Bør du registrere deg for Apple One-pakken?

Innholdsfortegnelse:

Bør du registrere deg for Apple One-pakken?
Bør du registrere deg for Apple One-pakken?
Anonim

Key takeaways

  • Apple One samler alle Apples populære tjenester i ett månedlig abonnement.
  • Bare toppnivået inkluderer Apple Fitness+.
  • Det er en én måneds prøveperiode tilgjengelig på alle nivåer.
Image
Image

Apple One-pakken legger nesten alle tjenestene sine i ett månedlig abonnement. Men er det verdt å melde seg på? Det kommer an på.

Apple One samler opp Apple Music, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ og ekstra iCloud-lagring. Det er tre nivåer, med forskjellige alternativer, men å finne den rette for deg - hvis noen - er grei. Men trenger du Apple One? Og finnes det noen gode alternativer?

"For familien min er det helt enkelt. Jeg betaler allerede $15 i måneden for Apple Music og ytterligere 10 for 2 TB iCloud-lagring," sa den britiske musikeren og fotografen Sam Varma til Lifewire via direktemelding.

Apple One-pakkene, forklart

Det er tre tilgjengelige Apple One-nivåer. Individual, Family og Premier, til $15, $20 og $30 per måned (faktisk $14,95 osv., men vi runder opp for å gjøre det hele enklere å lese). Individuell inkluderer musikk, TV+, Arcade og 50 GB iCloud-lagring. Familien er den samme, men med 200 GB lagringsplass, og kan deles med familien din.

Premier legger til News+ og Fitness+, og gir deg 2 TB iCloud-lagring å dele.

Akkurat nå virker de to lavere Apple One-nivåene som en god avtale for alle som allerede bruker Apple Music.

Det er ganske enkelt, selv om det er to ting å passe på. Den ene er at Apple Fitness+ ikke lanseres før senere i år. Den andre er at Premier-nivået bare er tilgjengelig i land der News+ allerede er tilgjengelig. Det vil si USA, Storbritannia, Canada og Australia. Dette har viktige konsekvenser for folk som bruker mye iCloud-lagring.

Hva med den iCloud-lagringen?

Standard lagringsplass for en gratis Apple-ID er bare 5 GB. Det er ment å ta vare på iCloud Photo Library-behovene dine, og også dine nattlige iCloud-sikkerhetskopier. Det er tydeligvis ikke nok for noen av disse. De 50 GB som følger med Apple One Family Plan er knapt bedre, spesielt hvis du deler den med fem andre personer.

For kontekst, her er prisene for ekstra iCloud-lagring.

  • 50GB: $1
  • 200GB: $3
  • 2TB: $10

Hvis du allerede abonnerer på Apple 2TB iCloud Plan, og du bor utenfor USA, Storbritannia, Canada eller Australia, kan du ikke bytte til Apple One uten en alvorlig nedgradering av lagringen. Du kan imidlertid beholde din separate 2TB iCloud-plan og kjøre den sammen med alle de nye Apple One-planene. Den slags beseirer imidlertid poenget med en alt-i-ett-pakke.

Det er en sølvfôr her, (cloud pun fullt ment). Tidligere var det umulig å få mer enn 2 TB iCloud-lagring. Nå kan du få opptil 4 TB ved å kombinere iCloud-abonnementet på 2 TB med det nye Apple One Premier-abonnementet.

Dette betyr også at du bør kansellere iCloud-lagringsplanen din hvis du ikke lenger trenger den.

Eksempler

Hvis du allerede betaler for Apple Music ($10) og Apple Arcade ($5), koster det individuelle abonnementet på $15 per måned det samme, og legger til 50 GB iCloud-lagring og Apple TV+. Du bør definitivt gjøre dette.

Hvis du betaler for en Apple Music Family Plan ($15) og en hvilken som helst annen $5-tjeneste (TV+ eller Arcade), så er $20 per måned fornuftig. Du betaler det samme, pluss at du får iCloud-lagring verdt 3 USD, og den andre tjenesten på 5 USD blir kastet inn.

Og for toppsjiktet? Hvis du allerede betaler for Apple Music Family ($15), 2TB iCloud-lagring ($10) og en annen $5-tjeneste, er det en god del.

Ulempen er at ingen vil ha News+, og Fitness+-tjenesten vil ikke være her på en stund. Når det lanseres, vil det være $10 per måned.

Så, akkurat nå virker de to lavere Apple One-nivåene som en god del for alle som allerede bruker Apple Music. Den øverste Premier-nivået er mindre av et røverkjøp. Du får de fleste "gratis" tilleggene, men de er ikke så overbevisende. Dessuten, hvis du har kjøpt en ny Apple-enhet i løpet av det siste året, kan det hende du allerede nyter et gratis abonnement

Alternatives

Det finnes mange alternativer til Apples tjenester individuelt – Spotify, Netflix, Google Drive og Dropbox osv. Men det er egentlig ikke noe som kan samle alt på ett sted. Google kan sannsynligvis klare det. Den har lagring, bilder, premium YouTube-video og musikk, og Google One for lagring.

Til slutt er Apple One den eneste tjenesten du finner som er perfekt skreddersydd for Apple-enheter, og er den desidert enkleste å bruke. Og ofte for den samme prisen du allerede betaler.

Anbefalt: