titan M2-sikkerhetsbrikken for å beskytte dine sensitive data mot cyberangrep. 6a har i hovedsak samme kraft som sine mer avanserte brødre, Pixel 6 og 6 Pro.

Google sier at Pixel 6as batteri kan vare i opptil 72 timer på en enkelt lading i ekstrem batterisparingsmodus, som selskapet sier er den første for en Pixel-telefon. Den har også en bevegelsesmodus for videoer som lar kameraet ta høyoppløselige bilder selv om motivet er i bevegelse og video med 4K og 60 FPS.

Real Tone vil sikre at Pixel 6a-kameraet fanger opp nyansene til mørkere hudtoner; en funksjon som også er tilgjengelig på basismodellene Pixel 6 og Pro. Magic Eraser er et redigeringsverktøy som kan gjøre unna distraherende objekter i et bilde.

Image
Image

Pixel 6Aa ($449) vil være tilgjengelig i tre farger: kritt, kull og salviegrønn. Forhåndsbestillinger åpner 21. juli 2022 før de offisielt lanseres 28. juli.

Anbefalt: