Nye tilgjengelighetsfunksjoner kommer til Apple-enheter

Nye tilgjengelighetsfunksjoner kommer til Apple-enheter
Nye tilgjengelighetsfunksjoner kommer til Apple-enheter
Anonim

Tirsdag forhåndsviste Apple nye tilgjengelighetsfunksjoner som kommer til iPhone, iPad og andre enheter for å hjelpe mennesker med funksjonshemminger.

Funksjonene dekker et bredt spekter av funksjonshemninger, men de viktigste er dørdeteksjon for personer med synsutfordringer, Apple Watch-speiling for personer som har fysiske vansker, og Live Captions for de som har hørselshemninger. Apple oppga ingen eksakt utgivelsesdato for funksjonene, men selskapet bekreftet at de ville gi ut gjennom 2022 via programvareoppdateringer.

Image
Image

Dørdeteksjon er en ny modus som kommer til Apples Magnifier-app. Som navnet antyder, hjelper funksjonen folk med å finne døren og hvor langt de er den, og beskriver ulike egenskaper ved døren. Disse attributtene inkluderer om døren er åpen eller lukket, samt hvordan du åpner den.

Apple Watch Mirroring lar deg fjernstyre en Apple Watch med en sammenkoblet iPhone. Når du er tilkoblet, bruker du stemmekontroll og forskjellige brytere på telefonen i stedet for å trykke på Apple Watch. Det vil også være Quick Actions, som er grunnleggende håndbevegelser for å kontrollere en Apple Watch. Eksemplet som er gitt er å bruke en klypebevegelse for å svare på anrop.

Liveteksting vises på iPhone, iPad og Mac for å transkribere lyd fra videosamtaler eller apper for sosiale medier. Skriftstørrelsen kan justeres for enklere lesing. Apple sa at siden Live Captions genereres på selve enheten, forblir alt privat.

Image
Image

Bortsett fra hovedfunksjonene, hadde Apple fortsatt flere andre, inkludert Siri Pause Time som kan endre hvor lang tid Siri bruker før hun svarer. Og Apple Books kommer til å introdusere nye tilpasnings alternativer, som å justere ordavstanden, for å gjøre e-bøker enklere å lese.

Anbefalt: