Zoho Mail Størrelsesgrenser for melding og vedlegg

Innholdsfortegnelse:

Zoho Mail Størrelsesgrenser for melding og vedlegg
Zoho Mail Størrelsesgrenser for melding og vedlegg
Anonim

Et stort dokument som er knyttet til en Zoho Mail-melding kan medføre en returmeldingsfeil som sier at det er for stort. De fleste e-postsystemer har en vedleggsstørrelse, og Zoho er ikke annerledes.

Image
Image

bunnlinjen

Zoho Mail tillater vedleggsfiler med en størrelse på opptil 20 MB, med en grense på 20 MB per e-postmelding hvis du legger til flere vedlegg. Men hvis du bruker Zoho Mail gjennom en organisasjon, kan e-postadministratoren sette en annen grense. For å sende større filer, kan du prøve en filsendingstjeneste i stedet for å legge ved dokumentene direkte.

554 E-postfeil for store meldinger

Hvis noen prøver å sende deg en e-post som overskrider størrelsesgrensene, vil de motta en "Leveringsstatusmelding (feil)" som oppgir årsaken til at leveringen ikke ble levert. Dette kalles ofte returmeldingen.

554 554 5.2.3 Brudd på MailPolicy Feil ved levering til postbokser (stat 18).

Dette er en SMTP-feilmelding. Feilkoder som begynner med 554, returneres fra serveren etter at du forsøker å sende meldingen. Meldingen spretter tilbake til deg uten å bli levert, og du får denne ofte kryptiske koden og vage beskjeden. 554-feilen er oppsamlingskode for e-postleveringsfeil. Du vil se det ofte hvis e-postene dine returneres uten levering av mange årsaker.

5.2.3 etter 554 gir litt mer informasjon. 5 betyr at serveren har støtt på en feil og dette er en permanent feil for levering av meldingen. Det andre tallet, 2, betyr at postbokstilkoblingsstatusen var årsaken. Hvis det er en 5.2.3, betyr dette at meldingslengden overskrider administrative grenser.

Andre kjente 554-koder er:

  • 554 5.1. X: Brukes for dårlige destinasjonsadresser.
  • 554 5.2.1: Postkasse deaktivert, godtar ikke meldinger.
  • 554 5.2.2: Postkasse full.
  • 554 5.3. X: Brukes for e-postsystemstatusfeil.

Den fullstendige listen over statuskoder for forbedret postsystem kan ses i detalj hvis du vil dekode flere av dem.

Anbefalt: