Hvordan velge den beste Xbox One-konsollen for deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge den beste Xbox One-konsollen for deg
Hvordan velge den beste Xbox One-konsollen for deg
Anonim

Hvis du vil kjøpe en Xbox One-konsoll, kan du velge mellom den originale modellen, Xbox One S og Xbox One X. Vi testet hvert system for å hjelpe deg med å velge den beste Xbox One-modellen for deg.

Generelle funn

Xbox One X er den siste revisjonen av Xbox One-konsollen. Så hvis du vil spille på det nyeste og beste systemet tilgjengelig, er valget ditt enkelt. Imidlertid kan de eldre modellene bli brukt for billigere og gir de fleste av de samme funksjonene.

Alle tre Xbox-konsollene spiller de samme spillene, inkludert bakoverkompatible Xbox 360-spill. Likevel er det noen betydelige tekniske forskjeller mellom systemene. Alle versjoner av Xbox One spiller vanlige Blu-ray-filmer, men ikke alle kan håndtere Blu-ray med ultrahøyoppløsning (UHD) eller ekte 4K-oppløsning.

Modell 4K-oppløsning Vanlig Blu-ray UHD Blu-ray
Xbox One Nei, spiller ikke Blu-ray eller spill i 4K. Ja, spiller vanlige Blu-ray-filmer. Nei, spiller ikke UHD Blu-ray.
Xbox One S Ja, men spill er oppskalert til 4K. Ja, spiller vanlige Blu-ray-filmer. Ja, spiller UHD Blu-ray i 4K.
Xbox One X Ja, spiller spill i 4K når tilgjengelig. Ja, spiller vanlige Blu-ray-filmer. Ja, spiller UHD Blu-ray i 4K.
Image
Image

Graphics and Performance: Bare Xbox One X spiller spill i 4K med grafiske forbedringer

Modell Spiller forbedrede spill Frame Rate Refresh Rate
Xbox One Ja, men uten forbedringer. 60 FPS 60 Hz
Xbox One S Ja, men uten forbedringer. 60 FPS 120 Hz
Xbox One X Ja, med fulle forbedringer. 60 FPS 120 Hz

Xbox One X er teknisk sett en Xbox One, og den spiller hele biblioteket med Xbox One-spill. Imidlertid er maskinvaren inne i dekselet kraftigere enn enten Xbox One eller Xbox One S.

Den største forskjellen mellom Xbox One X og forgjengerne er at den kan sende ut Blu-ray-filmer og spill i ekte 4K. Når det er sagt, trenger du en 4K-TV som støtter høyt dynamisk område (HDR) for å dra nytte av disse funksjonene.

Kjøp Xbox One X hvis du vil ha den beste grafikken, feilfrie bildefrekvenser og forbedret spillytelse.

Maskinvare og tilbehør: Xbox One S ofrer Kinect-porten for et slankere design

Modell Controller Kinect Port Dimensjoner
Xbox One Xbox One-kontroller Yes 13,1 x 10,8 x 3,1 tommer
Xbox One S Xbox One S-kontroller Nei 11,6 x 8,9 x 2,5 tommer
Xbox One X Xbox One S-kontroller Nei 11,8 x 9,4 x 2,4 tommer

Xbox One S ble utgitt nesten tre år etter den originale Xbox One, og den inkluderer flere forbedringer. Den store eksterne strømforsyningen ble fjernet, den totale størrelsen på konsollen ble redusert, og støtte for 4K-videoutgang ble inkludert.

Den største ulempen med Xbox One S sammenlignet med Xbox One X er at den ikke støtter ekte 4K-spill. Mens den støtter alt origin alt Xbox One-tilbehør, fjernet Microsoft Kinect-porten fra Xbox One S. Du trenger en adapter for å spille Kinect-spill. Denne versjonen av maskinvaren er også mindre enn originalen, så det er bra hvis du har begrenset plass.

Pris og tilgjengelighet: Den originale Xbox One er billig hvis du finner den

Modell Tilgjengelighet Pris
Xbox One Laves ikke lenger. Omtrent $200 brukt eller pusset opp.
Xbox One S Laves fortsatt i 2021. Omtrent $300 ny.
Xbox One X Laves ikke lenger. Omtrent $369 brukt eller pusset opp.

Den største fordelen med den originale Xbox One i forhold til de nyere modellene er at den er billigere. Hvis du har et stramt budsjett, og du vil spille hele Xbox One-biblioteket med spill (inkludert Xbox Game Pass), er den originale modellen perfekt.

Den originale Xbox One er vanskelig å finne i disse dager hvis du leter etter en ny enhet. Det er imidlertid lettere å finne en brukt eller renovert.

Endelig dom: Skaff deg Xbox One X hvis du har råd

Siden Xbox One X er fire ganger kraftigere enn den originale Xbox One, er det det foretrukne valget. Den spiller de samme spillene samtidig som den tilbyr forbedret grafikk og gameplay for utvalgte titler (se etter spill med 4K Ultra HD, HDR eller Xbox One X Enhanced-merker). Til og med noen Xbox 360-spill, inkludert Halo 3 og Fallout 3, får grafiske forbedringer når de spilles på en Xbox One X.

En Xbox Kinect-port er ikke inkludert, så du trenger en adapter for å spille Kinect-spill. Xbox One S er rimeligere enn Xbox One X, men de visuelle oppgraderingene er verdt den ekstra kostnaden, forutsatt at TV-en din kan støtte dem.

Anbefalt: