Vil du snakke med Googles avanserte AI Chatbot LaMDA 2? Her er hva du bør vite

Vil du snakke med Googles avanserte AI Chatbot LaMDA 2? Her er hva du bør vite
Vil du snakke med Googles avanserte AI Chatbot LaMDA 2? Her er hva du bør vite
Anonim

Google kommer til å la oss vanlige folk snakke med sin avanserte AI-chatbot, LaMDA 2, i tillegg til å la oss delta i andre eksperimentelle teknologier.

Søkemotorgiganten åpnet offisielt sitt AI Test Kitchen, som ble ertet i juli. Dette er et sted for Google å eksperimentere med ulike AI-relaterte teknologier, og disse innovasjonene beveger seg utover de interne testfasene til allmennheten, inkludert den beryktede LaMDA 2-chatboten.

Image
Image

For de uinnvidde er LaMDA (Language Model for Dialogue Applications) en avansert AI-drevet chatbot som begynte å dukke opp i nyhetene da en Google-ingeniør kunngjorde at den hadde oppnådd følelsen. Google har siden avvist disse forestillingene og sparket den aktuelle ingeniøren.

Med andre ord, chatboten er sannsynligvis ikke selvbevisst, selv om den absolutt er flink til å fremstå som, noe vi kan finne ut ved å registrere deg med Google for en en-til-en-samtale.

Den offentlige utrullingen brukes til å teste ulike parametere og funksjoner, samt for å minimere fremtidige risikoer for at LaMDA tar i bruk noen av internetts mindre smakfulle egenskaper. Dette er lignende begrunnelse bak Meta lanserer sin egen chatbot, BlenderBot, til offentligheten.

Google er fortsatt mor angående andre teknologier som vil bli tilgjengelige for publikum via AI Test Kitchen-pipeline, selv om de sier at flere innovasjoner kommer.

LaMDA 2 er tilgjengelig nå, men du må registrere deg for å be om en invitasjon. Når du gjør det, vil Google dele ut invitasjoner i små grupper i løpet av de kommende ukene til amerikanske smarttelefonbrukere. Chatboten vil være tilgjengelig for både iOS og Android.

Anbefalt: