10 ting du definitivt bør gjøre på Instagram

Innholdsfortegnelse:

10 ting du definitivt bør gjøre på Instagram
10 ting du definitivt bør gjøre på Instagram
Anonim

Instagram er en aktiv sosial plattform med et blomstrende fellesskap av mennesker som leter etter så mye visuelt innhold som de kan ta. Når du ønsker å skape et navn for deg selv eller tiltrekke deg flere følgere og øke engasjementet, se etter nye ideer om hva og hvordan du skal legge ut.

Hvis du har en personlig eller bedriftskonto, er dette hva du kan gjøre for å forbedre innholdet og interaksjonen med følgerne dine på Instagram.

Legg ut bildekollager

Image
Image

Mange av Instagrams aktive brukere legger ut bilder som en collage. Du kan bruke appens innebygde collage maker eller bruke en tredjeparts app for å kondensere flere bilder til ett enkelt innlegg.

Hvorfor fotokollasjer? Collager er perfekte måter å fortelle historier gjennom bilder. I stedet for å legge ut hvert bilde separat, kan du kombinere disse bildene for å vise frem ulike scener av en relatert begivenhet.

Bruk passende Hashtags i bildetekster

Image
Image

Hashtags er fordelaktige på Instagram, hovedsakelig fordi alle bruker dem til å finne spesifikt temainnhold de er interessert i å se. De gir brukere en måte å filtrere resultater kategorisk basert på søkeord eller fraser.

Hvorfor hashtags? Folk søker etter hashtags hele tiden. Instagram-brukere som har attraktive bilder eller videoer og inkorporerer noen få hashtagger som er relevante for innleggene deres, har større sjanse for å øke følget og engasjementet.

Legg ut time-lapse-videoer

Image
Image

Instagram har en frittstående app for iOS k alt Hyperlapse som enkelt lar brukere filme og lage time-lapse-videoer av høy kvalitet. Time-lapse-videoer er klipp som blir fremskyndet slik at de kan ses på kortere tid. Det finnes tredjepartsapper for Android som oppnår det samme.

Hvorfor time-lapse-videoer? Folks oppmerksomhet på nettet er kort. De kan bruke så lite som ett eller to sekunder på å se en video før de bestemmer seg for å gå videre. Time-lapse-videoer tilbyr en måte å fange seernes oppmerksomhet på effektivt mens du klemmer inn flere opptak på Instagram.

Rediger bildetekster hvis du legger merke til feil eller hvis du utelot noe

Image
Image

I lengste tid kunne du ikke redigere en bildetekst på Instagram. Hvis du ville endre noe i bildeteksten, måtte du begynne på nytt og legge det på nytt. Nå er de redigerbare.

Hvorfor redigere bildetekster? Å inkludere teksting uten feil og skrive nok informasjon får deg til å se ut som om du bryr deg om innleggene dine. Du kan også legge til og fjerne hashtags, eller merke brukere i innlegg du vil at de skal se.

Publiser til rett tid på dagen for å sikre at følgerne dine ser innleggene dine

Image
Image

Selv om folk ser på telefonene sine hele tiden, er det optimale tidspunkter og dager i uken som gir bedre resultater for å lage innlegg. Hvis du vil at folk skal se innholdet ditt og få så mye engasjement som mulig, vær oppmerksom på når du legger ut innlegg.

Hvorfor legge ut på bestemte tider på dagen? Noen selskaper studerer trafikk på sosiale medier og rapporterer disse aktivitetstrendene for hver plattform. Å vite når den potensielle målgruppen din er mest aktiv kan generere flere visninger og likes. Du må holde deg på toppen av trendene, siden disse har en tendens til å endre seg fra år til år.

Spor Instagram-statistikken og aktiviteten din med Iconosquare

Image
Image

Hvis du har mange følgere og får en god del engasjement, kan det være vanskelig å spore det gjennom Instagram. Iconosquare er et kraftig verktøy du kan bruke for å få tilgang til kontoen din og se på statistikken din.

Hvorfor spore statistikken din? Iconosquare viser trender i engasjementet ditt. Bruk den til å finne ut hva slags innhold følgerne dine liker, og når det er mest sannsynlig at de engasjerer seg. Du kan også lese og svare på kommentarer og se hvilke følgere du har mistet.

Bruk shoutouts for å øke eksponeringen og få flere følgere

Image
Image

Brukere som har et tilsvarende antall følgere, går ofte sammen og blir enige om å promotere hverandre. Det kalles en shoutout eller en s4s. Det innebærer vanligvis en avtale om å legge ut hverandres bilde eller video i en bestemt tidsperiode (før de kan bli slettet) og instruere følgere i bildeteksten om å følge den andre brukeren.

Hvorfor shoutouts? Shoutouts er en rask og effektiv måte å øke en Instagram-følger på. Den eneste ulempen er at du må fortsette å legge ut andre brukeres innhold og fortelle følgerne dine om å følge dem. På sin side gjør shoutout-partneren din det samme. Hvis folk er engasjerte, bør du se at nye følgere begynner å trille inn.

Merk innlegg til tilsvarende geografiske steder

Image
Image

Instagram lar deg legge ved bilde- og videoinnlegg til stedene der du tok bildene, ved å merke under Location. Alt du gjør er å velge de mulige plasseringene som GPS-en gir. Eller du kan angi plasseringen manuelt.

Hvorfor merke steder? Merking av et innlegg til stedets plassering lagrer det under den offentlige siden for det stedet. Bildene du og millioner av andre brukere legger ut kan søkes etter sted. Avhengig av hvor populært området er, kan du få mer eksponering fra folk som surfer i det.

Hold deg på toppen av populære innleggstrender

Image
Image

Da Instagram først kom ut, brukte brukere forskjellige filtre for å få bilder til å se annerledes ut eller for å gi en vintage-effekt. I dag er filtrene ikke så varme som de en gang var. Nye trender har dukket opp, for eksempel posting i portrett og landskap, eller fotografering med et DSLR, og posting av bilder av høyere kvalitet.

Hvorfor holde tritt med trender? Hvis du er ute av løkken med hva folk vil ha på Instagram, kan engasjementet ditt lide. Ting går raskt på sosiale medier, så gårsdagens kule trend er ikke like kul i dag. Hold innholdet ditt ferskt ved å holde deg oppdatert.

Bruk Instagram direkte til privat melding til enkeltpersoner eller grupper

Image
Image

Elsker du å legge ut flere ganger i løpet av noen timer? Noen følgere foretrekker ekstremt aktive kontoer mens andre ikke gjør det. Instagram Direct er en fin måte å privat dele et bilde eller videoinnlegg med en eller flere følgere. Facebook har integrert Messenger i Instagram Direct, slik at du kan sende meldinger til Facebook-kontaktene dine fra Instagram.

Hvorfor Instagram Direct? Hvis du trenger å kontakte en bruker direkte, er Instagram Direct mer effektivt enn å legge igjen en kommentar på et av innleggene deres. Det er også en foretrukket måte å dele innhold som er relevant for en liten gruppe følgere fremfor alle.

Anbefalt: