Hva er Amazon Echo Show?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Amazon Echo Show?
Hva er Amazon Echo Show?
Anonim

The Echo Show er en variant av Amazon Echo-smarthøyttalerproduktlinjen. Det som gjør det annerledes er at i tillegg til Alexa-stemmeassistentfunksjonen som er inkludert på Echo-enheter, tilbyr Echo Show en 10-tommers, 8-tommers eller 5,5-tommers berøringsskjerm avhengig av modell. Denne funksjonen viser innhold visuelt og gir en ekstra interaktiv måte å navigere gjennom programmets funksjoner på.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Amazon Echo Show 8, Echo Show 5 og Echo Show.

What You Can Do With the Echo Show

The Echo Show gjør alt Amazon Echo gjør og mer.

Lytt til musikk

Som med andre Echo-enheter, spiller Echo Show musikk. Du kan streame fra Amazon Music, Spotify, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, Apple Music og mer. Echo Show har Bluetooth slik at du kan lytte til musikk på kompatible hodetelefoner og høyttalere, og du kan streame musikk til og fra smarttelefonen din til Echo Show.

The Echo Show har en skjerm som viser musikktekster og annen tilgjengelig informasjon relatert til musikken du spiller.

Se videoer og se bilder

Du kan se videoklipp eller se bilder fra en kompatibel smarttelefon, skanne daglige nyhetsklipp og forhåndsvise filmtrailere. Hvis du er Amazon Prime-medlem, kan du se filmer og TV-serier på Echo Show-skjermen.

På grunn av en tvist mellom Amazon og Google, støtter ikke Echo Show YouTube. Men du kan bruke en nettleser (Silk eller Firefox) som kjører i bakgrunnen for å få tilgang til YouTubes nettsted.

Foreta videosamtaler

Du kan bruke Echo Show med Alexa-appen til å ringe andre som bruker Echo-produkter eller kompatible smarttelefoner. Echo Show legger til bonusen med toveis videosamtaler med andre Show-eiere. Du kan også bruke enheten som videointercom ved å bruke Drop-In-funksjonen.

Image
Image

Control Your Home

Bruk Echo Show som hjemmeassistenten din, siden den kommer integrert med en smarthushub. På sitt mest grunnleggende fungerer den som en klokkeradio ved nattbord.

Den integreres med tredjeparts kontrollsystemer (ytterligere kjøp kan være nødvendig), slik som Wemo, Samsung Smart Things, Hue Personal Wireless Lighting, Ring, Arlo, Wink og Ecobee som styrer belysning, termostater, sikkerhetssystemer, babymonitorer, og slå TV-en og lydsystemet av og på. Mange av disse alternativene kan settes opp med Alexa Skills.

Få informasjon

Still Alexa ethvert spørsmål du vil (om været, sportsresultater, filmtider, trafikk, stavemåte eller orddefinisjoner), og et svar blir lest opp og vist, hvis tilgjengelig.

Du kan også bruke Echo Show til å finne oppskrifter, handle, bestille takeaway og levering, gjøre restaurantreservasjoner, kjøpe kinobilletter, få en Uber-tur og andre oppgaver ved å benytte deg av alternativene som tilbys av Alexa Skills-funksjonen.

Det finnes andre måter å tilpasse Amazon Echo Show på. Du kan for eksempel strømme lokale radiostasjoner basert på posisjonen din.

Image
Image

Inside the Amazon Echo Show

Andre generasjon (2018) Echo Show er kompakt og lett. Den måler 6,9 tommer høy, 9,7 tommer bred og 4,2 tommer dyp. Den veier 62 gram. For å gi støtte for alt den gjør, her er tingene på innsiden som får magien til å fungere:

  • Kontrollknapper ombord for volum opp/ned og mikrofoner/kamera på/av. Når du slår av mikrofonene, slår kameraet seg av.
  • Åtte innebygde mikrofoner er plassert på toppen av enheten rundt de innebygde kontrollene for stemmegjenkjenning. Mikrofonene er alltid på (med mindre de er slått av manuelt), selv når musikk spilles, slik at du kan gi talekommandoer mens du lytter til musikk.
  • Innebygde doble 2-tommers stereohøyttalere for musikkavspilling, Alexa-talesvar og lyd- og videosamtaler. For forbedret lydkvalitet har Echo Show Dolby Audio-behandling. Echo Show kan sende lyd til Bluetooth-høyttalere og hodetelefoner, men det er ingen fysisk tilkobling for kablede eksterne høyttalere eller hodetelefoner.
  • Innebygd Dual-band Wi-Fi for internett- og nettverkstilkobling. Det finnes imidlertid ikke noe kablet Ethernet-nettverk/internetttilkoblings alternativ.
  • Den 10-tommers Echo Show-berøringsskjermen har en oppløsning på 1280 x 800 piksler, som støtter 720p-video, og gir detaljerte, fargerike bilder som er enkle å se. For å slå av skjermen, gi en verbal kommando til Alexa.

The Echo Show gir ikke en fysisk videoutgang for tilkobling til en TV eller videoprojektor.

  • For videotelefonsamtaler og fotografering er det et innebygd 5 MP foto- og videokamera.
  • Kompatibel med en valgfri Alexa Voice Remote. Bruk denne til å kommunisere med Echo Show når du ikke vil snakke høyt. Hold fjernkontrollen til munnen og snakk lavt uten å forstyrre andre.
  • Integrer en Intel Atom-mobilprosessor for rask stemmegjenkjenning, innholdstilgang og navigering med berøringsskjerm.

Amazon Echo-versjonsforskjeller

The Amazon Echo Show er tilgjengelig i flere modeller, men de fleste forskjellene er kosmetiske. Bortsett fra litt svakere lydytelse, inkluderer ikke den originale (2017) modellen innebygd støtte for NBC, Hulu Live, YouTube eller oppskriftsopplæringer. Det er også to mindre varianter av Echo Show.

Amazon Echo Show 8

Echo Show 8 ble utgitt i 2019 og har en 8-tommers skjerm med 1280 x 800 piksler med oppløsning, et kamera på én megapiksel og to 10W per kanal-høyttalere med en 3,5 mm lydutgangskontakt.

Lydkvaliteten er på nivå med 2018 Echo Show, og det er en ny Drop-In On All-funksjon som starter en gruppevideochat med alle i familien din som eier en Echo-enhet.

En annen eksklusiv funksjon er innebygd integrasjon med Food Network. Se Food Network TV-serier og la Alexa lagre favorittoppskriftene dine. Abonner på Food Network Kitchen-tjenesten for å delta i matlagingskursene på forespørsel.

Image
Image

Amazon Echo Show 5

Denne versjonen kommer med en 5,5-tommers skjerm med 960 x 480 piksler med oppløsning, en 4-watts høyttaler (det er også en 3,5 mm lydutgangskontakt for å koble til en ekstern høyttaler eller lydsystem), og en -megapikselkamera.

Echo Show 5 inkluderer ikke Zigbee-enhetskontrollkompatibilitet, som standard Echo Show gir.

The Bottom Line

The Echo Show gir en vri på Amazon Alexa-drevne smarthøyttalerproduktlinje ved å legge til visuell interaktivitet. Med muligheten til å lytte til musikk, se bilder og videoer, se Amazon Prime-filmer og TV-serier, få tilgang til nyttig informasjon og utføre mange personlige og husholdningsoppgaver, er det en smarthøyttaler som har noen funksjoner som finnes på en smart-TV.

Enheten er så populær at den inspirerte konkurrerende produkter som Lenovo Smart Display.

Anbefalt: