Xbox legger til tilgjengelighetsfunksjoner for partychat

Xbox legger til tilgjengelighetsfunksjoner for partychat
Xbox legger til tilgjengelighetsfunksjoner for partychat
Anonim

Microsoft kunngjorde nye tilgjengelighetsfunksjoner på torsdag for Xbox Party Chat som vil gjøre det enklere for spillere med hørsels- eller talevansker å nyte å spille med vennene sine.

Xbox Party Chat vil nå ha tale-til-tekst-funksjoner og tekst-til-tale-evner for Xbox Insiders. Xbox sa at tale-til-tekst-transkripsjonen ville konvertere ord som ble sagt av folk i gruppen til tekst som vises i et justerbart overlegg på toppen av spillingen.

Tekst-til-tale-funksjonen lar spillere skrive inn i Party Chats og få den lest av en stemme for resten av folket i partiet. Funksjonen lar også spillere velge sin egen stemme og språk.

Image
Image

“Enten av disse funksjonene (eller begge fungerer sammen) kan brukes til å hjelpe spillere som er døve eller tunghørte og/eller ikke kan eller velger å ikke snakke for å delta i Xbox Party Chat uten spesiell innkvartering fra andre i festen,» sa Xbox i kunngjøringen av de nye funksjonene.

"De er også generelt nyttige for å oppdage mikrofonproblemer eller skille spilllyd fra folk i gruppen som snakker!"

Disse funksjonene var tidligere tilgjengelig i vanlig spillchat-modus, men er nå tilgjengelig for Party Chat-modus, der flere spillere kan spille et spill sammen og snakke med hverandre mens de gjør det.

For å bruke de nye tilgjengelighetsfunksjonene, gå til Innstillinger, klikk deretter på Ease of Access, og tillat deretter tale-til-tekst og/eller tekst-til-tale.

Andre tilgjengelighetsfunksjoner Xbox har tilgjengelig for spillere inkluderer en adaptiv kontroller, tilpasset knappekartlegging, zoomer med forstørrelsesglass, undertekster og mer.

Flere og flere teknologiselskaper har tatt i bruk tilgjengelighetsfunksjoner i det siste. Instagram tekster nå historier automatisk ved å legge til et klistremerke, og YouTube kunngjorde at de tester automatiske oversettelser på en brukers morsmål.

Anbefalt: