Hvordan får du en Spotify-studentrabatt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får du en Spotify-studentrabatt
Hvordan får du en Spotify-studentrabatt
Anonim

What to Know

  • Gå til Spotify-studentsiden og klikk Kom i gang > Sign Up for Spotify.
  • Skriv inn informasjonen din og klikk Bekreft.
  • SherID-systemet vil bekrefte statusen din. Skriv inn betalingsdetaljer for å fullføre prosessen.

Denne artikkelen forklarer hvordan du får tilgang til Spotify-studentrabatten, som gir studenter en full premiumkonto til halve prisen, uten begrensninger. Du vil også motta aktuelle insentiver eller kampanjer.

Slik registrerer du deg for Spotify-studentrabatten

Å registrere seg for Spotify-studentrabatten er nesten like enkelt som å registrere seg for en Spotify Premium-konto til full pris. Den eneste forskjellen er at du må oppgi informasjon som Spotify vil bruke for å bekrefte registreringen din ved en kvalifiserende institusjon.

  1. Naviger til Spotify.com/us/student/, og klikk KOM I GANG.

    Image
    Image
  2. Logg på Spotify-kontoen din, eller klikk SIGN UP FOR SPOTIFY for å opprette en ny konto.

    Image
    Image
  3. Skriv inn informasjonen din, og klikk VERIFY.

    Image
    Image

    Du må være registrert på skolen du velger på denne siden. Hvis du ikke er det, vil du ikke kunne motta studentrabatten.

  4. Hvis SheerID (Spotifys verifiseringssystem) kan bekrefte at du er student, vil du automatisk bli verifisert. Skriv inn faktureringsinformasjonen din for å fullføre registreringsprosessen, så er du klar til å begynne å lytte til den nye Spotify-kontoen din.

Hva gjør jeg når automatisk verifisering mislykkes

Hvis du ser en melding om at Spotify og SheerID ikke var i stand til å bekrefte registreringen din, betyr det at du må laste opp noe støttedokumentasjon manuelt. Du kan oppnå dette ved å gå gjennom registreringsprosessen og velge alternativet for å bekrefte manuelt.

  1. Naviger til Spotify.com/us/student/, og klikk KOM I GANG.

    Image
    Image
  2. Logg på Spotify-kontoen din.

    Image
    Image
  3. Klikk Bekreft manuelt.

    Image
    Image

    Hvis den automatiske bekreftelsen mislykkes, ikke klikk VERIFY på dette trinnet. Hvis du i stedet klikker Bekreft manuelt, kan du bekrefte registreringen din.

  4. Skriv inn informasjonen din og klikk Neste trinn.

    Image
    Image
  5. Klikk Velg fil.

    Image
    Image
  6. Velg ditt registreringsbevis, og klikk Open.

    Image
    Image

    Godtatte dokumenter inkluderer ditt nylig utstedte student-ID, et offisielt påmeldingsbrev, en gjeldende timeplan, en registreringskvittering, en gjeldende karakterutskrift eller andre skoleutstedte dokumenter som viser navnet ditt og en utstedelsesdato innenfor de tre siste måneder.

  7. Klikk Velg fil for å gi ytterligere bevis, eller klikk Last opp dokument for å fortsette.

    Image
    Image
  8. Hvis dokumentene dine er vellykket verifisert, vil du kunne fullføre registreringsprosessen med Spotify-studentrabatten på plass. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kontakt Spotify kundeservice for ytterligere hjelp med å bekrefte registreringen din.

Hvem er kvalifisert for Spotifys studentrabatt?

Kravene til Spotifys studentrabatt er veldig spesifikke, så det er lett å si om du kvalifiserer eller ikke. Hvis du for øyeblikket er registrert ved en amerikansk tittel IV-akkreditert høyskole eller universitet, og du er minst 18 år gammel, kvalifiserer du deg.

Fireårige universiteter, høyskoler og andre akkrediterte institusjoner teller alle, så lenge de er amerikansk tittel IV-akkreditert. Hvis du ikke er sikker på om skolen din er kvalifisert, kan du bruke nettstedet til Federal Student Aid for å sjekke om det er tittel IV-akkreditert.

Hvis du allerede har registrert deg for et Spotify Premium-abonnement før du meldte deg på ved en kvalifiserende skole, kan du fortsatt søke om rabatten. Hvis du blir godkjent, vil du se den rabatterte prisen gjenspeiles neste gang abonnementet ditt fornyes.

Hvordan bekrefter Spotify studentregistrering?

Spotify bruker en identitetsbekreftelsestjeneste k alt SheerID for å bekrefte at du faktisk er registrert der du sier at du er registrert. Dette er den samme tjenesten som brukes av Amazon, New York Times, Nike og mange andre store navn. Så hvis du allerede har registrert deg for en Amazon-studentrabatt, er du klar til å kjøpe en Spotify-studentrabatt.

Når SheerID ikke automatisk kan bekrefte registreringen din, lar den deg laste opp støttedokumentasjon. For at denne prosessen skal fungere, må du skanne student-ID-en din, eller sørge for at du har tilgang til dokumenter som din nåværende timeplan, eller et offisielt påmeldingsbrev hvis du ikke har begynt på skolen ennå.

Hva gir Spotify-studentrabatten deg?

Spotify-studentrabatten gir deg en premium Spotify-plan for omtrent halvparten så mye som alle andre betaler. Det betyr at du får full tilgang til Spotifys komplette bibliotek med millioner av sanger, du kan lytte uten annonseavbrudd, og du kan til og med velge å lytte offline.

Avhengig av gjeldende tilbud, kan Spotify-studentrabatten også gi deg ekstrautstyr, som et Hulu- eller Showtime-abonnement, uten ekstra kostnad.

Hva skjer med studentrabatten når du er ferdig utdannet?

Spotify Studentrabatt er kun tilgjengelig hvis du faktisk er registrert ved en akkreditert skole. Hvis du oppgraderer, eller forlater skolen av en eller annen grunn, er du ikke lenger kvalifisert for rabatten.

Måten Spotify håndhever disse retningslinjene på er at de tvinger deg til å bekrefte at du er kvalifisert på nytt en gang hver 12. måned. Når den tiden kommer, må du kunne oppgi gjeldende student-ID, gjeldende timeplan, registreringskvittering eller annen støttedokumentasjon.

Hvis du ikke er i stand til å bekrefte påmeldingen din på nytt ved en kvalifiserende institusjon, mister du tilgangen til Spotify-studentrabatten. På det tidspunktet vil du ha muligheten til å betale full pris eller kansellere Spotify-abonnementet ditt.

Anbefalt: