YUNSONG iPhone-lader: En mer holdbar iPhone Lightning-kabel

Innholdsfortegnelse:

YUNSONG iPhone-lader: En mer holdbar iPhone Lightning-kabel
YUNSONG iPhone-lader: En mer holdbar iPhone Lightning-kabel
Anonim

bunnlinjen

YUNSONG iPhone-laderen er en slitesterk Lightning-kabel som tilbyr anstendig ytelse og kundestøtte, men den er ikke offisielt MFi-sertifisert, noe som gir rom for tvil om levetid.

YUNGSONG 6 fot. Lyn- til USB-flettede nylonkabler

Image
Image

Hvis du er i leiren som tror at du aldri kan få nok ekstra Lightning-kabler, kan YUNSONG iPhone-laderen være en flott blanding av ladekabelrotasjonen. Denne nylonflettede Lightning-kabelen kommer i en tre-pakning og tilbyr mer kraftig stoff enn den offisielle ladekabelen som følger med iPhones og andre mindre iOS-enheter. Hvis du vil ha mer solid følelse fra kabelen din, kan dette være noe for deg. Jeg brukte den som min primære ladekabel i et par dager, og den ga jevne ladehastigheter som matcher Apple Lightning-kabelen for min iPhone 6S.

Design og holdbarhet: Utilitaristisk og betydelig

YUNSONG iPhone-laderen er laget av et flettet nylondeksel som er 6 fot langt. Pakken kommer med tre av disse ledningene som produsenten hevder er sterke nok til å tåle over 8 000 bøyninger og er tøffe mot splitting og brudd - visstnok mer enn standard iPhone-ladekabelen. Selv om jeg ikke kan snakke med dette over en lengre periode, i løpet av de flere dagene jeg brukte denne ledningen, føltes den mye sterkere enn den proprietære Lightning-kabelen. Selv ladehodene var lettere og mer robuste å gripe enn på den offisielle Lightning-kabelen.

Jeg opplevde at den var mye solidere enn den proprietære Lightning-kabelen.

Det er rapporter fra andre kunder om brudd på ladehodene eller fullstendig feil. Men min erfaring med YUNSONG-ledningen var at den holdt seg til å bøye seg og også lett å brettes sammen når den ikke var i bruk, til tross for den stivere konstruksjonen.

Image
Image

Ladehastighet: På nivå med Apple Lighting-kabelen

Denne ladekabelen er i stand til å lade med maksim alt 5 volt/2,1 ampere. Jeg testet denne ledningen med en kompatibel Anker PowerPort USB-vegglader og to iPhones. Laderesultatene var i samsvar med ytelsen jeg ser fra standard Apple Lightning-kabel. iPhone 6S ladet på omtrent 2,5 timer og en iPhone 7 Plus tok omtrent 3,5 timer over flere ladesykluser.

Laderesultatene var i samsvar med det jeg ser fra standard Apple Lightning-kabel.

Jeg la ikke merke til noen overoppheting eller rariteter med ladeprosessen, så hvis du leter etter en rimelig Lightning-kabelerstatning som konkurrerer med ladeytelsen til originalen, gjør denne jobben. Jeg foretok ingen dataoverføring, men YUNSONG hevder at datasynkronisering er så rask som 480 Mbps.

Image
Image

Pris: Et godt kupp med fangst

YUNSONG iPhone-laderen kommer i en tre-pakning og selges for rundt $10, som er en attraktiv pris for ekstra eller erstatnings Lightning-ledninger. Men det er ingen direkte påstand om at disse er MFi-sertifisert, og det er heller ingen produktgaranti av noe slag. Hvis du bruker dette som en backup-kabel i en klemme, vil dette produktet sannsynligvis ikke by på noen problemer. Den proprietære 6-fots Apple iPhone Lightning-kabelen selges for omtrent $29 MSRP, som ikke er ubetydelig, men de ekstra pengene kommer med forsikringen om Apple-støttet kvalitet og garantibeskyttelse.

Image
Image

YUNSONG iPhone-lader vs. AmazonBasics Lightning til USB-A-kabel

Hvis du heller vil ha forsikringen om et Apple-sertifisert produkt, kommer AmazonBasics Lightning til USB-A-kabelen med dette kompatibilitetsmerket. En enkelt 6-fots ledning koster omtrent $8,00, men du kan kjøpe en to-pakke for omtrent $15-$16. Dette kan være et tiltalende alternativ til å betale $29 for den 6-fots Apple Lightning-kabelen, og du vil nyte en 1-års garanti. I tillegg kan du bekrefte at denne laderen faktisk er i MFi Licensed Accessories-databasen.

Et billig alternativ som er godt i en klemme

YUNSONG iPhone-laderen gir et ekstra snev av holdbarhet og rimelighet sammenlignet med Apple iPhone Lightning-kabelen. Selvfølgelig kommer det lave prispunktet uten forsikringen om at dette er et virkelig kompatibelt iPhone- og Apple-tilbehør. Hvis du liker å ha reserveladeledninger i bilen og reisevesken, kan dette produktet være tilstrekkelig. Men du bør se andre steder for å være sikker på at dette ikke vil utgjøre noen fare for en mobilenhet som iPad Pro eller iPhone X.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn 6 fot. Lyn- til USB-flettede nylonkabler
  • Produktmerke YUNGSONG
  • MPN H-002
  • Pris $10,00
  • Kompatibilitet iPhone, iPad, iPod
  • Cable Type USB, Lightning
  • Kabellengde 6 fot
  • Byggemateriale flettet nylon, aluminiumslegering
  • Garanti Ingen

Anbefalt: