Samsungs nye telefoner i Z-serien-ta en titt

Samsungs nye telefoner i Z-serien-ta en titt
Samsungs nye telefoner i Z-serien-ta en titt
Anonim

Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 er nesten her, og de har endret seg til det bedre.

Vi trenger ikke lenger å stole på rykter – Samsungs nyeste Z-serie-telefoner er bekreftet, og de er på vei. Både Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 har raffinert design, og det Samsung hevder vil være en 45 prosent mer holdbar skjerm, sammen med forbedringer av skjerm alternativene og kamerafunksjonene.

Image
Image

Samsung gjør det enklere å få tilgang til meldinger, lommebøker og smarthjemenhetskontroller fra dekselskjermen, slik at du ikke engang trenger å åpne telefonen. Selskapet oppgraderte også kameraene ved å bruke funksjoner i Galaxy S22-serien som forbedret nattografi for bedre bilder i dårlig lys, stabilisering og sporing.

Flex-modus ser også en oppgradering. Dette inkluderer muligheten til å bruke Flip4 som en mini-bærbar PC (med toppskjermen som skjerm og bunnen som grensesnitt), ekstra støtte for livestreaming og mer. Ikke bekymre deg. Du kan fortsatt utvide den 6,7-tommers hovedskjermen også.

Image
Image

Når det gjelder Galaxy Z Fold4, hevder Samsung at den vil være "mer bærbar" enn Fold3, men fortsatt gi en skjerm som er omtrent 3 mm bredere enn den forrige modellen når den er brettet (i tillegg til at den veier mindre). Den nye 7,6-tommers dynamiske AMOLED-hovedskjermen vil også ha et slankere hengsel enn Fold3 og har et oppdatert kamera under skjermen som passer mye bedre inn i skjermen. Det er også en 6,2-tommers dynamisk AMOLED-skjerm foran.

Grensesnittet blir oppdatert med en redesignet oppgavelinje nederst på skjermen, forbedret multitasking og et nytt sett med styreplatekontroller for Flex Mode. Og S Pen-kompatibilitet, kan ikke glemme det.

Avrunding av Z Fold4 er forbedret kamerateknologi i S22-serien. Dette inkluderer et 10 MP teleobjektiv med bedre zoomfunksjonalitet og et 50 MP vidvinkelobjektiv for lysere bilder med lite lys.

Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 lanseres fredag 26. august, med start på henholdsvis $999 og $1799. Alle Z Flip4- alternativene tilbyr 8 GB RAM med et valg mellom 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagringsplass. Z Fold4 øker føret med 12 GB RAM over hele linja, sammen med 256 GB, 512 GB eller 1 TB intern lagringsplass.

Anbefalt: