RCA Video Doorbell Camera Review: A Capable Camera

Innholdsfortegnelse:

RCA Video Doorbell Camera Review: A Capable Camera
RCA Video Doorbell Camera Review: A Capable Camera
Anonim

bunnlinjen

RCA-videodørklokkekameraet er et sterkt smart ringeklokkekamera alternativ som mangler noe av det fine til sine konkurrenter, men som får jobben gjort uten abonnementsavgifter.

RCA Ringeklokkevideokamera

Image
Image

Vi kjøpte RCA-videodørklokkekameraet slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere det grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Når du velger en smart videoringeklokke til hjemmet ditt, er det en rekke hensyn som strekker seg fra utseende og funksjonalitet til første prispunkt og løpende investering. Å velge noe som Rings Video Doorbell Pro eller Video Doorbell 2 kommer med noen ekstra funksjoner, for eksempel en sosial feed i nabolaget og kompatibilitet med andre smarte hjemmeenheter, men du må betale en løpende abonnementsavgift for å bruke noe av det skybaserte. funksjoner.

Vil du ha noe som er enklere, greit og som ikke krever en løpende avgift? RCAs videodørklokkekamera er et ideelt valg, og tilbyr sterk ytelse og nyttige kjernefunksjoner. Dette kablede alternativet har ikke samme nivå av førsteklasses polering eller lokkelighet som noen konkurrerende smarte ringeklokker, men det rimelige engangsprispunktet er tiltalende.

Vi testet dørklokken som var montert på et hus i mer enn en uke, svarte på ringesignaler, så på bevegelsesdeteksjonsopptak og vurderte hvordan RCA Video Doorbell Camera klarer seg opp mot noen av nøkkelkonkurransene.

Image
Image

Design: Plast, ikke så fantastisk

RCA-videodørklokkekameraet er ikke den mest stilige videoringeklokken som finnes. Faktisk minner formen, størrelsen og den gjennomplastiske designen oss om en Roku-fjernkontroll for streamingboks, og det ser ut som den har en trio med store knapper på seg.

Faktisk har den bare én knapp: den store nederst med alarmikonet, som har en lysende blå ring rundt seg som er synlig om natten. Det kan imidlertid være forvirrende, siden den store bevegelsessensoren i midten også ser ut som noe du vil trykke på. Helt øverst er kameraet på 3 megapiksler, som tar opp en levende visning av omgivelsene slik at du kan se den på iOS- eller Android-enheten din via RCAs app.

Det er ikke prangende, absolutt, men RCA-videodørklokkekameraet er funksjonelt og neppe et sårt øye. Du kan også bytte mellom tre inkluderte frontplatefarger: Satin Black, Satin Silver og Venetian Bronze. Den er også relativt slank, på 5,08 x 1,77 x 0,83 tommer, noe som burde gjøre den til en enkel erstatning for din nåværende ringeklokke på dørkarmen.

Konfigurasjonsprosess: Vurder en proff

RCA-videodørklokkekameraet må kobles til eksisterende ringeklokkeledninger, med en 8-24V AC-transformator. Bortsett fra en drill og en blyant eller markør, kommer esken med alt du trenger for å fullføre installasjonen. Det inkluderer et lite strømsett for klokkeboksen eller motstanden for eksisterende ledninger, nødvendige skruer, ankere og wiremuttere, ledninger, bor, en liten skrutrekker og et boblenivå for å justere dørklokken på ytterveggen.

Det er ikke prangende, absolutt, men RCA-videodørklokkekameraet er funksjonelt og nesten ikke sårt.

Det følger også med tre monteringsplater: den ene er flat, den andre er vinklet litt til venstre eller høyre, og den siste kan vinkles opp eller ned. Disse lar deg montere dørklokken slik at den passer best til din inngang og walkup. For eksempel ble dørklokken vår montert med sidevinkelfestet for å imøtekomme den hevede leppen på stormdørkarmen. Hvis døren din er opp en liten trapp, kan du vurdere å vinkle ringeklokken nedover.

Hvis du er komfortabel med å håndtere elektriske ledninger, bør du kunne fullføre installasjonen selv. Men hvis du er bekymret for å samhandle med transistoren eller ledningene, kan det være lurt å ansette en elektriker eller profesjonell installatør. I vårt tilfelle fikk vi en autorisert elektriker til å reparere eksisterende ledninger ved testhuset, og han installerte enheten under den prosessen.

Når den er installert, tar det bare noen få minutter å få opp dørklokken via smarttelefonappen RCA Security. Du skanner QR-koden på selve ringeklokken eller instruksjonsmanualen, kobler til Wi-Fi-hjemmenettverket ditt, og så skal du være klar i løpet av noen få raske trinn.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ytelse: Fungerer bra, med justeringer

RCA-videodørklokkekameraet er designet for å overvåke inngangen din takket være kombinasjonen av bevegelsessensor og videokamera, som kontinuerlig skanner området for bevegelse. Når den registrerer bevegelse innenfor det angitte området, får du et varsel via smarttelefonappen. Når noen trykker på ringeklokkeknappen, lager den en stille ringelyd og varsler deretter smarttelefonen din, slik at du kan se feeden og velge om du vil svare eller ikke. I tillegg kan du kikke inn i en live-visning når som helst, selv uten bevegelse eller et knappetrykk.

I utgangspunktet var bevegelsessensoren altfor følsom ut av esken, og varslet oss om bevegelse så langt som 18 fot fra døren. I motsetning til Rings Video Doorbell Pro, kan du ikke opprette en egendefinert sone i kameravisningen, men du kan velge forhåndsinnstilte områder med avstand fra ringeklokken. Hver forbipasserende bil sendte et varsel, og selv ved ni fots følsomhet fikk vi et varsel for hver fotgjenger som vandret forbi. Til syvende og sist valgte vi å gjenkjenne bevegelse innenfor bare tre fot fra døren, slik at bare personer som aktivt nærmet seg inngangen ville utløse varselet.

RCA-videodørklokkekameraet treffer et godt sted når det gjelder kvalitet, funksjonssett og prispunkt.

Fra det tidspunktet fungerte RCA-videodørklokkekameraet som annonsert. Det utløste et varsel når vi kom og gikk, eller når postbudet leverte post. Da en bruksarbeider kom for å sjekke gassmåleren, snakket vi med ham gjennom iPhone-appen og ba ham vente et øyeblikk slik at vi kunne holde hunden tilbake. Vi hørte hverandre tydelig og effektivt.

RCA-videodørklokkekameraet kommer ikke med noen form for plug-in-klokkemekanisme for hjemmet ditt, men hvis du har en eksisterende ringeboks, kan den kobles til den. Dessverre har ikke RCAs enhet smarthuskroker for å koble til andre enheter, så du kan ikke stille inn et Amazon Echo eller Google Home for å varsle deg når noen trykker på summeren, eller bruke IFTTT-appleter for ekstra funksjonalitet. Hvis telefonen din er lydløs og du ikke er innenfor hørevidde av ringeklokkens egen ringetone, vil du sannsynligvis ikke vite at noen surrer.

RCA sin enhet er ikke avhengig av skylagring for opptakene sine. I stedet leveres den med et 16-gigabyte microSD-kort (og har plass til opptil 128 GB), som lagrer de lokale opptakene og lar deg få tilgang til dem via smarttelefonappen. Dette er grunnen til at du ikke trenger å betale for en abonnementstjeneste, i motsetning til Rings ringeklokker.

Image
Image

Videokvalitet: Ganske skarp

Tre megapikslers videokamera tilbyr et 180-graders vertik alt og 105-graders horisont alt synsfelt som går utover grensene til smarttelefonskjermen, slik at du kan dra bildet for å se litt mer i alle retninger.

RCAs kamera kan også ta Ultra HD (4K)-video, og lover 50 prosent flere detaljer enn standard 1080p-bilde. Fra standardvisningen kunne vi ikke se noen forskjell, men ved å zoome inn på bildet viste det seg en skarpere visning av objekter og mennesker som er lenger unna i Ultra HD. Denne høykvalitetsinnstillingen spiser imidlertid opp mer plass på microSD-kortet, som norm alt er koblet til å registrere hundrevis av bevegelsesoppdagede hendelser.

RCA-videodørklokkekameraet bytter også automatisk til nattsynsmodus uten skikkelig belysning, selv om et eksternt lys over døren var nok til å holde standardvisningen aktivert om natten.

App: klønete, men funksjonell

RCA Security-appen fungerer bra nok, men den er ikke pen. Grensesnittet er klønete og mye mindre polert enn Rings app, og grensesnittet passet ikke engang ordentlig på vår iPhone XS Max – de nederste knappene var delvis kuttet av. Den vil imidlertid gjøre jobben unna, og varsle deg om bevegelseshendelser og sende samtalen for å svare når noen trykker på ringeklokken.

Image
Image

bunnlinjen

På $149,99 er RCA Video Doorbell Camera betydelig rimeligere enn den nærmeste kablede konkurrenten, $249 Ring Video Doorbell Pro og $229 Nest Hello. Det er billigere ringeklokker tilgjengelig i området under $ 100, men de gir videoopptaksmuligheter av lavere kvalitet og har ikke utvidbare lagringsmuligheter. RCA-videodørklokkekameraet treffer et godt sted når det gjelder kvalitet, funksjoner og pris.

RCA Video Doorbell Camera vs. Ring Video Doorbell Pro

RCA Video Doorbell Camera og Ring Video Doorbell Pro har lignende kjernefunksjonalitet, men varierer i tilnærming. Rings ringeklokke har en slank, minimal design som fremhever knappen bedre og ikke ser ut som søsken til en fjernkontroll for TV.

Rings appopplevelse er også betydelig mer polert og inkluderer en sosial feed for nabolag/byer for å dele trusler og bekymringer, samt muligheten til å koble sammen en Amazon Echo og andre smarte hjemmeenheter. Du må imidlertid betale for Rings abonnementstjeneste for å få tilgang til bevegelses- og ringeklokketrykkopptak. Samlet sett tilbyr Ring Video Doorbell Pro en mer premium og funksjonsrik opplevelse (inkludert tilpassede bevegelsessoner), men kommer til en betydelig tilleggspris – både i begynnelsen og over tid.

Vil du fortsatt ta en titt rundt for andre alternativer? Ta en titt på artikkelen vår om de beste smarte ringeklokkekameraene du kan hente i dag.

God verdi, god kvalitet

RCAs videodørklokkekamera er veldig bra på det det gjør, og gir en enkel smart videoringeklokkeopplevelse med de forventede evnene til å overvåke hva som skjer utenfor døren din, få bevegelsesvarsler og snakke med alle som måtte være utenfor. Den er ikke stilig, men de mange frontplatene tilbyr muligheter, og selve enheten er funksjonell og enkel å forstå og bruke.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn Ringeklokkevideokamera
  • Produktmerke RCA
  • Pris $149,99
  • Utgivelsesdato august 2018
  • Vekt 0,26 lbs.
  • Produktdimensjoner 5,08 x 1,77 x 0,83 tommer
  • Power Wired
  • Tilkobling 2,4Ghz/5Ghz Wi-Fi
  • Faceplates Satin Black, Satin Silver, Venetian Bronse
  • Garanti 1 år
  • Kompatibilitet Android, iOS

Anbefalt: