Hva er YouTube Premium?

Innholdsfortegnelse:

Hva er YouTube Premium?
Hva er YouTube Premium?
Anonim

YouTube Premium er en abonnementsbasert tjeneste som gir annonsefri tilgang til alt YouTube-innhold. Den dekker hovednettstedet og appen for YouTube samt YouTube Music. Når du logger på YouTube Premium, kan du også se YouTube Originals.

Slik registrerer du deg for YouTube Premium

For å registrere deg for YouTube Premium trenger du en Google-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en når du registrerer deg for YouTube Premium.

YouTube Premium inkluderer en gratis prøveperiode, men du må oppgi faktureringsinformasjon. YouTube belaster deg ikke før den gratis prøveperioden utløper (hvis du ikke avbryter først).

  1. Naviger til YouTube.com/premium i en nettleser og velg Prøv det gratis.

    For å gi flere familiemedlemmer YouTube Premium, velg spare penger med et familie- eller studentabonnement.

    Image
    Image
  2. Logg på Google-kontoen du vil konfigurere YouTube Premium for.

    Hvis du ikke har en Google-konto, velg Bruk en annen konto for å opprette en.

    Image
    Image
  3. Skriv inn betalingsinformasjonen din, og velg deretter Start prøveperiode.

    Image
    Image

YouTube Premium familie- og studentabonnement

Et YouTube Premium-abonnement gjelder kun for én enkelt konto. Hvis du har flere YouTube-kontoer, er det bare den du registrerer deg med som får YouTube Premium-fordeler.

Hvis du vil utvide YouTube Premium-fordelene dine til mer enn én person, tilbyr YouTube et familieabonnement. Denne planen koster omtrent 50 prosent mer enn den grunnleggende. Den gir opptil seks kontoer tilgang til alle fordelene og ekstrainnholdet som følger med YouTube Premium.

Hva får du med YouTube.com Premium?

YouTube Premium vokste ut av tidligere Google-tjenester som YouTube Red og Google Play Musikk Full tilgang. Den inkluderer alle funksjonene og fordelene som var tilgjengelige fra disse tjenestene. Her er de viktigste fordelene som følger med YouTube Premium:

  • Annonsefrie videoer: Alle videoer på YouTube er tilgjengelige uten annonser. Ikke bekymre deg for å shorte favorittskaperne dine. Når du ser en video på en kanal som vanligvis kjører annonser, får de en del av YouTube Premium-abonnementsgebyret ditt.
  • Frakoblede videoer: Med et knappetrykk kan du lagre videoer for å se senere, selv når du ikke er på internett.
  • Bakgrunnsavspilling: Denne funksjonen lar deg spille av YouTube-videoer i bakgrunnen på en mobilenhet, noe som er nyttig for å høre på musikk mens du bruker andre apper.
  • YouTube Music Premium: Denne tjenesten er tilgjengelig via en nettleser på music.youtube.com (og YouTube Music-mobilappen), og gir en enkel måte å lytte til favoritten din på musikk, se videoer fra favorittgruppene dine og oppdag ny musikk, alt uten annonser.
  • YouTube Originals: Dette innholdet kommer fra YouTube Red. Den inkluderer originale filmer og serier fra populære YouTubere og mainstream-stjerner.
  • YouTube Kids: YouTube Kids-appen får en annonsefri opplevelse og tilgang til spilling uten nett.

bunnlinjen

YouTube Originals er serier og filmer du bare finner på YouTube. Den originale listen til YouTube Originals viste frem nye YouTube-stjerner. Den har utvidet seg til å omfatte en rekke realityprogrammer og manusprogrammering, inkludert den kritikerroste Karate Kid-oppfølgerserien Kobra Kai.

Hva er forskjellen mellom YouTube Premium og YouTube TV?

YouTube Premium er YouTube uten annonser pluss ekstra innhold og funksjoner. YouTube TV er et direkte kabel alternativ. Dette er separate tjenester, og å registrere deg for den ene gir deg ikke tilgang til den andre.

Både YouTube Premium og YouTube TV gir deg tilgang til YouTube Originals. YouTube TV-abonnenter ser imidlertid fortsatt annonser på vanlige YouTube-videoer og har ikke tilgang til andre YouTube Premium-fordeler.

Hvis du registrerer deg for YouTube Premium og YouTube TV med samme e-postadresse, kan du logge på YouTube TV og se YouTube-videoer uten reklame. På denne måten trenger du ikke hoppe frem og tilbake mellom YouTube TV og det vanlige YouTube-nettstedet. Det er imidlertid omfanget av integrasjonen mellom de to tjenestene.

Er YouTube Premium en kabelerstatning?

YouTube Premium er ikke en direkte erstatning for kabel på samme måte som TV-strømmetjenester som YouTube TV, Sling TV og Hulu med Live TV er. Den har ikke direktesendte TV-kanaler, så du kan ikke bruke den til å se programmene som sendes på kabel- eller satellitt-TV.

Hvis du ikke ser mye vanlig TV og nyter innholdet som er tilgjengelig på YouTube, er det en annen historie. Siden YouTube Premium tilbyr både YouTube-innhold og YouTube Originals annonsefritt, kan det være en levedyktig erstatning for kabel som en primær kilde til underholdning og nyheter.

Slik ser du originalprogrammer på YouTube Premium

YouTube Premium er YouTube uten annonser. Hvis du vet hvordan du bruker YouTube, finner du ut av YouTube Premium. Hvis du er interessert i å sjekke ut noen YouTube Originals, gjør du det slik:

  1. Gå til YouTube.com og velg Logg på for å logge på YouTube Premium-kontoen din.
  2. Velg Originals på venstre side.

    Image
    Image
  3. Rull ned for å finne serien eller filmen du vil se. Velg Play All for å sette hele serien i kø, eller velg en individuell episode for å se den.

    Image
    Image

Hva er bakgrunnsavspilling?

Bakgrunnsavspilling er en YouTube Premium-funksjon som er tilgjengelig på YouTube-mobilappen. Uten YouTube Premium stopper videoavspillingen så snart du forlater YouTube-appen for å bruke en annen app.

Denne funksjonen lar videoer fortsette å spille av, enten i et bilde-i-bilde-miniatyrbilde eller i bakgrunnen. Slik bruker du bakgrunnsavspilling:

  1. Start YouTube-appen og logg på Google-kontoen med et YouTube Premium-abonnement, søk deretter etter en video og spill den av.
  2. Trykk på Hjem-knappen på enheten for å gå tilbake til telefonens startskjerm.

    Image
    Image
  3. Videoen vises i et miniatyrbilde. Dra miniatyrbildet dit du vil ha det, eller trykk på X for å fjerne det.

    Image
    Image
  4. Åpne systemstatusfeltet for å sette videoen på pause eller stoppe.

    Image
    Image

Å spille av en video i bakgrunnsavspillingsmodus er nyttig for å lytte til podcaster, musikk og spillelister uten å la YouTube-appen være åpen. Du kan åpne andre apper og låse telefonen din, og videoen fortsetter å spille av.

Hvordan laste ned videoer og musikk med YouTube Premium

YouTube Premium lar deg laste ned og lagre videoer for avspilling når du ikke har tilgang til internett. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på YouTube- og YouTube Music-appene. Det lar deg ikke laste ned videoer fra YouTube-nettstedet fritt. Slik laster du ned videoer fra YouTube-appen:

  1. Åpne en video du vil laste ned i YouTube-appen og velg Last ned under avspillingsvinduet.
  2. Velg videokvaliteten du ønsker, og trykk deretter på OK.
  3. Gå til Library-fanen og trykk Nedlastinger for å se videoen når den er ferdig nedlastet.

    Image
    Image

For det meste kan du se nedlastede videoer når du vil, men det er noen begrensninger:

  • Du kan bare se en nedlastet video når du er logget på YouTube-appen med YouTube Premium-kontoen din.
  • Du må koble til internett minst én gang hver 30. dag, ellers mister du tilgangen til de nedlastede videoene dine før du kobler til igjen.

Hva skjedde med YouTube Red?

YouTube Premium erstattet YouTube Red i 2018. Det inkluderer de samme fordelene som YouTube Red, som annonsefrie videoer og noen nye funksjoner. YouTube Red-abonnenter ble automatisk migrert til YouTube Premium da det ble lansert.

Anbefalt: