Likse lydproblemer med PowerPoint

Innholdsfortegnelse:

Likse lydproblemer med PowerPoint
Likse lydproblemer med PowerPoint
Anonim

Du har klart presentasjonen din, men av en eller annen grunn vil ikke musikken spille for kollegaen som mottok den på e-post. Mangel på musikk eller lyd er sannsynligvis det vanligste problemet som dukker opp med PowerPoint-lysbildeserier. Oppgradering til den nyeste versjonen av PowerPoint er den mest effektive måten å løse video- eller lydproblemer på. Hvis du ikke klarer å oppgradere, har du kompatibilitetsproblemer. Det er kanskje ikke det eneste problemet du står overfor, så feilsøk problemet for å finne den riktige løsningen.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 og PowerPoint for Microsoft 365.

Optimaliser media

Det første og mest enkle feilsøkingstrinnet er å sørge for at presentasjonen er optimalisert for kompatibilitet før du deler den med noen andre.

  1. Åpne presentasjonen.
  2. Gå til Fil og velg Info.
  3. Hvis lyden eller videoen du la til lysbildefremvisningen er i et format som kan ha kompatibilitetsproblemer, vises Optimize Media Compatibility- alternativet.

    Image
    Image
  4. Velg Optimaliser mediekompatibilitet og vent mens PowerPoint forbedrer alle medier som krever optimalisering.
  5. Velg Close når prosessen er fullført.

PowerPoint gir forslag for å optimalisere innholdet ditt, for eksempel å bygge inn videoer som er koblet eller oppgradere filformater. Hvis du blir bedt om å gjøre endringer, gjør endringene og velg deretter Optimize Media Compatibility igjen.

Kodeker som forårsaker medieproblemer

Hvis du fortsatt har lydproblemer med PowerPoint-presentasjonen eller mottar en feilmelding om kodeker, er den enkleste forklaringen at du ikke har den riktige kodeken installert. Det er et par måter å løse dette problemet på.

  • Finn ut hvilken kodek du trenger, og installer den for å kjøre mediet riktig.
  • Last ned en tredjeparts mediedekoder og koderfilter. Microsoft foreslår ffdshow eller DivX. Disse applikasjonene lar deg bruke en rekke formater.

Bruk lyd med.mp4-utvidelsen hvis du lager en presentasjon i Windows, men ønsker å levere den på en Mac.

Anbefalt: