Hvordan Apple kunne forbedre de neste AirPods

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Apple kunne forbedre de neste AirPods
Hvordan Apple kunne forbedre de neste AirPods
Anonim

Key takeaways

  • Rykter sier at AirPods 3 kan komme i første halvdel av 2021.
  • De nye AirPods kan ligne mye på den nåværende AirPods Pro.
  • Apple bruker kanskje beinledning, men ikke hvordan du tenker.
Image
Image

Apples AirPods er absurd populære, sett i alle slags ører, hver gang du går en tur eller kjører t-banen. Så hva kan Apple gjøre for å gjøre neste versjon enda bedre, enda mer populær?

Ryktene – og den uunngåelige fremskrittsmarsjen – sier at AirPods 3 kommer når som helst nå. Noen av disse ryktene, fra det semi-pålitelige kinesiske nettstedet 52 Audio, sier at Apples neste generasjons trådløse ørepropper vil ta i bruk mange funksjoner til AirPods Pro, kanskje til og med en støyreduserende funksjon. Så hva kan Apple legge til AirPods for å forbedre dem?

"Å ha en mindre stamme på den trådløse designen uten å gå på akkord med kvaliteten ville være en god start," sa CocoSign-medgründer Caroline Lee til Lifewire via e-post, "og vi har fortsatt ikke hørt noe om vanntetting eller vannmotstand.."

AirPod-rykter

I følge 52 Audio vil neste generasjons AirPods se ut som en krysning mellom de nåværende AirPods og AirPods Pro. Skaftene vil forkortes, og vil bruke Pros trykkfølsomme kontroller, der du klemmer på skaftet for å spille, pause, hoppe over og påkalle Siri.

De ser også ut til å ha forstørrede infrarøde detektorvinduer for å sjekke om de er i ørene dine eller ikke, sammen med avtakbare spisser, som skal gjøre størrelsen enklere for store og små ører.

Ladedekselet er også endret, som går fra vertik alt format til liggende format, og igjen etterligner proffene.

Å legge til alle disse Pro-funksjonene gjør at AirPods Pro i seg selv virker mye mindre tiltalende, men det er også mulig at Apple vil oppgradere disse snart også.

Å ha en mindre stamme på den trådløse designen uten å gå på akkord med kvaliteten ville være en god start.

En lignende situasjon eksisterer i iPad-serien akkurat nå. iPad Pro, med teknologi som dateres tilbake til 2018, er knapt bedre enn iPad Air. Air har en raskere A14-prosessor, passer til samme tilbehør som Pro, og er billigere. Men iPad Pro-redesignet kan komme så snart som våren, med en forbedret mini-LED-skjerm.

Med det i tankene, hva er det igjen å legge til AirPods og AirPods Pro?

Støyreduksjon

Det åpenbare tillegget for de vanlige AirPods er støydempende, akkurat som proffene. Ved å bruke mikrofoner i og utenfor øret, blander AirPods Pro en faseomvendt versjon av omgivelsesstøyen inn i høyttaleren.

Dette kansellerer støy, som ikke bare gjør det lettere å høre musikken din, men også lar deg holde volumet lavere, og beskytter ørene.

AirPods Pro har også en "transparens"-modus, som blander litt av lyden utenfor, slik at du kan høre hva som skjer.

Dette er mirakuløst, og mye bedre enn forsøk fra andre hodetelefonprodusenter. Nivåene er perfekt balansert, så det virker som omverdenen nettopp har blitt avvist.

Beinledning

Beinledning er en etablert teknologi som sender vibrasjoner til øret gjennom hodeskallen. Den brukes vanligvis til høreapparater eller spesialiserte hodetelefoner, der den har fordelen av å være hørbar i høye omgivelser og ikke blokkere ørene dine.

Image
Image

Apple kan bruke det annerledes. AirPods kan sammenligne vibrasjoner som kommer gjennom hodet ditt mens du snakker med lyden av stemmen din i den vanlige mikrofonen.

Den kan bruke dette til å fange opp stemmen din tydelig, selv i svært støyende omgivelser. Basert på forsyningskjedeanalyse ser det ut til at denne funksjonen faktisk kan komme. Selv om det kanskje bare er i Pro-modellen?

Bedre lyd

AirPods Pro høres mye bedre ut enn de vanlige AirPods, og mye av det er ned til passformen. Du kan velge mellom tre størrelser med silikonspisser, og bruke Ear Tip Fit Test, innebygd i iPhone, for å finne ut hvilken som passer best.

De vanlige AirPods høres omtrent ut som de gamle kablede EarPods, som ikke var dårlige. Men en forbedring ville vært velkommen, og gitt arbeidet med HomePods og AirPods Max, gjør Apple tydeligvis bra når det kommer til å forbedre lyden gjennom direkte databehandling.

Én forespørsel: gjør noen alternative, større silikonspisser tilgjengelig for folk som trenger dem. Spør etter en venn.

Spatial Audio

Rolig lyd er en fin gimmick som kan plassere lyd i 3D-rom rundt deg. Hvis du snur hodet til venstre når du for eksempel ser på en film på iPad-en, vil romlig lyd få det til å virke som om lyden nå kommer fra høyre, og knytte den til iPad-en.

Image
Image

Dette er kun Pro akkurat nå, men virker som et enkelt tillegg for den vanlige linjen.

Andre flotte tillegg ville være vanntetting, bedre volumkontroll fra selve AirPods, og kanskje noen nye farge alternativer.

AirPods er en virkelig hit for Apple, så forvent at de virkelig fokuserer på å holde dem i forkant av flokken. En måte å gjøre det på er å fortsette å utvide linjen, som med AirPods Max. En annen er å fortsette å gjøre de vanlige AirPods så fantastiske som mulig.

Anbefalt: