Flere julefeiringslyder kommer til en Nest Doorbell nær deg

Flere julefeiringslyder kommer til en Nest Doorbell nær deg
Flere julefeiringslyder kommer til en Nest Doorbell nær deg
Anonim

Google legger til enda flere ringetoner med juletema til Nest Doorbell-biblioteket sitt, men bare for en begrenset periode.

Spesielle høytidsringetoner er en årlig tradisjon for Googles Nest Doorbell, men den trodde tilsynelatende ikke at det var nok alternativer, for nå dekker Google enda flere høytider. Halloween, Thanksgiving, bursdager - det er mange av dem tilgjengelig både gjennom året og for anledninger med begrenset tid. Den tøffe delen er å bestemme hvilke du skal bruke.

Image
Image

Halloween-ringetoner vil være tilgjengelig fra begynnelsen av oktober, omtrent som i fjor, men du kan få et forsprang på temafestlighetene med en ny trekkspillpolka komponert til Oktoberfest. I motsetning til andre tematoner som Thanksgiving eller Halloween, unngår Oktoberfest-klokken lydeffekter og holder seg til mer tradisjonell instrumentering, sannsynligvis fordi den tradisjonelle tyske feiringen vanligvis ikke forbindes med kalkuner, flaggermus, reinsdyr og lignende.

Image
Image

Flere toner for Diwali og Lunar New Year vil også rulle ut innenfor deres respektive passende feiringsvinduer, og Google har utt alt at de jobber med ringetoner for enda flere globale høytider og begivenheter, selv om det ikke har gitt en fullstendig liste eller tidslinje ennå.

Du kan konfigurere den nye Oktoberfest-ringetonen via Google Home-appen din fra og med 5. september. Den vil være tilgjengelig i én måned, til og med 5. oktober, og da vil et annet ferie alternativ ta plass. Google anbefaler å holde øye med Made By Google Twitter-kontoen sin for fremtidige kunngjøringer angående kommende og nylig utgitte spesialiserte Nest-klokker.

Anbefalt: