Ficmax Ergonomic Gaming Chair anmeldelse: Den mest komfortable spillestolen på markedet

Innholdsfortegnelse:

Ficmax Ergonomic Gaming Chair anmeldelse: Den mest komfortable spillestolen på markedet
Ficmax Ergonomic Gaming Chair anmeldelse: Den mest komfortable spillestolen på markedet
Anonim

bunnlinjen

FicMax Ergonomic Gaming Chair tilbyr en raffinert løsning for ubehag mens du spiller. Den slanke designen, komfortable armlenene og den nedre korsryggstøtten gjør den til et utmerket tillegg til ethvert spilloppsett og en velkommen erstatning for sofaen eller sekkestolen.

Ficmax Ergonomic Gaming Chair

Image
Image

Vi kjøpte Ficmax Ergonomic Gaming Chair slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Når du kjøper en ideell spillestol, er komfort og holdbarhet viktig. Ficmax Ergonomic Gaming Chair pakker både i spar, en luksuriøs oppgradering til din slitte sekkestol eller hvilestol. Kom deg løs fra sporet i sofaen med en oppgradering til en av disse moderne videospilltronene.

Vi testet nylig en FicMax Ergonomic Gaming Chair-enhet for å se hvordan den lever opp til konkurrentene. Vi evaluerte oppsett, byggetid, holdbarhet, komfort og om det er verdt de hardt opptjente pengene dine.

Image
Image

Konfigurasjonsprosess: Lettere sagt enn gjort

Oppsettet av The Ficmax Ergonomic var veldig vanskelig. Inne i esken finner du en komplisert bruksanvisning samt flere sett med skruer, skiver, bolter, en proprietær unbrakonøkkel og alle stolens komponenter. Pass på at du holder deg til instruksjonene, og vi anbefaler at du tar tak i en venn. I motsetning til andre gamingstoler tar denne modellen mer enn ett minutt å bygge. Oppsett av denne stolen tok i overkant av en time og minnet om Ikea-møbler, for mange deler og obskure veibeskrivelser. Problemet kommer fra å prøve å tyde bildene i bruksanvisningen og å knipse sammen alle de små plastbitene som utgjør denne enheten. Det var en slitsom prosess, men heldigvis rettferdiggjorde sluttresultatet all den innsatsen.

Stolen fokuserer på det den virkelig gjør best, komfort, men mangler flere bjeller og fløyter.

Design: verdt ventetiden

Den virkelige skjønnheten til Ficmax Ergonomic ligger i navnet. Denne stolen er bygget for komfort og støtte under langvarig spilling. Selve stolen er dekket av et luksuriøst PU-skinnbelegg og sitter på toppen av en sterk legeringsramme belagt med skum med høy tetthet, noe som gir en utrolig jevn og polstret skråning for kropp og rygg. Dens slanke, racing-sete-inspirerte estetikk gjør den til et perfekt tillegg til den moderne spillkampstasjonen, selv om den kan se litt glorete ut i et rolig kontormiljø.

Ficmax Ergonomic gaming stol er et bevis på kraften i enkelhet.

Image
Image

Komfort og funksjoner: Et plysjeventyr i sittende

Du kan tilpasse Ficmax Ergonomic til din smak på en rekke måter med fullt justerbar nakke-, korsrygg- og benstøtte. Hvis du føler deg trøtt, nyt støtten fra den justerbare benstøtten (eller oppbevar den pent under stolen med en glidende hånd). Denne spillstolen tilbyr lite av ekstrautstyr, men har en raffinert tilnærming til det den ble designet for å gjøre best mulig ved å bytte deg komfortabelt mens du er på jakt i Apex Legends.

Den sterke legeringsrammen og den solide hydrauliske basen betyr at denne stolen er i stand til å støtte rammer på opptil 300 lbs. Ulempen med denne enheten kommer fra massasjefunksjonen. I en perfekt verden vil Fixmax være batteridrevet eller ha en slags intern strømkilde for massasjefunksjonene - i stedet er massasjeapparatet avhengig av USB-strøm og må være i nærheten av en stikkontakt for å dra nytte av denne funksjonen.

Ficmax Ergonomic Gaming Chair gir et overlegent nivå av komfort til en pris som ikke sprenger banken.

bunnlinjen

Ficmax Ergonomic Gaming Chair koster rundt $179 MSRP og er betydelig mer komfortabel enn den gjennomsnittlige kontorstolen, med et glatt design og designet for komfort gjennom lange timer. Vi fant oss selv døsende mens vi klikket gjennom massasjeenhetens vibrasjonsinnstillinger og opplevde både øvre og nedre korsryggmassasje. Ficmax Ergonomic gaming stol er et bevis på kraften i enkelhet.

Ficmax Ergonomic Gaming Chair vs X Rocker 51396 Pro Series

Sammenlignet med andre modeller reflekterer Fixmax Ergonomic Gaming-stolen en enklere og mer moderne tilnærming til spilling. Stolen fokuserer på det den virkelig gjør best, komfort, men mangler ekstra bjeller og fløyter. X Rocker 51396 Pro Series er mer fullstendig utstyrt og dristig designet, samtidig som den tilbyr den samme komforten i korsryggen og tillegget av Bluetooth-funksjoner og lyd. Begge stolene krever USB-uttak for å aktivere massasjefunksjonene, veier omtrent samme mengde og selges for nesten samme pris (Ficmax Ergonomic er $179 mens X Rocker 51396 Pro Series går for $180). En dollarforskjell for ekstra teknologi går langt.

Absolutt komfort som kan få deg til å sove

Ficmax Ergonomic Gaming Chair gir et overlegent nivå av komfort til en pris som ikke bryter banken. Selv om denne stolen mangler det komplette arsenalet av spillsentrert teknologi som sprer seg gjennom den moderne spillestolplassen, lønner dens laserfokus på komfort seg. Selv om innledende oppsett kan være vanskelig, er resultatet verdt ventetiden, noe som gjør denne stolen til en enestående verdi for alle på markedet for en komfortabel løsning for langsiktig spilling.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn Ergonomisk spillestol
  • Produktmerke Ficmax
  • UPC B079L5D89G
  • Pris $179,00
  • Vekt 53 lbs.
  • Produktdimensjoner 30 x 20 x 22 tommer
  • Farge svart, blå, rød, svart og hvit
  • Innganger/utganger USB-tilkobling for massasjefunksjon

Anbefalt: