Hva betyr iPhone-værsymbolene?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr iPhone-værsymbolene?
Hva betyr iPhone-værsymbolene?
Anonim

Standard iOS Weather-appen har 23 ikoner som varsler de subtile endringene i forholdene fremover. Du bør kunne ta ett blikk på værikonene og fortelle hvordan dagen fremover vil bli.

Et symbol for ethvert vær på iPhone

IPhone Weather-appen inkluderer ikke beskrivelser av værsymbolene. Så, Apple har publisert et praktisk diagram som forklarer iPhone-værikonene. Det er praktisk siden det er små forskjeller i noen av værikonene, mens andre er ganske enkle å forstå.

For å bruke Weather-appen, skriv inn navnet på en by, postnummer eller flyplass. Værmeldingene for dagen og den påfølgende uken vises. Rull nedover skjermen for å se mer, som den ukentlige oversikten, sjansen for regn, luftkvalitet, tider for soloppgang og solnedgang og andre detaljer.

Image
Image

Merk:

Apple har dekket alle værforhold. Men værikonene som vises på skjermen vil avhenge av de lokale værforholdene og de andre stedene som er valgt. For eksempel opplever mange steder rundt om i verden ikke orkaner eller tornadoer. Informasjon om alvorlig vær er tilgjengelig for USA, Canada, Japan, Australia og de fleste land og regioner i Europa.

  • Ikonene for soloppgang og solnedgang er tydelige. Pilen er det subtile tegnet som representerer solens retning.
  • Ikonet for Haze er også en sol som ser ut til å titte i horisonten, men de mange horisontale linjene står for partikkellag.
  • Det er små forskjeller mellom typer snøvær. To symboler er blandet for å vise forskjellene mellom spredt snø, sludd og snø som blåser.
  • Ikonet som har en halvmåne med to synlige stjerner antyder en klar og stjerneklar natt. Ikonet for en overskyet natt tar månen bak en sky med mindre stjerner.
  • Værsymbolene for byger og kraftige byger er ikke så tydelige. Lengre linjer på skyikonet er et merke for mer alvorlige stormer.
  • IPhone Weather-appen har til og med et ikon for støv som ikke er åpenbart å forstå ved første øyekast.

En alternativ måte å finne ut hva iPhone-værsymbolene betyr

The Weather Channel gir 10-dagers værmelding til Weather-appen. Trykk på den lille logoen til The Weather Channel på appen for å åpne nettstedet og bruk søkefeltet for å gå til byens vær. Weather Channel-ikonene er i farger og har tekstbeskrivelser. Men hvis den har et symbol som ligner det på iPhone-en din, vil du vite hva symbolet betyr.

Image
Image

Tips:

Værapper er beslutningsverktøy. De blir enda mer kritiske med sanntidsvarsler for alvorlige klimakrise. Hvis standard Weather-appen på iOS ikke er nok, velg en fra disse utmerkede værappene for telefonen din i stedet.

Anbefalt: