Eksperttestet: De 9 beste dusjhøyttalerne i 2022

Innholdsfortegnelse:

Eksperttestet: De 9 beste dusjhøyttalerne i 2022
Eksperttestet: De 9 beste dusjhøyttalerne i 2022
Anonim

De beste dusjhøyttalerne må ha noen få nøkkelfunksjoner. Den første og viktigste er vanntetting. Høyttaleren bør ha klaffer for å beskytte porter, en gummiert finish, og ideelt sett være IP-klassifisert, slik at den tåler full nedsenking i vann i en viss periode. En ekstra bonus er hvis designet egner seg til portabilitet. En bæreløkke, stropp, sugekopp eller monterings alternativ kan hjelpe deg med å holde en høyttaler i dusjen.

Når det kommer til lydkvalitet, vil du ha en dusjhøyttaler med høy, skarp lyd og buldrende bass du kan høre over lyden av vannet som renner. En lang batterilevetid er en ekstra bonus, og gir deg flere dusjøkter før du trenger å bekymre deg for å lade. Noen mer avanserte høyttalere kommer med alternativer for å synkronisere en eller flere sammen for et fullstendig stereooppsett, mens andre er usedvanlig bærbare og holdbare, og låner dem ut til utendørs bruk og ikke bare dusjen.

Hvis du leter etter høyttalere spesielt for utendørs bruk, sørg for å bla gjennom listen vår over de beste utendørs stereoanleggene for strand, camping og eventyr. Ellers kan du lese videre for å se de beste dusjhøyttalerne du kan få.

Best tot alt: JBL Charge 4

Image
Image

JBL-merket har over 60 års erfaring med å levere førsteklasses og velrespektert lydutstyr, og det inkluderer vannbestandige, bærbare Bluetooth-høyttalere som JBL Charge 4. På én enkelt 4-timers lading av langvarig batteri på 7500mAH, Charge 4 gir 20 timers avspilling. Det burde være mer enn nok for en dag på stranden eller på et bassengparty. Du kan ikke stole på denne høyttaleren for høyttalertelefon eller talekommandoer, men den fungerer som en strømbank for smartenheten din. Bruk den enkle USB-utgangen for å lade smarttelefonen din mens du spiller av lyd samtidig.

Mens Charge 4 ikke har et håndtak eller krok av noe slag for å støtte den opp i dusjen, beskytter dens IPX7 vanntetthet mot rikelig sprut eller fall i badekaret. Og selv om dette ikke er en stereohøyttaler, leverer den kraftig lydkvalitet som kan forbedres med en multi-høyttalereffekt med JBL Connect Plus-appen. Denne appen lar deg koble til mer enn 100 JBL-høyttalere tot alt og spille av lyd på én annen kompatibel høyttaler sammen med Charge 4. Du kan også koble to smarttelefoner eller nettbrett til denne høyttaleren og overleveringskontroll mellom de to.

Størrelse: 3,5x8,5x3,4 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: 3,5 mm og USB-C | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: IPX7

"Den produserer lyd som vil tilfredsstille audiofile, har flotte ekstrafunksjoner (som muligheten til å lade enheter via USB), og har et batteri som varer hele dagen." – Jeffrey Daniel Chadwick, produkttester

Mest populær: Ultimate Ears Wonderboom 2

Image
Image

The Ultimate Ears Wonderboom 2 er en velkommen oppgradering fra forrige modell. Andregenerasjonshøyttaleren tilbyr nå 13 timers spilletid (ved moderat volum), som er en betydelig økning fra 10 timer i førstegenerasjonsmodellen. Wonderboom 2 øker også ante på holdbarhet betydelig. Mens den tidligere iterasjonen hadde en respektabel IPX7 vanntett vurdering, har Wonderboom 2 en holdbarhetsvurdering på IP67, noe som betyr at den er fullstendig støv- og vanntett i opptil 30 minutter i omtrent 3 fot vann. Den er også hard nok til å falle opp til et 5 fots dukkert – og spille videre.

Andre forbedringer for denne modellen inkluderer en utendørsmodus som forsterker lyden spesifikt for utemiljøet. Wonderboom 2 er også fantastisk til å levere 360-graders lyd, og dette kan forsterkes ved å pare en ekstra Wonderboom 2-høyttaler for en enda større og dristigere stereoeffekt. Mangelen på en mikrofon er et lite tilbakeslag, men siden denne høyttaleren er best for utendørs eventyr eller dusjlåter, vil ikke dette være noe mange vil savne. Den praktiske løkken på toppen gir fleksibilitet for å henge på dusjkabinettet eller sekken.

Størrelse: 3,68x3,68x4,02 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: Ingen | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: IP67

"Med sin utmerkede lydkvalitet, batterilevetid og Bluetooth-rekkevidde er Wonderboom lett å anbefale." – James Huenink, produkttester

Beste nye utgivelse: Ultimate Ears Boom 3

Image
Image

UE Boom 3 er en kompakt vanntett høyttaler som fungerer som et steg opp fra UE Wonderboom 2. Den er formet annerledes, designet mer for å stå på en hylle i dusjen, i stedet for å henge fra et dusjhode eller flytende i et basseng ved siden av deg. Fordelen med den sylindriske designen er at den tilbyr 360-graders lyd og forbedret bass. Batterilevetiden er solid på 15 timer, og det er en Power Up-ladedokkingstasjon som kan lades trådløst, slik at du kan ta høyttaleren og gå til dusjen uten å fikle med kabler.

Boom 3 er vanntett og holdbar, slik at den kan senkes ned i 1 meter vann i 30 minutter. Den kan også pares med opptil 150 andre Boom-høyttalere ved hjelp av UE-appen, noe som gir deg et komplett lydoppsett med minimal innsats.

Størrelse: 2,9x2,9x7,25 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: Ingen | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: Ja

Best Basic: iFox iF012 Bluetooth-høyttaler

Image
Image

iFox iF012 er en liten enhet som tilbyr store fordeler. Denne fullstendig vanntette høyttaleren er bygget spesielt for å sprute den opp under dusjer og bad, takket være en IP67-holdbarhetsvurdering. Denne sertifiseringen fra CE, FCC og ROHS betyr at denne lille høyttaleren er trygg å dyppe i 3 fot vann uten skade. Sugekoppen er sterk nok til å feste på keramikk, glass og de fleste andre glatte overflater. Og den medfølgende karabinkroken gir enda mer bærbarhet.

Når det gjelder å få denne enheten satt opp og klar til å spille, er det også veldig enkelt og bør ikke ta mer enn 6 sekunder ifølge produsenten. Når den er koblet til, er den trådløse rekkevidden en solid, standard 33 fot. Batterilevetiden er nok en hyggelig overraskelse fra denne lille høyttaleren. Det tar under 3 timer å lade 650mAh-batteriet helt og skal vare i 10 timer. Og selv om du ikke nyter musikk mens du skummer opp, kan du også motta telefonsamtaler hvis du trenger det, takket være den innebygde mikrofonen.

Størrelse: 3,4x3,4x2,6 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: Ingen | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: Ja

"Den overpresterer når det gjelder batterilevetid, og leverer kvalitetslyd." –Jeffrey Daniel Chadwick, produkttester

Best for utendørs: AYL SoundFit

Image
Image

Den kraftige AYL SoundFit bærbare utendørs- og dusjhøyttaleren vil være hjemme i dusjen din som den er på utsiden, og tilbyr dristig og dyp lyd til prisen som er overraskende høy for en så liten høyttaler. I tillegg til den imponerende 12-timers batterilevetiden, støtter den Bluetooth 5.0, noe vi sjelden ser i rimelige bærbare høyttalere. Som et resultat pares den raskere til enhetene dine, og det er lettere å bytte mellom flere enheter, noe som er flott hvis du deler det med venner eller familie. I tillegg får du selvfølgelig den vanlige Bluetooth-rekkevidden på 33 fot.

Selv om IPX6-klassifiseringen teknisk sett betyr at den bare er vanntett mot sprut og ikke faktisk nedsenking, har noen brukere rapportert at de ved et uhell mister den i vannet mens de padler kajakk eller rafting, uten negativ effekt. Den gir avkall på sugekopper - til fordel for en stropp - så du må kanskje være kreativ hvis du vil montere den i dusjen. Når det er sagt, vil den sitte fint på en avsats, hylle eller til og med festet til dusjhodet.

Størrelse: 3,6x2,0x3,9 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: 3,5 mm | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: IPX6

Beste budsjett: Gideon Aqua Audio Cubo vanntett høyttaler

Image
Image

Gideon AquaAudio Cube vanntett trådløs Bluetooth-høyttaler er et godt valg for budsjettinnstilte kunder. Til under $35 og bare 3x3 tommer kan denne høyttaleren fylle det spesifikke formålet som din dedikerte dusjhøyttaler, men du kan også ta den med deg på en båttur eller piknik hvis du føler for det. Noen brukere har uttrykt blandede resultater med kraften til sugekoppen. Selv om produsenten sier at de fleste glatte overflater vil gjøre susen, kan holdbarheten avhenge av hvilken type dusjfliser du jobber med.

Hvis du lar Aqua Audio-høyttaleren være hjemme i dusjen, vil du lett få flere ukers bruk, om ikke mer - avhengig av hvor lang tid dusjen eller badet tar. En enkelt lading av batteriet tar raske 2,5 timer, noe som betyr kort nedetid mellom bruk. Og denne høyttaleren varer også i 10 timers spilletid. I mellom podcaster og favorittlåtene dine, hvis du vil stille Siri et spørsmål eller svare på en telefonsamtale, er det en dedikert knapp for begge funksjonene. I tillegg husker den automatiske sammenkoblingsfunksjonen enheten din for idiotsikker tilkobling hver gang.

Størrelse: 3,54x3,54x3,54 tommer| Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: Ingen | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: Ja

Beste robuste: FUGOO Tough 2.0 Bluetooth-høyttaler

Image
Image

Den kompakte Fugoo Tough 2.0 er en ekstremt bærbar og veldig robust høyttaler, men klarer likevel å levere imponerende 10 timers batterilevetid. Det er mer enn nok for alle dagsturer eller en uke eller mer med musikkfylte dusjer. Den er også praktisk i dusjen, den har en innebygd mikrofon slik at du kan bruke den digitale favorittassistenten din til å kontrollere den med taleanrop, spille av favorittlåtene dine eller sjekke været uten hånden. Og den er mye mer robust enn den gjennomsnittlige bærbare høyttaleren – IP67-klassifiseringen betyr at den tåler vannnedsenkning, snø, gjørme, støv og fall fra 3 fot. Og hvis du vil at den bærbare høyttaleren din skal gi stemmeassistentfunksjoner og håndfri taleanrop, er denne høyttaleren forpliktet med Siri og Android Now-kompatibilitet og støtte for høyttalertelefoner.

Som prikken over i-en leverer denne enheten også enestående lydkvalitet. Et par 40 mm drivere foran, to 32 mm diskanthøyttalere på siden og en 100x28 mm passiv radiator bak produserer nyansert og fyldig 360-graders lyd.

Størrelse: 4,0x7,0x9,0 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: 3,5 mm | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: IP67

Beste Bluetooth-rekkevidde: Ultimate Ears Roll 2 trådløs bærbar Bluetooth-høyttaler

Image
Image

The Ultimate Ears Roll 2 er en unikt designet bærbar Bluetooth-høyttaler. Selv om den ikke vil flyte av seg selv, gir Ultimate Ears en gratis mini flyteenhet med hver Roll 2. Hvis høyttaleren faller i bassenget eller badekaret, trenger du ikke å bekymre deg for skade. Den er fullstendig vanntett i opptil 30 minutter med nedsenking i opptil 3 fot vann.

Selv om Roll 2 er perfekt for dusjer, er den også robust nok for utendørseventyr. Den innebygde strikk-snoren gir mye stabilitet på dusjkabinett, sykkel eller campingsekk. Du får også mye fleksibilitet når det gjelder tilkobling. Roll 2 tilbyr en utmerket 100 fots trådløs rekkevidde, som er en betydelig økning fra 65 fot i forrige generasjon. Ved siden av en imponerende rekkevidde, pares Roll 2 med opptil åtte Bluetooth-enheter - og du kan bruke to av disse enhetene samtidig. Hvis du har en ekstra Roll 2, har du også muligheten til å doble lyden ved å streame lyd til begge høyttalerne fra én enkelt kilde.

Mens Roll 2 tilbyr behagelig dristig og lys lyd, vil du ikke få den mest bassrike ytelsen fra denne høyttaleren. Men det er imponerende sammenlignet med den lille, flate konstruksjonen. Bare sørg for at du har god tid til å lade opp før neste utflukt. Det tar omtrent 5,5 timer å lade opp, men du får omtrent 9 timer i avspillingstid.

Størrelse: 5,3x1,6x5,3 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: 3,5 mm | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: Ja

Best verdi: INSMY IPX7 vanntett dusj Bluetooth-høyttaler

Image
Image

Den INSMY IPX7 vanntette Bluetooth-dusjhøyttaleren kombinerer eksepsjonell rimelighet med flere andre store billetter som mye dyrere høyttalere også tilbyr. Til tross for sin beskjedne størrelse, produserer denne Bluetooth-høyttaleren lydkvalitet som er mye større enn dens konstruksjon. Det er takket være kunnskapsrik teknologi: høyytelsesdrivere og doble passive radiatorer som produserer kraftig lyd som ikke smeller.

Hver lading av 12 000 mAh-batteriet tar omtrent 3 timer og gir opptil 12 timers spilletid. Og takket være Bluetooth 5-teknologi og SD-kompatibilitet kan du velge når det gjelder tilkobling til en rekke enheter og mediekilder, inkludert smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner og MP3-spillere. Selv om den trådløse rekkevidden er 66 fot, har noen brukere rapportert flekkete tilkoblinger på lengre avstander fra mediekilden. Det kan være noe du bør huske på hvis du planlegger å bruke den innebygde mikrofonen for håndfrie telefonsamtaler.

Denne vanntette høyttaleren tilbyr også allsidighet for å holde i dusjen via den avtakbare sugekoppen eller den medfølgende snoren. Sistnevnte er også praktisk å feste til dagssekken.

Størrelse: 3,54x3,54x1,2 tommer | Bluetooth: Ja | Fysisk tilkobling: microSD-kort | Digital Assistant: Ingen | Vanntett: Ja

JBL Charge 4 (se hos Amazon) er vårt beste valg for den beste dusjhøyttaleren for dens evne til å pakke en funksjon som matcher prisantydningen. De 20 timene med avspilling, USB-ladeevne, fullstendig vanntett design og holdbar kvalitetskonstruksjon er alle sterke grunner til å kjøpe inn dette produktet og navnet bak det. Vi liker også Ultimate Ears Boom 3 (se på Amazon), en etterfølger til UE Wonderboom 2 som bygger på alt som gjorde forgjengeren stor.

Om våre pålitelige eksperter:

Yoona Wagener vurderer en rekke teknologiske gadgets for Lifewire, for eksempel periferiutstyr til datamaskiner, smartklokker og treningssporere og bærbare datamaskiner. Hun er også en entusiastisk forsker og kjøper av gadgetløsninger for hjemmet som robotstøvsugere, luftrensere og Bluetooth-høyttalere. Hun liker å bruke sin egen førstegenerasjons Ultimate Ears Roll fra rom til rom hjemme.

Jeffrey Daniel Chadwick har anmeldt teknologi siden 2008. Tidligere publisert i Top Ten Reviews, har han skrevet for Lifewire siden 2019 om alt fra videoredigeringsprogramvare til dusjhøyttalere.

James Huenink har vurdert produkter for Lifewire siden 2019, og dekker en rekke teknologier, fra høyttalere til CD-spillere.

FAQ

    Hvorfor vil jeg ha en dusjhøyttaler? Kan jeg ikke bare bruke telefonen min?

    Det er ingen tvil om at de fleste av oss tar med oss telefonene våre i dusjen eller badekaret, og selv om de fleste moderne telefoner har en viss grad av vannmotstand, er de langt fra vanntette. Det er altfor lett for vann å finne veien inn i høyttalere, ladeporter og andre åpne områder på telefonen din der de kan gjøre faktisk skade.

    Bortsett fra at det bare høres bedre ut, fjerner du risikoen for telefonen din ved å ha en dedikert vanntett høyttaler, slik at du kan justere volumet eller hoppe over spor uten å potensielt skade telefonen.

    Hvordan måles vanntetting?

    For elektroniske enheter som telefoner og høyttalere måles deres motstand mot støv og vann på skalaen for inntrengningsbeskyttelse (IP) som etterfølges av en serie på to sifre (f.eks. IP67). Det første sifferet representerer motstand mot faste gjenstander, og vil typisk være enten en 6 eller 7, noe som betyr enten støvbeskyttet eller støvtett. Det andre sifferet representerer motstand mot vann, for å bli k alt "vanntett" må dette tallet være 7 eller høyere, noe som betyr at enheten tåler å være nedsenket i opptil 30 minutter på en dybde på 1 meter.

    Er disse høyttalerne motstandsdyktige mot s altvann også?

    Selv om enhver vanntett høyttaler i teorien burde være i stand til å tåle havets påkjenninger, vil langvarig eksponering for s altvann ha en korrosiv effekt på omtrent alle elektroniske enheter. Men hvis du bare sørger for å tørke av høyttaleren din hvis du klarer å hente den fra blekkdypet, bør den fortsatt fungere uten for mye trøbbel.

Hva du bør se etter i en dusjhøyttalere

Vanntetting og holdbarhet

Du vet at du kommer til å bruke høyttaleren din i dusjen, så det er viktig å sørge for at produktet du velger er klart for vanneksponering og/eller nedsenking. Se etter minst en IPX6-klassifisering, som er sikker mot direkte trykk fra vannstråler. Høyttalere med IPX7-rating er sannsynligvis en tryggere innsats siden de tåler nedsenking i 1 meter vann i opptil 30 minutter. Rangeringene av IP67 er enda bedre siden du er garantert sikkerhet mot støv, vann og dråper i tillegg til full nedsenking. Gummi- eller silikonklaffer vil ofte beskytte eventuelle ladeporter og 3,5 mm-innganger.

Trådløs rekkevidde

Høyttalere som er ment for bruk i dusjen eller ved bassengkanten, bruker Bluetooth-tilkobling for å spille av melodier trådløst mens du pisker opp eller plasker rundt. Den siste standarden er Bluetooth 5.0, men en god del høyttalere vil ha Bluetooth 4.2 eller til og med 4.1. Selv om trådløs rekkevidde ikke burde være et stort problem hvis du spiller av lyd fra en enhet i et rom i nærheten, er det alltid en sjanse for forstyrrelser fra andre enheter siden Bluetooth-rekkevidden har en tendens til å toppe seg ved 33 fot. Og hvis du planlegger å reise utenfor hjemmet ditt med den bærbare høyttaleren, vil alternativer med utvidet rekkevidde tjene deg bedre enn alternativer med begrenset rekkevidde.

Batteritid

Aktiv bruk av en Bluetooth-tilkobling for å strømme musikk kan raskt tømme smarttelefonen eller nettbrettets batteri. Avspillingsvolum har også stor innvirkning på selve høyttaleren. Ideelt sett får du mer enn én bruk av dusjhøyttaleren din før du trenger å lade batteriet. Vurder både hvor lenge batteriet vil vare på en enkelt lading og hvor lang tid disse ladeøktene tar. En av våre toppvalg, JBL Charge 4 har en 7500mAh-celle som kan vare i 20 timers avspilling. Det er en solid kjøretid som betydelig overgår 650mAh-cellen på iFox iF012, et av budsjettvalgene våre som bare kan vare i 10 timer, men et større batteri betyr også en større design og tyngre vekt.

Form factor

Hvis hovedfokuset ditt er dusjkaraoke, bør du vurdere utformingen av rommet ditt og hvilken type høyttalerform og -format som fungerer best. Har du en hylle eller hylle for å huse en større enhet uten kroker eller sug? Eller trenger du noe lite nok til å ha i dusjkabinettet? En 360-graders høyttaler har fordelen av å skyve lyd over alt, noe som er et godt valg for utendørs, en fest og for å prøve å fylle et rom. Mer kompakte høyttalere er lettere å bære rundt på, og du kan også feste dem til karabinkroker eller til og med suge dem til dusjveggen hvis du ikke har plass på en hylle.

Anbefalt: