Kan Nintendo 3DS spille Game Boy Advance Games?

Innholdsfortegnelse:

Kan Nintendo 3DS spille Game Boy Advance Games?
Kan Nintendo 3DS spille Game Boy Advance Games?
Anonim

Verken Nintendo 3DS eller Nintendo 3DS XL kan spille fysiske Game Boy Advance-kassetter.

Nintendo har ikke tilbudt virtuelle Game Boy Advance-spill til allmennheten, noe som betyr at de heller ikke finnes i eShop Virtual Console.

Mens begge systemene er kompatible med Nintendo DS-spill, hvis du vil ha Game Boy Advance-action, må du gå tilbake til den opprinnelige stilen din Nintendo DS eller Nintendo DS Lite.

Image
Image

Ambassadørprogram

Hvis du er en Nintendo 3DS-ambassadør, har du rett til å laste ned flere gratis Game Boy Advance-spill. Spillene som er en del av Ambassador-programmet kjører på 3DS gjennom en virtuell, simulert Game Boy Advance. Dette er grunnen til at de ikke har de samme funksjonene som noen vanlige virtuelle konsollspill som støtte for lagrede tilstander og muligheten til trådløst å ta del i flerspillerspill.

Du må være en del av Nintendo 3DS Ambassador-programmet for å få disse Game Boy Advance-spillene på din Nintendo 3DS. Følg lenken for mer informasjon, for eksempel hva programmet er og hvorfor det ble startet, for å se om du er kvalifisert for gratisspillene og for en liste over gratis Game Boy Advance-spill med instruksjoner om hvordan du laster dem ned.

Anbefalt: