Hvordan spille Netflix Roulette

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Netflix Roulette
Hvordan spille Netflix Roulette
Anonim

What to Know

  • Naviger til Reelgood.com Netflix Roulette-verktøyet i en nettleser og velg en foretrukket sjanger. Velg filmer og TV-serier.
  • Velg en minimumsvurdering for IMDB eller Reelgood, eller ingen vurdering, og velg Spin. Velg Se nå for å gå direkte til innholdet, eller Spin Again.
  • Klikk Legg til flere tjenester for å legge til HBO-, Amazon Prime-, Hulu- og Disney+-innhold i Reelgood Roulette-verktøyet ditt.

Netflix Roulette er et online randomiseringsverktøy som velger et program eller en film for deg basert på noen få nøkkeldetaljer du skriver inn. Dette verktøyet tilbys av Reelgood, et streamingsenter for underholdning som hjelper deg med å søke og oppdage innhold på dine favorittstrømmeplattformer.

Hvordan bruke Netflix Roulette

Du trenger ikke registrere deg for en gratis Reelgood-konto for å bruke Netflix Roulette, men du vil kanskje registrere deg for en hvis du planlegger å bruke den regelmessig. Du kan koble strømmetjenestene dine til Reelgood-kontoen din, og deretter velge et hvilket som helst TV-program eller en film på Reelgood for å gå til den tilsvarende strømmetjenesten din der du kan se den.

  1. Naviger til reelgood.com/roulette/netflix i en nettleser.

    Image
    Image
  2. Velg sjangeren du er interessert i fra rullegardinlisten.

    Du kan bare velge én sjanger om gangen.

    Image
    Image
  3. Merk av eller fjern merket for TV Shows og Movies avmerkingsboksen avhengig av om du er interessert i å se et program, en film, eller begge deler.

    Image
    Image
  4. Velg minimumskårene du ønsker fra IMDB rullegardinlisten eller Reelgood rullegardinlisten.

    Velg No Score hvis du er åpen for å se forslag til TV-serier eller filmer uavhengig av rangeringer.

    Image
    Image
  5. Velg SPIN.

    Image
    Image
  6. Velg Se nå for å gå direkte til Netflix hvor du kan se det, eller velg Spin Again.

    Image
    Image

Hvordan legge til andre strømmetjenester til ruletten din

Hvis du vil se flere TV-serier og filmer fra andre tjenester enn Netflix, kan du enkelt legge til Amazon Prime Video, Hulu, HBO, Disney+ og mer til ruletten din.

  1. Velg Legg til flere tjenester i øvre høyre hjørne.

    Image
    Image
  2. Velg pluss (+) ved siden av en strømmetjeneste for å legge dem til ruletten din. Alle strømmetjenester du legger til vil bli uthevet i lilla. Hvis du ombestemmer deg med å legge til en, bare velg den på nytt for å fjerne den.

    Image
    Image

    Hvis du vil legge til alle i ruletten, velg + Legg til alle øverst til høyre.

  3. Velg SAVE nederst.

    Image
    Image
  4. Du kommer tilbake til Roulette-siden, og logoene for alle strømmetjenestene du nettopp har valgt vil vises øverst på skjermen.

Anbefalt: