Windows Update Error 8024402c: Hva det er og hvordan du fikser det

Innholdsfortegnelse:

Windows Update Error 8024402c: Hva det er og hvordan du fikser det
Windows Update Error 8024402c: Hva det er og hvordan du fikser det
Anonim

Windows Update er avgjørende for å holde PC-en i gang. Det er derfor en feil i oppdateringen kan være et stort problem. Windows Update Error 8024402c er en av de vanligste måtene et problem med Windows Update kan manifestere seg på.

Hva forårsaker Windows Update-feil 8024402c

Denne feilen vises når Windows Update ikke kan koble til Microsofts oppdateringsservere. Hvis du kjører Windows Update eller den planlagte oppdateringen kjører og det ikke er noen Internett-tilkobling eller den tilkoblingen er blokkert, er det en god sjanse for at du kommer til å se feil 8024402c.

Det er mange grunner som hindrer en datamaskin i å kunne koble seg til. Deretter er det mer tekniske og vanskeligere å finne årsaker.

Trikset er å finne ut hvilken det er. Disse fire er de vanligste tekniske årsakene til feil 8024402c.

Image
Image
  1. Deaktiver enhver brannmur datamaskinen din har og prøv å oppdatere Windows på nytt. Det kan hende at brannmuren blokkerer oppdateringen. Hvis det ikke løser problemet, fortsett.
  2. Fjern en VPN-tilkobling Hvis du for øyeblikket bruker en VPN eller en proxy for å koble til Internett, er det best å deaktivere den midlertidig for å utelukke det som en årsak. Det kan være blokkert eller forstyrrende. Hvis du har en VPN-applikasjon fra leverandøren din, bruk den først for å deaktivere VPN.

  3. Prøv Windows Update feilsøking. Microsoft tilbyr sin egen automatiserte løsning fra Windows Update Feilsøking. Gå over til Microsofts nedlastingsside, og last ned riktig versjon av feilsøkingsprogrammet for din versjon av Windows. Kjør feilsøkingsprogrammet, og med hell vil det diagnostisere og løse problemet.
  4. Endre DNS-serverne Domain Name System-servere (DNS) ruter datamaskinen din til de riktige serverne for å finne nettsidene du leter etter. De er en viktig del av datamaskinen din for å koble til Windows Update-serverne. Hvis du ikke kan koble til Windows Update, kan en dårlig DNS-server være årsaken. Heldigvis kan du endre dem når som helst.

Anbefalt: