Spar på Evernote med en premium utdanningsrabatt

Innholdsfortegnelse:

Spar på Evernote med en premium utdanningsrabatt
Spar på Evernote med en premium utdanningsrabatt
Anonim

Skolen din kan kvalifisere deg for en spesiell akademisk rabatt på en Evernote Business-konto. Selv om du er en "ikke-tradisjonell" student, kan utdanningsinstitusjonen din være kvalifisert. Det er verdt å ta en titt!

Vanligvis, en profesjonell konto fokusert på team, inkluderer Evernote Business funksjoner som finnes i Premium-prisnivået samtidig som det tilbyr flere teamorienterte verktøy.

Det gjør dette til en overbevisende avtale å sjekke ut hvis du er student, lærer, forelder eller administrator.

En akademisk rabatt

Image
Image

Evernote Business kan være tilgjengelig for kvalifiserende institusjoner. Tidligere har disse rabattene vært så høye som 75 %.

Om Evernote Business sammenlignet med andre planer

Evernote tilbyr gratis, Premium- og Business-planer som tilbyr varierende tilgang til skrivebords-, mobil- og nettversjoner av den populære notatappen.

  • Gratis-kontoen er en generell notatløsning for personlig eller uformell bruk.
  • Premium er omtrent $5 USD månedlig og flott for solo-bedriftseiere og andre profesjonelle. Den tilbyr verdifulle tilleggsfunksjoner, inkludert PDF-kommentarer, søkbar tekst i bilder og passordlås.
  • Evernote for Business inkluderer alt Premium gjør og litt til. Dette nivået er norm alt rundt $10 USD månedlig og flott for lag, eller i dette tilfellet, klasser og studiegrupper. Med rabatten kan enten du eller skolen din derfor betale rundt $2,50 USD månedlig per person. Igjen, alle rabattsatser er underlagt Evernotes gjeldende tilbud.

Hvordan rabatten gis

Denne rabatten krever at du eller skolen din betaler hele beløpet for den første betalingen, med tilbakevirkende kraft. Etter det vil kontoer bli belastet 25 % for alle følgende betalinger, for eksempel takket være 75 % rabatt.

Personvernproblemer

Evernote har retningslinjer for mindreårige som skolen må godta. I utgangspunktet er skolene ansvarlige for å røpe personvernhensyn til elevene.

Evernote-nettstedene som er koblet til i denne artikkelen, vil koble deg til denne informasjonen. Skoler påtar seg også ansvar for å sørge for at brukere av produktet er under tilsyn av foresatte, foreldre og/eller skoleadministratorer.

Evernote kan til og med be om at skolene gir dem samtykkeskjemaer, så dette er definitivt noe du bør se nærmere på, for å forsikre deg om at det fungerer for organisasjonen din, og til slutt, elevene og deres foresatte.

Kvalifiseringsoversikt

Mens de som er interesserte bør besøke Evernote-nettstedet for fullstendige vilkår og detaljer, er her de generelle retningslinjene for kvalifisering.

Du må søke denne rabatten for minst 5 brukere.

Evernote fastsetter på nettstedet som er lenket til rett nedenfor:

"Kvalifiserende utdanningsinstitusjoner er definert som offentlige eller private grunnskoler, yrkesskoler, korrespondanseskoler, religiøse utdanningsskoler, ungdomsskoler, høyskoler, universiteter, eller vitenskapelige eller tekniske skoler, gradsgivende skole eller universitet som er organisert og drives utelukkende med det formål å undervise sine påmeldte studenter og er ikke tilknyttet noe privat eller offentlig selskap eller forretningsenhet. Skoler som gir grader må kreve ikke mindre enn tilsvarende to års heltidsstudier; skoler må være akkreditert av et akkrediteringsbyrå som er nasjon alt anerkjent av den amerikanske utdanningsministeren eller, når det gjelder offentlige K-12-institusjoner, anerkjent eller godkjent av Department of Education i staten der det er lokalisert."

For å søke må du oppgi skolens navn, kontaktinformasjon, skolens nettsted og andre detaljer eller dokumentasjon.

Vær oppmerksom på at du kan bli bedt om å opprette en Evernote-konto først, for å søke om denne rabatten.

Finn nøyaktige krav, inkludert retningslinjer for mindreårige og hvordan institusjoner må innhente foreldretillatelser for barn under 13 år, ved å besøke dette Evernote for Schools-nettstedet, som kan lede deg til et Evernote for Business-innlegg.

Anbefalt: