Hvordan lage en lysbildefremvisning med Google Foto

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en lysbildefremvisning med Google Foto
Hvordan lage en lysbildefremvisning med Google Foto
Anonim

What to Know

  • Velg Google Foto-albumet som inneholder bildene du vil ha i lysbildefremvisningen, og velg deretter lysbildefremvisningsbildene dine.
  • Neste, velg Flere alternativer (vertikale tre prikker), og velg deretter Slideshow.
  • Tips: Lag et album spesielt for lysbildefremvisningen din, slik at du kan gjenskape det i fremtiden.

Denne artikkelen forklarer hvordan du lager en enkel lysbildefremvisning av favorittbildene dine i Google Foto. Informasjon gjelder for Google Foto i en nettleser. Google Foto-appene for iOS og Android tilbyr for øyeblikket ikke lysbildefremvisningsfunksjonalitet.

Hvordan lage en Google Foto-lysbildefremvisning

Slik lager du en enkel Google Foto-lysbildeserie.

  1. I Google Foto, velg Albums i sidefeltet og velg albumet som inneholder bildene du vil ha i en lysbildefremvisning.

    Image
    Image

    Alternativt kan du lage et nytt album spesielt for lysbildefremvisningen din.

  2. Velg bildene du vil skal vises i sideshowet. Fortsett å gjøre valg til du har valgt alle bildene du vil skal vises i lysbildefremvisningen. Når du velger bilder for en lysbildefremvisning, kan du bare velge fra bilder i ett album.

    Image
    Image

    Hvis du vil vise frem hvert bilde i et album, omgå valg av spesifikke bilder og gå rett til ikonet med tre prikker for å utløse en lysbildefremvisning.

  3. Velg ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen.

    Image
    Image
  4. Velg Slideshow fra rullegardinmenyen.

    Image
    Image
  5. Lysbildefremvisningen viser alle de valgte bildene i albumet og starter automatisk med en 5-sekunders toning mellom bildene.

Se en Google Foto-lysbildefremvisning

Selv om du kan velge bildene som vises i en Google Foto-lysbildefremvisning, kan du ikke tilpasse den på annen måte. Lysbildefremvisningen starter automatisk, og du kan ikke endre hvor lang tid et bilde vises før det fortones til det neste. Du kan heller ikke legge til eller endre musikk. Alt du kan gjøre er å velge albumet og det første bildet av lysbildefremvisningen.

I tillegg kan du ikke endre rekkefølgen på bildene. Hvis du oppretter et nytt album for lysbildefremvisningen, vises bildene fra eldste til nyeste uansett hvilken rekkefølge du bruker når du legger dem til albumet. Du kan ikke dele lysbildefremvisningen direkte. Du kan vise det frem på en enhet som har Google Foto, eller caste det til en Chromecast for å vise frem bildene dine på en TV, men det er de eneste alternativene.

Dette betyr at hvis du vil ha en lysbildeserie med alle klokkene og fløyter, vil du se andre steder. Google Play Store har flere tilgjengelige alternativer som lar deg legge til musikk eller finjustere innstillingene for lysbildefremvisningen din.

Det er også verdt å huske at du ikke vil lagre lysbildefremvisningen separat. Det fungerer direkte fra albumet lysbildefremvisningsbildene dine er lagret i (det er derfor du kanskje vil lage et nytt album for lysbildefremvisningen din).

Hvis alt du virkelig trenger er noe som er enkelt og lett å bruke, så er lysbildefremvisningen fra Google Foto det beste alternativet. Du kan sette opp en lysbildefremvisning på bare sekunder.

Anbefalt: