10 Instagram-posttrender og apper å bruke

Innholdsfortegnelse:

10 Instagram-posttrender og apper å bruke
10 Instagram-posttrender og apper å bruke
Anonim

Hvis du surfer på Instagram og følger populære brukere, har du kanskje lagt merke til at visse posttrender er populære. Noen av de større trendene bruker tredjepartsapper til å redigere eller legge til nye ting i bilder og videoer.

Selv om en trend er klar, er det ikke alltid klart å finne en app for å følge den trenden. Her er en liste over ti store Instagram-posttrender og de tilhørende tredjepartsappene du kan bruke for å bli med på moroa og bli med på disse trendene.

Insta-størrelse og legg til filtre: Squaready

Image
Image

Instagram lar deg legge ut hele bilder og videoer uten å beskjære dem hvis du trykker på de to pilene nederst i venstre hjørne før du legger ut. Det er en flott Instagram-funksjon, men hvis du vil ha en bilderedigeringsapp som lar deg gjøre det samme, er Squaready det.

Squareready lar deg "Insta-size" bildene og videoene dine, og deretter kan du legge til filtre, linjer, tekst og mer før du legger ut innlegg på Instagram.

Last ned for

Create Collages: Layout from Instagram

Image
Image

Selv om Instagram lar deg legge ut opptil 10 bilder og/eller videoer i ett enkelt innlegg, er det fortsatt en trend å lage innlegg som består av en samling bilder eller videoer, innrammet som en collage. Heldigvis har Instagram en gratis app for å lage collager k alt Layout fra Instagram.

Layout er en separat app fra Instagram; men du kan få tilgang til den når du er på Instagram. Trykk på et bilde eller en video for å laste opp, og deretter blir du omdirigert til Layout-appen hvor du kan lage collagen din.

Last ned for

Legg til tekstoverlegg: Over

Image
Image

Du kan absolutt skrive ut alt du trenger for å forklare i bildeteksten til et Instagram-innlegg, men noen ganger ser det så mye bedre ut å legge til ord eller sitater til et faktisk bilde eller en video med en vakker skrift. Brukere kan velge fra et bredt utvalg av tekstoverleggsapper for å legge til tydeligere meldinger i forskjellige skrifttyper til innleggene sine, og Over-appen fra GoDaddy Design Studio er en av de beste.

Last ned for

Repost a Photo: Repost for Instagram

Image
Image

Instagram er en av de få populære appene for sosiale nettverk som ikke har en dele- eller repost-funksjon som du kan bruke til å legge ut bilder og videoer fra venner på din egen side. Du kan ta et skjermbilde av en venns innlegg og legge ut det, eller du kan velge en bedre løsning og bruke Repost for Instagram-appen.

Last ned for

Fotolysbildefremvisning med musikk: PicPlay

Image
Image

Du har sannsynligvis sett minst én lysbildeserievideo lagt ut på Instagram. PicPlay-appen lar deg legge til bilder og videoer fra Instagram, Facebook eller fra smarttelefonen for å slå sammen til en lysbildefremvisning. Deretter kan du legge til musikk og legge ut direkte på Instagram som en video. Det er en morsom måte å dele en samling bilder som en video.

Last ned for

Legg til populære Hashtags: Toppmerker for Likes

Image
Image

Kraftbrukere på Instagram vet at å legge til de riktige hashtaggene er nøkkelen til å få flere likes. Men i stedet for å legge dem til manuelt hver gang du lager et nytt innlegg, foretrekker du kanskje å bruke en app som kuraterer de mest populære hashtaggene og automatisk legger dem til i innleggene dine, og maksimerer potensialet ditt for å få likes fra disse hashtaggene.

Last ned for

Mirror and Blend Images: Delt bilde

Image
Image

Å legge til tekstoverlegg i kule fonter eller innrammede collager er stort på Instagram, men hvis du følger noen av proffene, har du sannsynligvis virket noen andre ting som trippy refleksjonseffekter, blandede bilder og flere kloner av samme person på ett bilde. Denne typen effekter ser kompliserte ut, men med Split Pic-appen er de ganske enkle å gjøre.

Last ned for

Forbedre bilder med 29 verktøy og filtre: Snapseed

Image
Image

Folk deler ikke bare enkle bilder på Instagram lenger. I disse dager finner du alle slags innlegg med forskjellige former, linjer, farger og andre effekter som uskarphet og ansiktsforbedring. Snapseed-appen tilbyr 29 verktøy og filtre for å lage utrolig lekre bilder uten profesjonelle eller kompliserte Photoshopping-ferdigheter.

Last ned for

Speed Up Videos: Lapse It

Image
Image

Instagram-videoinnlegg er begrenset til maksim alt 15 sekunder. For å få plass til mye mer video i en så kort tidslengde, har det blitt en stor trend å øke hastigheten på videoen for å lage kunstneriske tidsforløp. Med Lapse It kan du lage time lapse-videoer og legge til alle slags filtre og effekter. Appen inneholder også opplæringsprogrammer for å hjelpe deg å få mest mulig ut av de mange tilgjengelige funksjonene.

Last ned for

Legg til videoer med musikk: Magisto

Image
Image

Videoer på Instagram omfatter nå mer enn bare å legge ut uformelle klipp av omgivelsene dine. Brukere legger ut videoer som hjelper, lærer og informerer følgerne sine. Mange bruker til og med Instagram til å selge produkter eller tjenester. For å lage de beste videoene trenger du en profesjonell redigeringsapp som Magisto. Magisto lar deg lage raske videoer som inkluderer lysbildeserier, musikk, collager og mer.

Anbefalt: