Hvordan legge til oppgaver i Google Kalender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan legge til oppgaver i Google Kalender
Hvordan legge til oppgaver i Google Kalender
Anonim

What to Know

  • Åpne Google Kalender, klikk på Tasks-ikonet, Legg til en oppgave,skriv inn en beskrivelse og velg en dato for å legge den til kalenderen.
  • Få den på skrivebordet ditt via Gmail og Google Kalender eller på mobil med gratisappen fra Google Play eller App Store.

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til en oppgave i Google Kalender på nettet, Android- og iOS-versjoner av Google Tasks, Gmail og Google Calendar og administrerer oppgavelister.

Hvordan legge til en oppgave fra kalenderen på en datamaskin

Når du jobber på skrivebordet ditt, er det enkelt å få tilgang til Google Tasks fra Google Kalender. Opprett oppgavelister og legg til nye oppgaver etter behov.

  1. Åpne Google Kalender, helst med Chrome-nettleseren, og logg på hvis du blir bedt om det.
  2. Klikk på Tasks-ikonet i høyre panel.

    Hvis du ikke ser oppgaveikonet, men ser påminnelser, velg menyen til høyre for påminnelser og velg Bytt til oppgaver.

    Image
    Image
  3. Velg Legg til en oppgave.

    Image
    Image
  4. Skriv inn en beskrivelse av oppgaven.

    Image
    Image

Arbeid med oppgavelisten din

Å administrere Google Tasks er enkelt. Velg en dato i oppgavens egenskaper for å legge den til i Google-kalenderen din. For å omorganisere oppgavene i listen, dra dem opp eller ned. Når en oppgave er fullført, sett en hake i sirkelen til venstre for den for å merke at den er fullført.

For å redigere en Google-oppgave, velg Rediger detaljer (blyantikonet). Her kan du legge til en beskrivelse, dato og klokkeslett, underoppgaver eller flytte oppgaven til en annen liste.

Lag flere oppgavelister

For å holde styr på forskjellige oppgaver eller oppgaver i separate prosjekter, lag flere oppgavelister i Google Kalender for å organisere dem. Velg pilen ved siden av listenavnet øverst i oppgavevinduet, og velg deretter Opprett ny liste Bytt mellom de forskjellige Google-oppgavelistene fra denne menyen.

Image
Image

Flytt oppgaver til en annen liste

Hvis du ombestemmer deg om hvor en oppgave hører hjemme, flytt den fra en liste til en annen. For å flytte en oppgave til en annen liste, uthev den og trykk Shift+Enter, eller klikk på blyantikonet ved siden av navnet. Velg listenavnet og velg den nye listen du vil flytte den til fra rullegardinmenyen.

Legg til Google-oppgaver fra Android- eller iOS-enheten din

Det er avgjørende å fullføre oppgaver mens du er på farten. Google opprettet en app for Google Tasks, så verktøyet er tilgjengelig på iOS- og Android-enheter. Den synkroniseres automatisk med eksisterende gjøremålslister hvis du er logget på en Google-konto.

Å legge til oppgaver på en mobilenhet fungerer på samme måte som å legge til oppgaver via Google Kalender. Trykk på plusstegnet for å opprette en oppgave. Trykk på oppgaven for å legge til underoppgaver eller legge til en forfallsdato eller beskrivelse. Ordne oppgavene ved å trykke og dra.

Last ned for:

Anbefalt: